Ερωτικό ωροσκόπιο 11/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Πάθος, ένταση αλλά και άκρατη μυστικότητα σας φέρνει η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον 8ο οίκο σας, στο Σκορπιό. Το πιο πιθανό είναι να κρατήσετε τις λεπτομέρειες τις ερωτικό-σεξουαλικής σας ζωής αποκλειστικά και μόνο για σας και να μην μιλήσετε σε κανέναν, αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε πλήρως για τα συναισθήματα τόσο τα δικά σας όσο και του άλλου ατόμου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας κάνει πιο ερωτικούς και μυστήριους και ίσως σας ωθήσει σε κάποια αλλαγή της εξωτερικής σας εμφάνισης που θα ενισχύσει αυτή σας την πλευρά. Τα καλά νέα είναι ότι τραβάτε το άλλο φύλο σαν μαγνήτης και μάλλον θα είναι μια από τις πιο ευνοϊκές περιόδους σας. Τα κακά νέα είναι ότι αν έχετε σχέση, ενδεχομένως κάποιες κρίσεις ζήλειας να κάνουν δυναμική εμφάνιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο τομέας της εργασίας σας φαίνεται να απορροφά αρκετό από τον χρόνο σας και την ενέργειά σας, κάτι που συμβατικά θα καθιστούσε αδύνατο το οτιδήποτε ερωτικό θα μπορούσε να συμβεί, αφού είστε δουλειά-σπίτι. Όμως μια νέα «μεταγραφή» ατόμου στο συγκεκριμένο χώρο είναι πιθανόν να σας κάνει να δείτε με τελείως διαφορετικό μάτι τις... εργασιακές σας σχέσεις.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλή είναι η περίοδος που ξεκινά για σας σήμερα, αφού η Αφροδίτη στο φιλικό σας Σκορπιό έρχεται με περίσσια άνεση να σας σπρώξει στο να βγάλετε όλο τον ερωτισμό σας στο πιάτο και με τη βοήθεια και του Δία σας να βγείτε προς τα έξω τελείως αλλαγμένοι και πιο διεκδικητικοί με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, ανίκανους όμως να διατηρήσετε έστω και κάποιο ψήγμα λογικής.

ΛΕΩΝ

leont

Η ζήλεια ή η κτητικότητα δεν είναι από τα στοιχεία που σας καθορίζουν αλλά, τόσο ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας όσο και η Αφροδίτη στο Σκορπιό από σήμερα, μπορεί να σας κάνουν ερωτικά μια σεξουαλική βόμβα έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή, όμως ίσως επιζητήσετε επίμονα την αποκλειστικότητα και την αμέριστη προσοχή από το ταίρι σας σε σημείο που να μην συμβιβάζεστε με κανένα ημίμετρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Οι αποκαλύψεις μυστικών συναισθημάτων που ίσως τρέφει κάποιο γνωστό άτομο για σας δεν είναι κάτι που περιμένατε κι ούτε καν σας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό και προς στιγμήν θα τα χάσετε. Παρόλα αυτά, επειδή το «ποτέ» είναι μεγάλη κουβέντα, θα αρχίσουν να σας μπαίνουν πονηρές ιδέες και να εξετάζετε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε ερωτικά μαζί του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αρκετοί από σας ίσως διανύετε μόνοι πλέον το μονοπάτι σας και, αν η ανασφάλεια σας έχει κτυπήσει την πόρτα, τώρα είναι η ευκαιρία να τεστάρετε την σεξουαλικότητά σας που με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο 2ο οίκο σας όχι μόνο θα βγείτε κερδισμένοι αλλά και θα μαζέψετε πολλούς πόντους για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Οι δεσμευμένοι, από την άλλη, έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να υπερθερμάνετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, βλέπετε το «φως το αληθινό» και καταλαβαίνετε ότι ήσασταν, είστε και θα είστε οι μοιραίοι του ζωδιακού. Εμπνέετε το πάθος και τον ερωτισμό και το σκορπίζετε αφειδώς στο πέρασμά σας ώστε για να σας ξεφύγει κάποιος θα πρέπει να συμμαχήσει με τον ίδιο το Θεό. Παρόλα αυτά οι πρώτοι Σκορπιοί δεν θα γευτούν σε αυτό το βαθμό την ικανοποίηση μιας και την Αφροδίτη θα καλωσορίσει πρώτος ο Κρόνος...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρόλο που δεν είναι καθόλου στον χαρακτήρα σας η μυστικοπάθεια θα είναι ένα στοιχείο που θα σας καθορίσει αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα για τα προσωπικά σας θέματα. Πολύ πιθανόν ένας έρωτας κρυφός, παλιός ή απαγορευμένος για κάποιο λόγο, να σας βάλει σε πειρασμό που μη έχοντας και τις ανάλογες αντιστάσεις μάλλον θα παραδοθείτε πλήρως και με τις όποιες συνέπειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αποπνέετε ένα μαγνητισμό αυτήν την περίοδο που ίσως πολλοί από σας δεν έχετε ακόμα καταλάβει, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται όχι απλά να σας τον επιβεβαιώσει αλλά και να σας σπρώξει να στεφτείτε οι κυρίαρχοι του ερωτικού παιχνιδιού που όσο πιο προκλητικό γίνεται τόσο το μάτι σας θα αστράφτει. Μια γνωριμία μέσω ενός γνωστού ή φίλου θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με τα πλακάτ στο χέρι μεταφορικά θα βγείτε να φωνάξετε «κάντε έρωτα και όχι πόλεμο», αποκρύπτοντας επιμελώς όμως το γεγονός ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν οι παράπλευρες απώλειες. Επίσης, καθυστερείτε χαρακτηριστικά να καθορίσετε αν θα κρατήσετε το ρόλο του θύματος ή του θύτη γι' αυτό και περνάτε από τον ένα στον άλλο με μεγάλη άνεση που ως λάτρεις του πειραματισμού την έχετε καταβρεί.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε από τους ευνοημένους αυτήν την περίοδο, αφού η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να προσθέσει πάθος στην προσωπική σας ζωή και να σας δείξει ότι μπορεί να συντηρείτε κάποια πλατωνικά συναισθήματα αλλά καλό θα ήταν να περάσετε και σε ένα πιο χειροπιαστό επίπεδο, επιζητώντας πιο έντονα την ερωτική συνεύρεση με το άτομο που σας έλκει και που μέχρι στιγμής το είχατε στο «περίμενε».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved