Ερωτικό ωροσκόπιο 1/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/9

Καλό Μήνα!!!

ars

ΚΡΙΟΣ
Πλήρως εξουθενωμένοι μετά από μια άκρως περίεργη εβδομάδα προσπαθείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για τον καινούργιο μήνα που ξεκινάει. Σήμερα, θα ξεχάσετε τα προβλήματά σας και θα αναζητήσετε την έξαψη και τον ερωτισμό, με διάθεση να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας. Αργήσατε λίγο αλλά επιστρέφετε δριμύτεροι και πιο ενεργητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αισθάνεστε πιο δυνατοί και πολύ συγκεκριμένοι για το τι θέλετε ή τι δεν αποδέχεστε στη ζωή σας και στη σχέση σας και πλέον πιστεύετε ότι μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα και άμεσα από πριν. Επειδή η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση προέρχονται από μέσα μας, τώρα καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να πατάτε γερά στα πόδια σας και να στηρίζεστε στον εαυτό σας και όχι στις απόψεις κάποιων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ίσως σήμερα αισθανθείτε λίγο άβολα ή τουλάχιστον κάπως περίεργα. Είστε αποφασισμένοι να μην κολλάτε σε ανθρώπους ή σχέσεις αν βλέπετε ότι θέτουν σε κίνδυνο την όποια ελευθερία σας και πάτε παρακάτω αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν σας στοιχίζει συναισθηματικά κάποια αποκοπή. Απλά συνήθως δεν το εκφράζετε και προτιμάτε να το κρατάτε για τον εαυτό σας όπως σήμερα.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας βάζοντάς σας σε φάση να εκδηλώσετε πλέον αυτό που αισθάνεστε ή έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή και τη σχέση σας. Αρκετά ανοιχτοί και ξεκάθαροι, θα παραδεχτείτε ότι επιθυμείτε κάποια πράγματα, ώστε και εσείς να είστε καλά αλλά και να συνεχίσετε να προσφέρετε και να νοιάζεστε για τον άλλον.

ΛΕΩΝ

leont

Προσπαθήστε σήμερα να μοιραστείτε τις σκέψεις ή το ερωτικό σας πρόβλημα που σας απασχολεί με κάποιον που εμπιστεύεστε και μην λειτουργείτε μοναχικά. Δεν είναι αδυναμία το να εκφράζετε το πώς νιώθετε ή να ζητάτε βοήθεια, γι' αυτό αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη και μη σκέφτεστε ότι αυτόματα θα πέσετε στα μάτια του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Ήλιος σας σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα σήμερα θα σας σπρώξει να αποκαλύψετε ένα μυστικό που ήταν κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη αρκετό καιρό και που ενδεχομένως αφορά σε ένα άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει ερωτικά ή να σας γίνει μια εξομολόγηση αρκετά σημαντική που θα ανατρέψει θετικά την κατάσταση στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποιος δικός σας άνθρωπος ή μέλος της οικογένειάς σας σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας αφού μπορεί να σας στηρίξει, να σας ανεβάσει και να σας τονώσει το ηθικό σε μια καμπή της ζωής σας που το χρειάζεστε αρκετά για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε αλλά και να ξεκολλήσετε από ένα ερωτικό θέμα που φαίνεται ότι σας απασχολεί αρκετά την τελευταία περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πώς περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα, όταν εσείς επιμένετε να περάσει το δικό σας στη σχέση σας; Εντάξει κάποια θέματα ενδεχομένως να σας έχουν κουράσει από την πλευρά του συντρόφου και να έχετε χάσει την υπομονή σας αλλά πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και να αφουγκραστείτε τις δονήσεις γύρω σας γιατί η απόλυτη στάση σας και συμπεριφορά σας δε βοηθά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μετακινήσεις, επαφές και μικρές αποδράσεις όσο έχετε ακόμα το χρόνο σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας δίνουν περισσότερη αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Που και που νιώθετε ότι καταπιέζεστε και θέλετε να αισθάνεστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι ακόμα και μέσα στη σχέση σας. Σήμερα πάντως η μέρα μπορεί να σας επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις από μια συνομιλία που θα έχετε με άτομο που συνδεόσασταν παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ήλιο αντιλαμβάνεστε ότι το μέτρο τείνει να χαθεί για σας καθώς ερωτικές καταστάσεις ή του ύψους ή του βάθους σας φλερτάρουν αδιάκριτα και σας ωθούν στα άκρα. Επειδή κανείς δεν περιμένει να αλλάξετε ως εκ θαύματος, τουλάχιστον θα προσπαθήσετε να μην το παρακάνετε με τα «μη» και τα «δεν κάνει, τι θα πει ο κόσμος».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθείτε να σκέπτεστε και τους άλλους με το δικό σας πάντα τρόπο και κάνετε ό, τι μπορείτε αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν το έχετε και φαίνεται. Χρειάζεται να έχετε και τα αφτιά σας ανοιχτά να ακούτε τα παράπονα που έχουν από σας, ιδιαίτερα στη σχέση σας και να μην καταλήγετε σε δικά σας συμπεράσματα συν το ότι μια θεωρία δεν εφαρμόζεται σε όλους τους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Φοβάστε ότι αν πείτε στο σύντροφό σας τι σας ενοχλεί θα εκνευριστεί ή θα χαλάσει η σχέση σας και προτιμάτε να λούζεστε διάφορα, με αποτέλεσμα να κρατάτε αποστάσεις ή στο τέλος να ρίχνετε τις ευθύνες σ' αυτόν. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία πάντως να βγάλετε τα εσώψυχά σας στη φόρα και μάλιστα αυτά που επιθυμείτε να έχουν και την ανάλογη ανταπόκριση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved