Ερωτικό ωροσκόπιο 13/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Είναι καιρός να αρχίσετε να οργανώνεστε, να κάνετε πρακτικά πλάνα και να σταματήσετε να σκέφτεστε μόνο το τι θέλετε και πόσο γρήγορα θα σας κάτσει. Η αποδοχή που επιζητάτε από το άτομο που σας ενδιαφέρει ενδεχομένως να έρθει μόνο όταν μαζί με την αποφασιστικότητα διακρίνει και κάποια έντονα στοιχεία σταθερότητας πάνω σας, ώστε να μπορέσει να σας εμπιστευτεί.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η εβδομάδα των παθών και των μεγάλων συγκινήσεων για σας σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι ικανό να σας κάνει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε, αφού πολλές ερωτικές σας πληγές που δημιουργήθηκαν παραμένουν ακόμα ανοιχτές και θα πρέπει γρήγορα να τις γιατρέψετε πριν κακοφορμίσουν. Κοινώς, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα θα κινηθείτε μεταξύ οικονομικών και σεξουαλικών θεμάτων, αφού θα είναι αυτά που θα αναζητήσουν περισσότερο την προσοχή σας. Εκεί που πάτε να χαρείτε που στρώνει το ένα, χαλάει το άλλο και σεις το ξαναπιάνετε από την αρχή. Προσπαθείτε να τα συμβαδίσετε αλλά κάτι σας προκύπτει την τελευταία στιγμή και οι ισορροπίες σας πάλι χαλάνε. Ενδεχομένως για την ώρα να μην μπορείτε να τα έχετε και τα δύο στον ίδιο βαθμό, οπότε ηρεμήστε και απολαύστε ό, τι διατίθεται.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, στον 7ο οίκο σας σήμερα αποφασίζετε να αναλάβετε τα ηνία της ερωτικής σας σχέσης και να τη σπρώξετε να πάει ένα βήμα παρακάτω γιατί βλέπετε ότι στο σημείο που βρίσκεται ταλαιπωρείται και μαζί της ταλαιπωρείστε και εσείς. Ίσως, δε, να είναι από τις λίγες φορές που θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο το μυαλό και λιγότερο την καρδιά σας για να καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση αυτήν την περίοδο και αισθάνεστε ότι ό, τι και να κάνετε θα επιτύχετε αλλά από την άλλη ένας ενδόμυχος φόβος να μην εκτεθείτε σάς εμποδίζει να ρισκάρετε να ξανοιχτείτε περισσότερο σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν να οφείλεται στην κούραση όλων αυτών των ημερών, οπότε αδειάστε το μυαλό σας από τις αρνητικές σκέψεις και χαλαρώστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρόλο που δεν είστε από τα άτομα που κινείστε με γνώμονα το συναίσθημα σήμερα ίσως νιώσετε έντονη την έλλειψή του από τη ζωή σας. Εδώ και αρκετό καιρό έχετε αφοσιωθεί στα επαγγελματικά σας και έχετε ξεχάσει τι σημαίνει προσωπική ζωή. Το κομμάτι έρωτας, σχέση και καθημερινότητα που θέλετε να ζήσετε με τον άνθρωπό σας έχει κολλήσει στο κεφάλι σας και ενδέχεται όλες οι κουβέντες σας με ένα φίλο να περιστρέφονται γύρω από το αν κάνετε ή σκέφτεστε κάτι λάθος.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν κάποιος μπορούσε να σας προσφέρει σήμερα μια έτοιμη και γρήγορη λύση για ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί, θα το εκτιμούσατε ιδιαίτερα, όμως όσο κι αν συζητάτε, όσο και αν ρωτάτε, όσο κι αν τα λέτε σε κάποιον και ξεσπάτε, γεγονός είναι ότι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν είστε εσείς. Αποφασίστε λοιπόν τι θέλετε από την προσωπική σας ζωή και τη σχέση σας και διεκδικήστε το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας σήμερα σάς δυσαρεστούν ή τουλάχιστον θα σας προβληματίσουν και θα σας βάλουν σε διαδικασία να ερευνήσετε αν πρέπει να αλλάξετε κάπως την εικόνα σας, μήπως είναι αυτή που εμποδίζει κάποιο άτομο να σας προσεγγίσει ερωτικά και του κόβει τη φόρα. Δεδομένου όμως ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας αυτό είναι το πλέον εύκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Συγκρατήστε και προσπαθείτε με όλη σας τη δύναμη να μην παρασυρθείτε σε μια ερωτική κατάσταση που ξέρετε κατά βάθος ότι δε θα σας βγάλει πουθενά. Και μόνο όμως ότι στο σακούλι σας θα προσθέσετε μια ακόμα γνώση, είναι αρκετό για να σας βάλει τελικά στο δίλημμα να ανταποκριθείτε στην φωνούλα εκείνη που σας καλεί και σας υπόσχεται νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στο να καταφέρετε αυτό που η καρδιά σας αποζητά εδώ και τόσο καιρό. Σαφώς η αυτοπεποίθηση που έχετε σήμερα βοηθά στο να κατακτήσετε έναν ερωτικό σας στόχο, όμως για να τον διατηρήσετε πρέπει να αποβάλετε τα στοιχεία του... στρατηγού που συνήθως παρουσιάζετε και να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιες από τις ευαίσθητες πλευρές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κούραση, αμφιβολίες και κάποιες δεύτερες σκέψεις για το κατά πόσον τελικά μπορείτε να βιώσετε και να χαρείτε την οικειότητα που προσφέρει μια στάνταρ σχέση τριβελίζουν το κεφάλι σας και σας δημιουργούν μια εσωτερική ένταση. Η ανασφάλεια ότι μάλλον δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του συντρόφου σας ενδέχεται να σας κάνει να θέλετε να το βάλετε στα πόδια.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το πρακτικό πνεύμα δε σας διακρίνει και συνήθως είστε από τα άτομα που πάνε όπου τους πάει στο συναίσθημα. Σήμερα καλείστε όμως εκ των πραγμάτων να δείξετε μια άλλη πλευρά στη σχέση σας, πολύ πιο ξεκάθαρη και εκλογικευμένη και αυτό ίσως σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Κανείς δεν περιμένει από σας αυτήν την υπέρβαση αλλά καλό θα ήταν όμως να έχετε και κάποια στάνταρ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved