Ερωτικό ωροσκόπιο 5/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Πολλά μπορεί να σας εκνευρίσουν σήμερα και πιθανόν να αρχίσετε να στραβοκοιτάζετε γύρω σας, αφού δε βλέπετε να σας αφήνουν στην ησυχία σας. Ακόμα και ο σύντροφός σας δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πόσο ευερέθιστοι ή στρεσαρισμένοι είστε σήμερα και συνεχίζει να είναι στον κόσμο του, λέγοντάς σας διάφορα άσχετα και προκαλώντας την τύχη του να την ακούσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αλίμονο κι αν ξέρετε τελικά σήμερα τι γίνεται με τα ερωτικά σας, αφού όλα έδειχναν να έχουν μπει στο σωστό δρόμο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά τώρα φαίνεται να σας τα γυρνάει ή να έχει δεύτερες σκέψεις κι αυτό σας κάνει να χάνετε την υπομονή σας. Προς το παρόν δεν θα πείτε τίποτα αλλά τις μπηχτές σας δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις πετάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να σας επηρεάζει αρκετά δεν πετάτε και την σκούφια σας με όλο αυτό το τρελάδικο που συνεχίζεται γύρω σας στη δουλειά σας. Από την άλλη νιώθετε κατά βάθος καλώς υπάρχει, αφού σας κρατά αρκετά απασχολημένους και έτσι αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε ένα ερωτικό σας θέμα που σας απασχολεί και χρειάζεστε καθαρό μυαλό και χρόνος για να δείτε τι θα κάνετε.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι σας με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά σας, αντιλαμβάνεστε ότι η ηρεμία είναι πλέον πολυτέλεια για σας. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να συνηθίσετε όλη αυτή την αποσταθεροποίηση και τις αλλαγές γι' αυτό σήμερα έχετε ανάγκη να μιλήσετε με κάποιον που σας καταλαβαίνει για να τα βγάλετε από μέσα σας.

ΛΕΩΝ

leont

Η πολύ ένταση και οι καταστάσεις στο κόκκινο αρχίζουν να ξεθωριάζουν κι εσείς νιώθετε αρκετά ευχαριστημένοι αλλά κάπως εξαντλημένοι γι' αυτό και σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να βάλετε τις βάσεις και να γίνετε πιο λογικοί και πρακτικοί και λιγότερο φλογεροί. Μπορεί να ακούγεται πολύ βαρετό αλλά μόνο αν κάτσετε λίγο πιο μακριά θα έχετε καλύτερη οπτική των ερωτικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς βάζει σε μια διαδικασία σήμερα να ψειρίζετε τα πράγματα και να καταπιάνεστε με λεπτομέρειες ανάξιες λόγου που όμως σας απομακρύνουν από το ταίρι σας και δεν βοηθούν στην εξέλιξη της σχέσης σας όσο νομίζετε. Πάντως και χρόνο έχετε και εύνοια γι αυτό μην τα χαραμίζετε με το να ασχολείστε με αυτά αλλά αναζητήστε την ουσία.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Παρόλο που δεν είστε τέτοια άτομα, σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να ασχοληθείτε λεπτομερώς με ένα ερωτικό σας θέμα. Με χίλια ζόρια προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι πρέπει να το κάνετε τώρα αλλά η διάθεσή σας σάς σπρώχνει στο να το αναβάλετε για μια άλλη μέρα, άλλη ώρα ή άλλο χρόνο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θέλετε μόνο να περνάτε καλά κι αργότερα βλέπετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Θέλετε να προσφέρετε και νιώθετε έτοιμοι να δώσετε ένα τέλος στην τωρινή σας κατάσταση και να συμπορευτείτε με κάποιον αλλά κάπου-κάπου διστάζετε και κάνετε πίσω. Σήμερα πάντως αισθάνεστε ότι έχετε έρθει πολύ κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και μπορείτε να εκδηλώσετε πλέον τα αισθήματά σας γι' αυτό ώστε να εδραιώσετε την παρουσία σας στη ζωή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σας έχει πιάσει ο οίστρος και βάζετε τα μύρια όσα στο νου σας να κάνετε που όλα τελικά έχουν σαν στόχο ένα πρόσωπο και πως θα το προσελκύσετε. Βέβαια μέχρι στιγμής έχετε την εντύπωση ότι πέφτετε σε ξέρα αλλά αυτό σας κάνει πιο επίμονους στο να προσπαθήσετε και να ξαναπροσπαθήσετε και σήμερα είναι πιθανόν να καταφέρετε την πρώτη σας νίκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αισθάνεστε ότι κάτι πάει να γίνει στην ερωτική σας ζωή και τουλάχιστον για σήμερα θα αναπτερωθεί το ηθικό σας από κάποια καλά νέα που θα λάβετε. Επίσης είναι πολύ πιθανό να πάρετε και αποφάσεις σε αυτό το θέμα που καθυστερούσατε αφού σήμερα αισθάνεστε μεγαλύτερη σιγουριά και έχετε εμπιστοσύνη στο μυαλό σας αλλά και στο ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας και να κάνετε το μεγάλο άλμα στην κατάκτηση ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει αλλά ο Άρης στο Λέοντα συνεχώς σας βάζει άλλα θέματα μπροστά και τελικά κάτι στραβώνει. Παρόλα αυτά σας δίνει τη δύναμη και την ενέργεια να το παλέψετε και να μην κάνετε πίσω ακόμα.ε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι μια περίοδος αρκετά θετική για σας και που για διάφορους λόγους νιώθετε καλά, παρόλο που στην προσωπική σας ζωή δεν έχει γίνει κάτι πολύ θεαματικό. Όμως όλα φαίνονται να τσουλάνε κανονικά και για σας που δεν είστε και πολύ των εκπλήξεων είναι αρκετό από μόνο του να αισθάνεστε ότι έχετε αγκυροβολήσει σε απάνεμο λιμάνι και είστε ήρεμοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved