Ερωτικό ωροσκόπιο 14/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Δεν είστε εχθροί όλων αυτών των αισθημάτων αγάπης και συμπόνιας που περιστρέφονται γύρω από την ατμόσφαιρά σας σήμερα αλλά δεν είστε και λάτρεις με αποτέλεσμα να σας πιάνει το διαβολάκι που κρύβεται μέσα σας ή αλλιώς ο Ουρανός στο ζώδιό σας και να θέλετε να βγάλετε το εντελώς διαφορετικό και πιο πρωτόγονο πρόσωπό σας και να πείσετε το έτερον ήμισυ ότι σαν το σεξ δεν έχει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει αυτές τις μέρες ήρθε η ώρα και με βούλα και υπογραφή παίρνετε άδεια να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το σαββατοκύριακο που σας υπόσχεται αρκετές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και επιτέλους μια κατάπαυση πυρών εξωτερική και εσωτερική. Μπορεί να μην κάνετε πολλά πράγματα αλλά τουλάχιστον ό, τι επιλέξετε θα έχει ένα αγαπησιάρικο στοιχείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε ανάψει τις μηχανές σας, έχετε προσδεθεί και είστε έτοιμοι να απογειωθείτε για μια μέρα γεμάτη ερωτική μαγεία. Πολλά είναι αυτά που θα βιώσετε απόψε και σίγουρα αν και δεν θα σας κάνουν να ξεχαστείτε τελείως, τουλάχιστον θα έχετε πολλά όμορφα να θυμάστε. Κάντε λοιπόν τα σχέδιά σας και αφεθείτε να περάσετε όμορφα παρέα με το σύντροφό σας, αφού και η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι έντονη.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ γλυκιά μέρα θα είναι για σας η σημερινή αφού με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα τα «νερά» σας θα είναι ήρεμα και σεις πολύ πιο γαλήνιοι. Το συναίσθημα είναι λογικό να σας συνεπάρει και να νιώσετε κάπως πιο ευάλωτοι κάποια στιγμή αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε ότι τελικά αυτό μπορεί να γίνει το καλύτερο όπλο σας προκειμένου να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

leont

Εσείς πάλι, μπορεί να είστε ανάμεσα σε δυο στενά σήμερα αφού από τη μια το συναίσθημα θα σας τραβάει προς τα πίσω και από την άλλη ο Άρης στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας τη βαρέσει και θα θέλετε να αποχωρίσετε ξαφνικά από μια ερωτική κατάσταση που πλέον νιώθετε ότι ούτε σας εκφράζει ούτε και υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τη μισή και πλέον ζωή σας την έχετε διαθέσει στο να κάνετε υπολογισμούς και προγράμματα που μεν πολλά από αυτά έχουν πρακτική εφαρμογή σε επαγγελματικής φύσης θέματα, όχι όμως και στα ερωτικά σας. Σήμερα, προς έκπληξη όλων θα τα παραμερίσετε όλα και θα προσπαθήσετε να ζήσετε στο έπακρο όπως προστάζει η μέρα, δηλαδή φανταστικά είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο σήμερα νιώθετε ότι κάποιος σας κάνει πλάκα. Ο Ουρανός στον 7ο οίκος σας σάς επιφυλάσσει μια έκπληξη στα αισθηματικά σας που προφανώς σας βρίσκει απροετοίμαστους αλλά αν το καλοσκεφτείτε μάλλον για το καλό σας είναι, αφού θα σας βγάλει για λίγο από την «περίπου» φάση που βρίσκεστε. Αν έχετε στο νου σας ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, ίσως πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η λάγνα και άκρως ερωτική σας φύση θα βρει τον τρόπο να συνταιριάξει σήμερα με το συναίσθημα και το μείγμα δείχνει πολλά υποσχόμενο για το βράδυ που σας περιμένει. Αν είστε ελεύθεροι, καλό θα ήταν να κυκλοφορήσετε σήμερα αφού έχετε αρκετές πιθανότητες να σας προκύψει το ανέλπιστο και όχι μόνο να το ευχαριστηθείτε αλλά να το κρατήσετε με τα δύο χέρια να μη σας φύγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μυστηριώδεις, ήρεμοι και με έντονη σεξουαλική διάθεση σήμερα θα κάνετε πράξη την παροιμία «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι». Δεν θα δώσετε στόχο, δεν θα είστε ο συνήθης αλέγρος εαυτός σας και έτσι απαρατήρητα και χωρίς να το πάρει κανείς είδηση θα καταφέρετε στο τέλος να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο. Μην τάξετε μόνο τον ουρανό με τ' άστρα γιατί το παραμύθι είναι ωραίο μόνο όταν έχει ευτυχισμένο τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Χαμένα τα 'χετε σήμερα με τα ερωτικά σας. Το μυαλό αλλού, η καρδιά αλλού και το σώμα κάπου μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Τι να επιλέξετε, πώς να πορευτείτε, όταν τίποτα σήμερα δε φαίνεται να συμφωνεί με το άλλο; Αν δείτε ρομαντικά το θέμα, φοβάστε ότι θα πληγωθείτε, αν το δείτε απ' την άλλη λογικά, δε θα το ζήσετε. Αποφασίζετε λοιπόν να κλείσετε τα μάτια και να βουτήξετε κι ό, τι θέλει ας γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Οι έντονες στιγμές δε σας έλειπαν όλο αυτόν τον καιρό και σίγουρα ούτε και σας άφησαν να βαρεθείτε αλλά σαν τη σημερινή μέρα που όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά δεν είχατε βιώσει. Όλα σας χτυπούν εκεί που πονάτε και προσπαθείτε να αποφύγετε, την συναισθηματική εμπλοκή σας σε μια σχέση. Ακόμα και στα δικά σας αφτιά τα επιχειρήματά σας ακούγονται κούφια, αφού επιμένετε να πάτε κόντρα στην καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Να λοιπόν που κόντρα στο όλο κλίμα πρακτικότητας και εκλογίκευσης, εσείς σήμερα επιστρέφετε νικητές και τροπαιούχοι, εξαιτίας της όψης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, με το μοναδικό ίσως περιουσιακό στοιχείο που θεωρείτε ότι έχει αξία ανεκτίμητη, το συναίσθημά σας και το κουνάτε μπρος στα μάτια αυτών που πίστευαν μέχρι σήμερα ότι μπορούν να κάνουν και χωρίς αυτό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved