Ερωτικό ωροσκόπιο 25/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Μονά ζυγά δικά σας τα θέλετε σήμερα και δεν σας ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιος θα στενοχωρηθεί ή δυσαρεστηθεί από αυτή τη συμπεριφορά σας. Εσείς αδυνατείτε να βάλετε μυαλό στον οποιοδήποτε ή να κάνετε πίσω και να αγνοήσετε τις ανάγκες σας σε ερωτικό-σεξουαλικό επίπεδο και να μένετε στο τέλος παραπονούμενοι. Εγωιστικό μεν αλλά μεγάλα παιδιά είστε όλοι...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ξέρετε πολύ καλά και τη θέση που βρίσκεστε και τι θέλετε για να είστε ευχαριστημένοι από τη σχέση σας και την ερωτική σας ζωή αλλά καμιά φορά σας πιάνει η ανασφάλεια ή ο φόβος της απώλειας των κεκτημένων σας και δεν διεκδικείτε το κάτι παραπάνω. Σήμερα όμως με τη Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να εκφράσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το άλλα λέει η θεια μου άλλα ακούν τα αφτιά μου σας ταιριάζει γάντι σήμερα αφού ο Ερμής με τον Ποσειδώνα έχουν βαλθεί να σας αποτρελάνουν με τα καμώματά τους και έχουν κάνει μπάχαλο το οργανόγραμμα σας. Ακόμα κι ένα ερωτικό ραντεβού που σχεδιάζατε εδώ και μέρες τελικά δεν φαίνεται να κάθεται και εσείς είστε έτοιμοι να αποσυρθείτε και να κλάψετε για την τύχη σας.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως εσείς θέλετε να τα βλέπετε ή να τα παρουσιάζετε στα ερωτικά σας γιατί αν το καλοσκεφτείτε με την αβάντα του Δία στο ζώδιό σας έχετε βάλει κι εσείς το χεράκι σας, ώστε να έχετε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Όπως και να έχει είναι μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε δεόντως.

ΛΕΩΝ

leont

Από τη μια οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις και από την άλλη οι ευχάριστες και άκρως συναισθηματικές στιγμές στο χώρο σας σήμερα σας έχουν κάνει ελατήριο και δεν ξέρετε πως ακριβώς να διαχειριστείτε την τρέχουσα κατάσταση γι' αυτό ενδέχεται να κάνετε ό, τι σας κάτσει προσπαθώντας όμως να ικανοποιήσετε και τον άνθρωπό σας. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε ούτε στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας πλέον σε όψη με τον Ποσειδώνα, αποχαιρετάτε τουλάχιστον για σήμερα την όποια λογική σας προσέγγιση και στάση και προσπαθείτε να πιάσετε το νόημα αλλιώς στη σχέση σας για να μην απογίνετε. Το ό, τι να ναι θα... φορεθεί πολύ σήμερα γι' αυτό ρίξτε το κι εσείς στην παλαβή και μη ζητήσετε εξηγήσεις γιατί δεν πρόκειται να σας ικανοποιήσουν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις της τελευταίας στιγμής σήμερα σας εμποδίζουν να κινηθείτε και να πάρετε κάποιες αποφάσεις που ίσως αφορούν σε ένα ερωτικό σας θέμα. Δεν είστε σίγουροι για τίποτα, δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε, αφού τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν ή είναι αρκετά μπλεγμένα, οπότε για την ώρα καλό θα ήταν να μην κάνετε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρά υπόψη σας οτιδήποτε γίνει ή ειπωθεί από το σύντροφό σας, αφού ούτε άκρη θα βγάλετε και θα αναστατωθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο Επειδή μέσα σας μαζεύετε διάφορα αυτόν τον καιρό, μην το θεωρήσετε μια καλή αφορμή ώστε να πείτε και σεις τα δικά σας γιατί στο τέλος θα βγείτε και οι άδικοι της υπόθεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μπορεί να φαίνεστε κάπως απομονωμένοι και απορροφημένοι στα δικά σας αλλά είναι δικαιολογημένο σήμερα, αφού δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας. Η ασυνεννοησία και τα μπερδέματα δίνουν και παίρνουν ακόμα και στα πιο καθημερινά σας θέματα, πόσο μάλλον στη σχέση σας οπότε θα προτιμήσετε να μη δώσετε έναν ακόμα στόχο και θα κάτσετε ήσυχα στη γωνιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Παρόλο που τα πράγματα φαίνεται να προχωράνε καλά, εσείς νιώθετε σήμερα παράξενα και δεν έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη σε ό, τι γίνεται. Από τη φύση σας συγκρατημένοι αλλά και καμένοι τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να μην παρασύρεστε από τα μεγάλα λόγια ενός προσώπου που σας έχει προσεγγίσει αλλά δε χρειάζεται να του το πετάτε και κατά πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θα θέλατε να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο σήμερα και είτε να κάνετε κάποιες δουλειές είτε κάποιες αλλαγές, ώστε να γίνει πιο πρακτικός και λειτουργικός αλλά η βαρεμάρα στα χτυπά την πόρτα και τελικά τίποτα από αυτά που προγραμματίζατε δεν θα γίνει. Αντίθετα, θα σας πιάσει μια ρομαντική διάθεση και θα περάσετε όλη τη μέρα με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε πεπεισμένοι βαθιά μέσα σας σήμερα ότι οι απόψεις ή οι πληροφορίες που παίρνετε για ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει θέλουν περισσότερο ψάξιμο. Δεν είναι ότι έχετε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, απλά η διαίσθησή σας ξέρετε ότι δεν κάνει λάθος και μιας και ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης σας πιάνετε στον αέρα ότι κάτι δεν πάει καλά γι' αυτό θα είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved