Ερωτικό ωροσκόπιο 3/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Είστε έτοιμοι σήμερα να αντιμετωπίσετε όποια πρόκληση σας προκύψει κι αν δεν, να τη δημιουργήσετε. Τα πράγματα στα ερωτικά σας δείχνουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλετε κι αυτό σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεσή σας για πρωτοβουλίες. Προσέξτε μόνο με την ώθηση που έχετε μην κάψετε μονομιάς όλο το ενδιαφέρον σας και μετά σας πιάσει βαρεμάρα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ενώ είστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρετε το οτιδήποτε στον άνθρωπό σας, με τον Άρη στο Λέοντα έχετε γίνει ίσως πιο αυταρχικοί και υπάρχουν στιγμές όπως η σημερινή που ενδέχεται να μουλαρώσετε και να μην αποδεχτείτε ούτε καν να συζητήσετε κάτι που στα αφτιά σας ακούγεται ως παράλογη απαίτηση. Καλό είναι πάντως να μην είστε απόλυτοι και να μαλακώσετε λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχει φτάσει η ώρα να προχωρήσετε στα ερωτικά σας σε κάτι καινούργιο και ίσως τελείως διαφορετικό απ' αυτό που είχατε μέχρι σήμερα. Κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με το άτομο που ενδιαφέρεστε θα λειτουργήσουν σαν το πράσινο φως που περιμένατε εδώ και καιρό για να πάτε παρακεί, αφού όχι μόνο τρέφει τα ίδια συναισθήματα με σας αλλά είναι και πρόθυμο να δοκιμάσει μαζί σας.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως σήμερα έρθετε αντιμέτωποι με ένα ερωτικό σας θέμα που μπορεί να προκύψει και να σας πιάσει χρονικά στον ύπνο ή να μην έχετε ούτε την όρεξη ούτε την ψυχολογία να ασχοληθείτε. Παρόλα αυτά ξέρετε ότι και πολύ άργησε να κάνει την εμφάνισή του και αν δεν το κάνετε τώρα, ενδεχομένως αργότερα να τρέχετε και να μη φτάνετε.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας προσφέροντας στη μέρα σας ενέργεια και δημιουργικότητα αλλά και αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξή σας. Ωστόσο πρέπει να επιδείξετε την ανάλογη ωριμότητα και στη σχέση σας και να το διαχειριστείτε με μέτρο. Μην κομπάζετε ή αρχίσετε να λέτε πόσο καταπληκτικοί είστε σε ό, τι κάνετε γιατί στο τσακ θα γλυτώσετε την ψυχρολουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αφεθείτε σήμερα στο ένστικτό σας για να μπορέσετε να αντιληφθείτε κάποιες καταστάσεις που σας απασχολούν ίσως στον αισθηματικό τομέα και μην προσπαθήσετε να φτάσετε σε λογικά συμπεράσματα. Ίσως είναι κατάλληλη ημέρα να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα εγκόσμια και να ψαχτείτε λίγο μέσα σας για να μπορέσετε να κατασταλάξετε στο τι παίζει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έχει κάνει θαύματα πάνω σας και σήμερα θα πάρετε πολύ τα πάνω σας και θα νιώσετε όμορφα από τα κομπλιμέντα του ερωτικού σας συντρόφου. Αυτό θα σας τονίσει λίγο τη ματαιοδοξία σας αλλά δε βαριέστε; Γιατί να μην καμαρώσετε που ακόμα και μετά τις όποιες ταλαιπωρίες σας καταφέρνετε να δείχνετε όμορφοι και να λαμποκοπάτε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μην αφήνετε το απόλυτο του χαρακτήρα σας να στέκεται εμπόδιο σε κάποιες ερωτικές σας επιδιώξεις. Προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά μια σχέση χρειάζονται κάποιες υποχωρήσεις και ίσως συμβιβασμοί. Δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πάντων και σίγουρα δεν μπορείτε να επιμένετε σταθερά σε κάποιες θέσεις που βλέπετε ότι δεν έχουν την αποδοχή του άλλου ατόμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε αισιόδοξοι και κεφάτοι σήμερα κι ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια συννεφάκια στη σχέση σας πιστεύετε κατά βάθος ότι κάτι θα γίνει και θα εξαφανιστούν. Γι' αυτό δεν θέλετε επ' ουδενί να τα αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση κι ούτε να μπείτε σε διαδικασία να τα βάλετε κάτω και να τα συζητήσετε. Προτιμάτε να το ρίξετε σε αστεία ή χαλαρά και εύκολα θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως σήμερα ένα φλερτ ή μια πρόταση που θα σας γίνει να σας βάλει σε σκέψεις γιατί στα δικά σας... υψόμετρα πιθανόν να μην είναι και για πανηγυρισμούς αλλά τουλάχιστον θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε ως μέσο για να μπορέσετε να ξαναμπείτε πιο ζεστοί στο ερωτικό παιχνίδι. Αρκεί βέβαια να είστε ξεκάθαροι απέναντι στον άλλο πρόσωπο και μην το αφήνετε να έχει φρούδες ελπίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ορισμένες φορές φοβάστε ότι η σχέση με κάποιο άτομο αποτελεί δέσμευση που ισούται για σας με φυλάκιση και ότι είναι κάτι έξω από σας γιατί σύντομα θα αρχίσετε να πνίγεστε και να ψάχνετε για την έξοδο κινδύνου. Όμως ούτε και μόνοι σας θέλετε να είστε. Ψάξτε το λίγο σήμερα μήπως το άλλο άτομο σας κάνει να αισθάνεστε έτσι και δε φταίτε μόνο εσείς κι αυτά που κουβαλάτε στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθήστε όσο μπορείτε σήμερα να μην επηρεαστείτε από τα λόγια ή τις πράξεις του συντρόφου σας και κινηθείτε με οδηγό τη διαίσθησή σας. Δε χρειάζεται ούτε να μιλήσετε ούτε όμως και να κάνετε ό, τι σας λέει αναντίρρητα. Φροντίστε εσείς να είστε εντάξει με τον εαυτό σας κι αυτά που αισθάνεστε και όλα τα άλλα μην σας απασχολούν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved