Ερωτικό ωροσκόπιο 9/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Αντιλαμβάνεστε και εσείς ότι ούτε διαπραγματευτικές ικανότητες έχετε ούτε και διπλωματικές και προτιμάτε πάντα να λέτε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη. Είναι λογικό λοιπόν σήμερα το κλίμα στη σχέση σας να μην είναι και το καλύτερο, αφού προτιμάτε να πιάσετε μεταφορικά το σύντροφό σας και να τον ταρακουνήσετε μέχρι το μυαλό του να επανέλθει στα ίσα του.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μάλλον οι απόπειρες επίλυσης των διαφορών μέσα στη σχέση σας με ηρεμία και διάλογο δεν θα στεφθούν με ιδιαίτερη επιτυχία σήμερα και θα αναγκαστείτε να γίνετε κάπως πιο κοφτοί και απόλυτοι στη στάση σας και τη συμπεριφορά σας. Το κατά πόσο βέβαια θα βοηθήσει το να στυλώσετε τα πόδια και να μείνετε ακούνητοι είναι ένα ερώτημα που θα σας απαντηθεί σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν χωνεύετε καθόλου το να παίζει κάποιος με το μυαλό σας και να σας φτάνει σε σημείο να μην μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο πέρα από αυτόν, ιδιαίτερα όταν συνδέεστε ερωτικά μαζί του. Σήμερα όσο κι αν θέλετε να μείνετε ψύχραιμοι και μόνο το γεγονός ότι αφιερώνετε το χρόνο σας και το νου σας για να φτάνετε στο σημείο να σας αμφισβητεί κιόλας είναι αιτία πολέμου.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μελαγχολία και ελαφριά απογοήτευση έχουν φωλιάσει στην καρδιά σας σήμερα και δεν είναι μόνο ο Σεπτέμβριος που σας επηρεάζει αλλά και το ότι μάλλον οι προσδοκίες σας από το άτομο που είστε ερωτευμένοι ήταν αρκετά μεγαλύτερες και τώρα βλέπετε ότι έχετε πέσει έξω. Λάθος επιλογές όλοι οι άνθρωποι κάνουν, ιδιαίτερα όταν παρασύρονται συναισθηματικά, το θέμα είναι όμως να το αντιλαμβάνονται έγκαιρα.

ΛΕΩΝ

leont

Είναι μια μέρα δύσκολη, είναι μια μέρα Άρη – Κρόνου σήμερα, όπερ και σημαίνει για σας τσάμπα οι κόποι, τσάμπα τα ξενύχτια, τσάμπα και η φαιά ουσία που καταναλώσατε για έναν άνθρωπο προκειμένου να τον προσεγγίσετε. Η περίπτωση ήταν μάλλον πολύ πιο δύσκολη απ' ότι αρχικά υπολογίζατε και τώρα φανερώνεται μπροστά σας σε όλο της το μεγαλείο. Κάθε εμπόδιο όμως για καλό που λέει και η παροιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δεν είστε και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στη σχέση σας και γι' αυτό σήμερα θα αφιερώσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας σε συζητήσεις, προκειμένου να επιλύσετε κάποια ζητήματα. Το πιο πιθανόν βέβαια είναι να σας βγει άνθρακας ο θησαυρός, κάτι που θα σας απογοητεύσει αρκετά αλλά δε θα σας εκπλήξει, αφού τα σημάδια τα είχατε δει από πριν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μπορεί η Αφροδίτη στο ζώδιό σας να σας προσδίδει γοητεία και γλυκύτητα αλλά αν νομίζετε ότι όλα θα περάσουν και θα ξεχαστούν με ένα αστραφτερό χαμόγελο σήμερα μάλλον είστε γελασμένοι. Η μέρα είναι μάλλον σκληρή και απαιτεί από σας ξεκάθαρες θέσεις στα ερωτικά σας και όχι υπεκφυγές, ημίμετρα και μη μου άπτου συμπεριφορά. Οπότε, το νου σας....

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

«Λίγο εγώ, λίγο εσύ, λίγο η κακιά στιγμή, είπαμε όσα είπαμε…» λέει το τραγούδι και σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας μάλλον η σχέση σας πήρε άλλο δρόμο και βαδίζει προς το τέλος της. Έτσι κι αλλιώς τα νεύρα σας δεν ήταν και στην καλύτερη φάση και με τον Άρη στο Λέοντα σε όψη με τον Κρόνο πάνω σας τόσο καιρό, υπερφορτώθηκε το σύστημά σας. Σιγουρευτείτε μόνο ότι αυτή είναι η εξέλιξη που πραγματικά θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, είναι μία μέρα που, θέλετε δε θέλετε, θα σας επηρεάσει αρνητικά, οπότε χαλαρότητα, τρελίτσες και γιούχου καταστάσεις για να το ξεπεράσετε δεν θα πρέπει να υπάρχουν στο πρόγραμμα της ημέρας σας, εκτός κι αν επιδιώκετε να ακούσετε όσα δεν έχετε ακούσει εδώ και καιρό από το ταίρι σας ή να φάτε άκυρο από το πρόσωπο που κυνηγάτε τόσο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με τον Κρόνο ως κυβερνήτη σας δεν έχετε διαφορές να χωρίσετε και τα πάτε αρκετά καλά, παρόλα αυτά σήμερα νιώθετε ότι πέσατε σε ξέρα και θα πρέπει να μανουβράρετε... τη σχέση σας με τέτοιο τρόπο, όχι μόνο για να ξεκολλήσετε αλλά και για να μην της προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη. Οι καλοί οι καπεταναίοι όμως στα δύσκολα φαίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τώρα μάλιστα. Εσείς σήμερα μόνο που δεν έχετε κρεμασμένο μπροστά σας το στόχο, αφού όλα τα βελάκια κατευθύνονται κατά πάνω σας. Ξεσπάσματα, πίκρες, κατηγορίες και ένας σύντροφος αναστατωμένος πιθανόν να σας ζητήσει να λογοδοτήσετε για κάποιες σας ενέργειες ή τη συμπεριφορά σας που τον τελευταίο καιρό θα την κρίνει επιεικώς απαράδεκτη. Εσείς όμως, τέρατα ψυχραιμίας....

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αν σκεπαστείτε με τον... Ποσειδώνα σας και καμωθείτε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ό, τι κι αν γίνεται δε σας αφορά, ίσως και να ξεφύγετε από το να φάτε το πακέτο της σημερινής ημέρας. Αν όμως αποφασίσετε σήμερα, από όλες τις ημέρες, να αναλάβετε ενεργό ρόλο στη σχέση σας ή μια ερωτική σας υπόθεση, στο τέλος μάλλον θα το μετανιώσετε που επιλέξατε την πιο ακατάλληλη στιγμή να κινηθείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved