Ερωτικό ωροσκόπιο 4/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Τα ερωτικά σας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για σας και σήμερα θα έχουν την τιμητική τους τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, αφού θα βγάλετε το μαντήλι από τα μάτια σας και θα δείτε το φως το αληθινό. Από το απόγευμα και μετά μάλλον θα γίνετε πιο πρακτικοί και θα προσπαθήσετε να μαζέψετε κάπως την κατάσταση, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει καλά. Αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι ίσως γιατί έχουν αρχίσει να εμφανίζονται λύσεις από το πουθενά που σας βοηθάνε να κλείσετε κάποια μικρά χάσματα που έχουν παρουσιαστεί στη σχέση σας. Βέβαια, ακόμα απαιτείται μεγάλη υπομονή από την δική σας πλευρά και αυτοέλεγχος, κάτι που με τον Άρη στον Λέοντα φαντάζει αρκετά δύσκολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Προσπαθείτε να προλάβετε να κάνετε όσα πιο πολλά μπορείτε γιατί έχετε την αίσθηση ότι έχετε μείνει αρκετά πίσω και ο χρόνος σας πιέζει. Μέσα σε αυτόν σας τον πανικό ή την έντονη δραστηριοποίηση, ενδέχεται σήμερα να παρατήσετε το σύντροφό σας στα κρύα του λουτρού ή να μην ασχοληθείτε καθόλου μαζί του κι έτσι να αντιμετωπίσετε πιθανές γκρίνιες και παράπονα.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η ερωτική σας διάθεση θα διατηρηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα κι ενδεχομένως να έχετε και τα τυχερά σας. Όσο περνάει η μέρα το πρόγραμμά σας αρχίζει και φορτώνεται με συναντήσεις ή επαφές που είναι χρήσιμες να γίνουν, ενώ κάποια νέα που μαθαίνετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μοιάζουν με μουσική στα αφτιά σας.

ΛΕΩΝ

leont

Θέλετε να υπερπηδήσετε όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο σας και να κατοχυρώσετε μια θέση στην καρδιά του ατόμου που αγαπάτε. Έχετε και τις ικανότητες και τη διάθεση για να το καταφέρετε αλλά κολλάτε στο κατά πόσο υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, παρόλα αυτά δεν θέλετε να καταβληθεί το ηθικό σας με αρνητικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σας θα αρχίσετε να αισθάνεστε αρκετά ικανοί με τον εαυτό σας γιατί θα επιτύχετε σε οτιδήποτε καταπιαστείτε. Αυτό σας κάνει να φουσκώνετε σαν παγώνι και σας δίνει ένα αέρα αυτοπεποίθησης να προσεγγίσετε και ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά αλλά μέχρι πρόσφατα δεν τολμούσατε ούτε να το σκεφτείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν να ξελαμπικάρετε και αποκτάτε νέα προοπτική, ιδιαίτερα σε ένα ερωτικό θέμα που τον τελευταίο καιρό σας έχει κάνει να χάνετε τον ύπνο σας. Μη διστάσετε να το κουβεντιάσετε και να ζητήσετε από κάποιους δικούς σας ανθρώπους να σας σταθούν ή να σας προτείνουν τρόπους που θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ερωτικά, είστε στα καλά σας αυτή την περίοδο και αυτό σας ανεβάζει σε διάθεση αλλά και μετοχές γιατί νιώθατε ότι τον τελευταίο καιρό είχατε ελαφρώς στεγνώσει και τίποτα συναρπαστικό δεν γινόταν στη ζωή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μην είστε συνέχεια καχύποπτοι ή να σκέφτεστε ότι το άλλο άτομο σώνει και καλά προσπαθεί να σας κοροϊδέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, νιώθετε σαν να φοράτε φτερά στα πόδια σας και είστε έτοιμοι να πετάξετε μακριά από το άγχος ή τα νεύρα των προηγούμενων ημερών. Με σας υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χάσετε το μέτρο και να ξεφύγετε τελείως αγνοώντας προς στιγμήν σχέσεις και δεσμούς αλλά γι' αυτό πρέπει να είστε κάποιος πιο συμμαζεμένοι ή τουλάχιστον επιφυλακτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εσείς θεωρείτε ότι στις ερωτικές σχέσεις υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα και δεδομένα, διαπιστώνετε όμως ότι άλλο σας ξημέρωσε. Αντί λοιπόν να κάθεστε και να τρώγεστε αν πρέπει να ανοίξετε το στοματάκι σας και να βάλετε τα πράγματα πάλι στη σωστή τους σειρά, ρωτήστε έστω και για επιβεβαίωση το άλλο άτομο τι σκέφτεται μήπως και κάτι έχετε πιάσει στραβά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Οι πρακτικές πλευρές τις καθημερινότητας ανέκαθεν σας κούραζαν και θεωρούσατε ότι σας αποσυντόνιζαν και χάνατε την ουσία αλλά, προκειμένου να περπατήσει μια σχέση, διαπιστώνετε μέρα με τη μέρα ότι κάποιες απ' αυτές είναι απαραίτητες. Μπορεί να ξινίσετε τα μούτρα σας αλλά σήμερα θα αναγκαστείτε να το υποστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μπορεί να πετάτε σήμερα στα σύννεφα αφού τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο στα αισθηματικά σας αλλά καλό θα ήταν να μην παρασύρεστε τόσο πολύ από όλη αυτή την ατμόσφαιρα γιατί χάνεστε στον κόσμο σας και δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και κινδυνεύετε να προσγειωθείτε κάπως απότομα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved