Ερωτικό ωροσκόπιο 7/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Πρώτον είναι Σάββατο και δεύτερον είναι μια χαρά μέρα από πλανητικές συνθήκες οπότε σιγά μην κάτσετε να σκάσετε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα με το μόνο που ασχολείστε είναι τα ντέρτια και οι καημοί των άλλων και έχετε μπουχτίσει. Σήμερα λοιπόν έχετε όλη την καλή διάθεση να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά και οι ελεύθεροι την ευκαιρία να κάνετε μια καυτή γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η μέρα σήμερα απαιτεί να αισιοδοξήσετε και να περάσετε καλά με το ταίρι σας οπότε σοφό θα ήταν να αφήσετε όλα αυτά που είναι στο κεφάλι σας για την επόμενη βδομάδα που, θέλετε δε θέλετε, θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε. Κάποια ανοικτά ζητήματα ενδεχομένως να σας ταλαιπωρούν αλλά δεν μπορείτε συνέχεια να είστε με μούτρα και να μιζεριάζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από τη μια το εξάγωνο Ήλιου Δία και από την άλλη η Σελήνη στο φιλικό σας Ζυγό είστε στα πολύ πάνω σας. Μπορεί να είστε κουρασμένοι από τα πολλά που είχατε αναλάβει μέσα στην εβδομάδα αλλά δεν είναι αρκετό για να καταβάλει το ηθικό σας. Αεράτοι και ευδιάθετοι ίσως αρχίσετε τα ερωτικά παιχνίδια ενώ οι δεσμευμένοι θα το ρίξετε στις εξόδους.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα οπότε καλά θα κάνετε να μην την αφήσετε να περάσει στο ντούκου. Έξω ντέρτια και καημοί σήμερα με την όψη ΉλιουΔία να ζητά καλοπέραση και χαλαρή διάθεση. Πάρτε το ταίρι ή την παρέα σας και όπου μέρα σας και νύχτα σας. Κι αν είστε ελέυθεροι και λίγο πιο αισθηματίες όλο και κάποιο πρόσωπο θα βρείτε να νιώσει το συναίσθημα που ψάχνετε.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα το «ίσως» το «μπορεί» ή το «είναι πιθανό» που θα ακούσετε από ένα πρόσωπο που κυνηγάτε εδώ και καιρό ενδέχεται να σας ρίξει λίγο και να αρχίσετε να αμφισβητείτε το κατά πόσο θα έπρεπε να ασχολείστε ακόμα μαζί του. Σκεφτείτε όμως το εξής ξεκάθαρο «όχι» δεν ειπώθηκε οπότε δέστε το από την θετική πλευρά και μην το ξεγράφετε αμέσως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με το Δία θα σας κάνει λίγο ανυπόμονους σήμερα και έτοιμους να εγκαταλείψετε τουλάχιστον προσωρινά τις όποιες αντιστάσεις σας και να βγείτε προς τα έξω, διεκδικώντας αυτά που θεωρείτε ότι πρέπει να πάρετε από τη σχέση σας και το σύντροφό σας. Εφόσον πάντως ευνοείστε το πιο πιθανό είναι να ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Αφροδίτη φτάνει σε λίγο στο τέλος του ταξιδιού της στο ζώδιό σας και με τη Σελήνη μαζί της σήμερα είναι η καταλληλότερη ημέρα για να απολαύστε μια βραδιά με το σύντροφό σας χωρίς αμφιβολίες και εγωισμούς. Μπορεί κάποια από αυτά που προσδοκούσατε ή φανταζόσασταν να μην έχουν έρθει μέχρι τώρα ή να βιώνετε το πιο μικρό κομμάτι τους αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μπορεί να σας ταλαιπωρούν τα επαγγελματικά σας, μπορεί να θέλετε να διώξετε τους πάντες και να μείνετε μόνοι σας αλλά σήμερα καλό θα ήταν να μην το κάνετε. Η μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση, καλοπέραση και φλερτ οπότε μην καλογερέψετε τώρα. Βγείτε εκεί έξω και δείξτε σε όλους πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τα ερωτικά τυχερά δε λείπουν ούτε σήμερα, αφού έχετε σύμμαχο το Δία και μπορεί να προκύψουν ακόμα και στο πιο απίθανο μέρος. Πάντως σας χρειαζόταν μια τέτοια ένεση γιατί τώρα τελευταία το είχατε ρίξει στην μουρμούρα και τη γκρίνια με όλα αυτά που είχατε να κάνετε και δε σας άφηναν σε ησυχία. Προσοχή στις υπερβολές όμως γιατί αυτό το χούι το 'χετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Και ναι! Είναι γεγονός! Σήμερα έχετε τρελά κέφια και δεν θα μπείτε καν σε διαδικασία να κοιτάτε συνεχώς το κοντέρ μήπως ξεφύγατε. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει ένας φίλος σας ή γνωστός που σας ξεσηκώνει και δε σας αφήνει να κάτσετε μέσα. Μέσα στην καλή διάθεση και τη χαλαρότητα ίσως προκύψει και κάτι ερωτικό που δε θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα όμορφα λόγια βγαίνουν αβίαστα σήμερα από το στόμα σας, γεγονός που κάνει το σύντροφό σας ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να σας κοιτάζει με απορία, αφού δε συνηθίζετε να είστε τόσο εκδηλωτικοί στο λόγο ή στα συναισθήματά σας. Εντάξει έχει ο καιρός γυρίσματα που λένε αλλά όντως είναι από τις μέρες που είστε στα καλύτερά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα καλύτερα μπρος στα πόδια σας είναι σήμερα. Αγάπες, έρωτες, έξοδοι, όμορφα λόγια, χαμόγελα μέχρι τα αφτιά όλα δικά σας. Τίποτα δεν θα σας αγγίξει και τίποτα δεν είναι ικανό να μετριάσει αυτά που νιώθετε για τον άνθρωπό σας ή τον το άτομο που είστε ερωτευμένοι και σαφώς δεν πρόκειται να κατέβετε για κανέναν από το σύννεφο που κατοικοεδρεύετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved