Ερωτικό ωροσκόπιο 12/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας έχει αλλάξει προς το καλύτερο αν και ακόμα υπάρχουν κάποια άλυτα ερωτικά σας θέματα αλλά πλέον τα βλέπετε με περισσότερη αισιοδοξία και είστε σχεδόν βέβαιοι ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στη διευθέτησή τους. Μια συζήτηση πάντως με κάποιον γνωστό σας σήμερα θα σας εξιτάρει γιατί θα συμβάλει με αυτά που θα σας πει στο να βρείτε σύντομα μια διέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μέχρι τώρα πιστεύατε ότι η μυστικοπάθεια στα ερωτικά θέματα μπορεί να σας προστατεύει από τη ζήλια ή το κακό μάτι και δυστυχώς η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να συνηγορήσει μαζί σας και να σας δώσει τα συγχαρητήριά της που κρατάτε το στοματάκι σας κλειστό και δεν τα λέτε ούτε του παπά. Καλύτερα λοιπόν προς το παρόν να μην κάνετε ουδεμία ανακοίνωση για αυτά τα ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μια νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία για την ερωτική σας ζωή σας φτιάχνει την ημέρα και τη διάθεσή σας, δίνοντάς σας όρεξη να προσπαθήσετε για κάτι καινούργιο. Είναι πολύ σημαντικό για σας να ξεφεύγετε από τα τετριμμένα γιατί έτσι ανανεώνεστε συν το ότι τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της αρκετής δουλειάς που είχατε νιώθατε ελαφρώς άτονοι και βαρετοί.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, με περίσσια τόλμη ή και θράσος θα ξεστομίσετε κάποιες αλήθειες που σας τρώγανε εδώ και μέρες και στο τέλος θα μείνετε ανακουφισμένοι. Που και που η κυκλοθυμία σας κάνει καλό, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας γιατί όταν σας πιάνει εκφράζετε όσα νιώθετε και σκέφτεστε. Όχι ότι λύνονται επειδή τα λέτε αλλά τουλάχιστον τα βγάζετε από μέσα και ξαλαφρώνετε.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, νιώθετε ότι θα ξαναγυρίσετε την παρτίδα υπέρ σας. Είστε έτοιμοι, να παίξετε, να ρισκάρετε και να κερδίσετε γιατί νιώθατε ότι είχατε πάρει την κάτω βόλτα. Προσέξτε όμως, ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι, γιατί εξαιτίας της ανάγκης σας να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου σας που θεωρείτε ότι στερηθήκατε μήπως κάνετε καμιά χαζομάρα και μετά άντε να την καλύψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το να ξωκύλετε που και που και να το ρίχνετε έξω ή να αφήνεστε να περνάτε καλά, χωρίς να σκέφτεστε λεπτομέρειες ή θέματα της δουλειάς, δε σημαίνει ντε και καλά ότι κάτι πάθατε και πρέπει επειγόντως να το κοιτάξετε. Η σημερινή Σελήνη στον Τοξότη σας χαλαρώνει και σας αποσυμπιέζει από τα άγχη ή τις σκοτούρες σας γι' αυτό και γίνεστε περισσότερο αρεστοί στο άλλο φύλο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι και οι εχθροί σας κι εσείς με τα ερωτικά «δράματα» που βιώνετε σε λίγο όλοι θα πάρουν τη θέση τους και δε θα έχετε καμία ψευδαίσθηση για το ποιός είναι τι. Επίσης, επειδή έχετε κάποια έλλειψη αυτοπεποίθησης αυτόν τον καιρό, μην αφήνεστε να σας παρασύρουν λόγια ή κριτικές κάποιων ατόμων και ψάξτε τρόπους να την ανακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε μπει στο τριπάκι της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και καταστρώνετε σχέδια που θα αναζωπυρώσουν την ερωτική σας ζωή. Ωραία είναι τα όνειρα αλλά μην ξεσηκώνεστε πριν είστε απόλυτα σίγουροι ποιο άτομο και πόσο το θέλετε γιατί μετά θα σας βγουν ξινά. Έπειτα καλό είναι να μην σας πιάσει η ανυπομονησία και να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να κάνετε την κίνησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας ελαφρύνει κάπως το βαρύ σας κλίμα αυτών των ημερών γι' αυτό και ξεκινάτε με περισσότερο κέφι και ενέργεια τη μέρα σας και αποφασίζετε να βγείτε έξω, να βολτάρετε και να φλερτάρετε ασύστολα. Επειδή θέλετε να χαρείτε και να περάσετε καλά ενδεχομένως και να βρείτε φίλους με την ίδια ψυχολογία και να διασκεδάσετε μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Από τη μια θέλετε να βγείτε και να βρεθείτε με φίλους κι από την άλλη θέλετε να κάτσετε μέσα και να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σας μπας και βγάλετε άκρη σε κάποια ερωτική σας υπόθεση. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να κάνετε συνδυασμό των δύο, έτσι ώστε να αποφύγετε την σκληρή αυτοκριτική και να έχετε μια πιο αντικειμενική ματιά στα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι η μέρα που θα ξεκουραστείτε και θα χαλαρώσετε ενώ θα βρείτε μια θαυμάσια ευκαιρία να ασχοληθείτε με το ταίρι σας που είχατε παραμελήσει ή να ολοκληρώσετε μια συζήτηση που είχατε αφήσει στη μέση κάποια στιγμή. Εντάξει, για το τελευταίο δεν πετάτε και τη σκούφια σας αλλά σκεφτείτε ότι το κλίμα είναι καλό, οπότε έχετε πολλές πιθανότητες να κλείσετε το θέμα και να μη χαλαστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι από τις λίγες φορές που νιώθετε καλά και αισιόδοξοι αλλά προσέξτε μην παρασυρθείτε και αρχίσετε να ξοδεύετε μες στο τσακίρ κέφι άσκοπα χρήματα και αισθήματα γιατί μετά θα είστε σε καταστολή για όλη την υπόλοιπη βδομάδα. Κάντε νέες επαφές και γνωρίστε καινούργια άτομα που ίσως σας δώσουν το κάτι παραπάνω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved