Ερωτικό ωροσκόπιο 8/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, ο στόχος σας θα είστε εσείς και οι ανάγκες σας μέσα στην σχέση σας. Όσο εγωιστικό κι αν φαίνεται αυτό, ξέρετε ότι πρέπει να γίνει, αφού για να είστε απίκο και να παραμείνετε πλάι στον άλλον θα πρέπει να καλύπτεστε κατά το μεγαλύτερο μέρος κι αν αυτό δε γίνει και εσείς θα τρώγεστε συνεχώς και η σχέση θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Διάφορα ξαφνικά ή μη αναμενόμενα θέματα στον ερωτικό τομέα, όχι μόνο σας χαλάνε τη διάθεση αλλά ενδέχεται και να σας φορτώσουν με επιπλέον «δουλειά για το σπίτι». Η υπομονή σας είναι πιθανόν να δοκιμαστεί αρκετές φορές σήμερα αλλά φροντίστε να επιδείξετε τη δέουσα αυτοσυγκράτηση και επιχειρήστε όσο μπορείτε να γίνετε πιο διαλλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το ότι από τη φύση σας απασχολείστε με αρκετά και ετερόκλητα πράγματα τις περισσότερες φορές, δε σημαίνει ότι είστε βιονικοί και δεν κουράζεστε. Η κόπωση όμως που μπορεί να σας καταβάλει δεν είναι η σωματική αλλά η νοητική, αφού το μυαλό σας είναι το πολύτιμο εργαλείο σας κι αν, όπως σήμερα, αυτό γίνεται μαντάρα εξαιτίας των μπλεγμένων ερωτικών σας θεμάτων, τότε το σύστημά σας κρασάρει.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ ο Δίας που είναι στο ζώδιό σας από την αρχή των γενεθλίων σας προσπαθεί να σας τροφοδοτεί με αισιοδοξία αλλά και τύχη στην ερωτική σας ζωή, τελευταία στιγμή κάτι δε σας κάθεται και ξαναγυρίζετε στην πρότερη κατάσταση της μουρμούρας και της γκρίνιας. Το «γιατί» βγάζει μάτι αλλά εσείς μάλλον δεν το βλέπετε κι ίσως σήμερα επιτέλους καταλάβετε ότι εσείς είστε οι στραβοί κι όχι ο γιαλός.

ΛΕΩΝ

leont

Κάποια ερωτικά θέματα που δεν είχατε υπολογίσει ή σκεφτεί κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και σας βγάζουν τελείως... εκτός αγώνα. Κουρασμένοι σωματικά και τραυματισμένοι ψυχικά αποσύρεστε στα αποδυτήρια εμφανώς εκνευρισμένοι από την αλλαγή και τα βάζετε με θεούς και δαίμονες. Η μόνη περίπτωση να ηρεμήσετε θα είναι να τηλεφωνήσετε σε κάποιον φίλο να τα πείτε και να ξεσπάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σε τρέξιμο σας έχει βάλει σήμερα ο έρωτας της ζωής σας και αν και δεν το πολυδιασκεδάζετε, αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς, αφού περισσότερο ενδιαφέρον δείχνετε στα επαγγελματικά σας απ' ότι σε αυτόν. Το ότι δεν διαμαρτύρεστε έντονα σημαίνει δύο πράγματα: είτε ότι έχει δίκιο, είτε ότι τα συναισθήματα υπάρχουν από την πλευρά σας αλλά δεν ξέρετε να τα εκφράζετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σάς ωθεί στο να επιλύσετε ειρηνικά και χωρίς εντάσεις ένα πρόβλημα που έχει προκύψει στη σχέση σας και να σας υπενθυμίσει ότι αν και λάτρεις της ισορροπίας, τη χάνετε, όταν συμβεί κάτι στην προσωπική σας ζωή και φλερτάρετε με τα άκρα. Μη βιάζεστε λοιπόν να σηκώσετε τα λάβαρα ή βγάλετε τα πορίσματά σας γιατί ίσως χάσετε τη μάχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Λίγο η κατάσταση στη δουλειά που όλο πάει να στρώσει αλλά κάτι άλλο προκύπτει, λίγο τα ερωτικά σας που για να φτάσουν εκεί που θέλετε πρέπει να περάσετε διά πυρός και σιδήρου, σάς ρίχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να ψάχνετε την έξοδο κινδύνου. Γι' αυτό κάντε αυτό που ξέρετε καλά. Αποτραβηχτείτε σήμερα από τα πράγματα και αναζητήστε τρόπους αντιμετώπισής τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κάποιοι από τους φίλους σας ίσως διαφωνούν με την επιμονή που δείχνετε σε μια ερωτική σας υπόθεση που πιθανόν να είναι ήδη χαμένη και σας βάζουν χέρι για τον τρόπο που την χειρίζεστε. Όχι ότι έχουν άδικο, αλλά αυτό το «έξω από τα δόντια» μεν το εκτιμάτε αλλά δεν παύει προς στιγμή να σας αναστατώνει, ξέρετε όμως ότι μόνο έτσι θα ξεκουνήσετε και θα πάτε παραπέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει τον τελευταίο καιρό οι οποίες αφορούν στα ερωτικά σας και στον τρόπο που λειτουργείτε από κάπου μπάζουν νερά κι ίσως σήμερα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε αρκετές από αυτές. Θέλετε να βάλετε τέλος στην υπάρχουσα κατάσταση αλλά ακόμα κι αν παρασύρεστε προσωρινά από το συναίσθημα δεν σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να το κάνετε άνευ όρων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα απανωτά κρούσματα διαφωνιών και έντονων καταστάσεων στην ερωτική σας ζωή δε σας αφήνουν κανένα περιθώριο να χαλαρώσετε ή να αδιαφορήσετε. Ο Άρης στον Λέοντα σας υπενθυμίζει συνεχώς την παρουσία του και οφείλετε όχι μόνο να τη σεβαστείτε αλλά και να ιδρώσετε τη φανέλα, προκειμένου να φτάσετε στην πολυπόθητη ηρεμία σας. Κι αυτό σίγουρα δε θα γίνει με λογύδρια.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένα ερωτικό θέμα που έρχεται και πάλι στην επιφάνεια ενδέχεται σήμερα να σας ξεφουσκώσει κάπως το όνειρο και να σας αναγκάσει βγείτε για λίγο έξω από αυτό. Μην παρασυρθείτε συναισθηματικά και βιαστείτε να πάρετε κάποια απόφαση, αν δεν το συζητήσετε με ένα έμπιστό σας άτομο και πάρετε μια δεύτερη γνώμη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved