Ερωτικό ωροσκόπιο 23/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινάτε τη μέρα σας φορτσάτοι, καθώς η Σελήνη από το πρωί περνάει στο ζώδιό σας οπότε σιγά-σιγά θα σταματήσετε τις πολλές σκέψεις και θα ξεκινήσετε τις πράξεις. Η υποτονική σας διάθεση σας εγκαταλείπει και οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση αλλά και λίγο εγωκεντρισμό είστε έτοιμοι να ριχτείτε σε νέες ερωτικές μάχες και να στεφτείτε νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα παρουσιάζετε τάσεις φυγής ή βαρεμάρας και δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με διάφορα θέματα που μπορεί να σας προκύψουν στο χώρο της δουλειάς. Γεγονός πάντως είναι ότι ο νους σας απασχολείται συνεχώς με ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά και προσπαθείτε να βρείτε διάφορους τρόπους για να το προσεγγίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τόσες μέρες τώρα με όλη αυτήν την γαλήνη και την ατονία που επικρατούσε νιώθατε ότι ήσασταν έτοιμοι να σας πάρει ο ύπνος. Σήμερα θα ξυπνήσετε από το λήθαργο που είχατε περιπέσει και χωρίς να το σκεφτείτε δεύτερη φορά θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο και τις πλανητικές συγκυρίες αλλά και τη μέρα και θα ξαναρχίσετε τα ερωτικά σας παιχνιδίσματα.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για να καταφέρετε ερωτικά αυτά που επιθυμείτε πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι ακριβώς θέλετε από τη σχέση σας και τι είδους σύντροφο αναζητάτε. Με το Δία στο ζώδιό σας οι επιλογές σας είναι αρκετές αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σας ταιριάζουν κιόλας. Μην σταματήσετε να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας γιατί θα χαθείτε στη μετάφραση.

ΛΕΩΝ

leont

Πολλοί από σας ίσως επέστρεψαν ήδη από τις διακοπές τους αλλά είναι κι άλλοι που γι' αυτούς τώρα ξεκινούν. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία και δεν μπορείτε ακόμα να συνηθίσετε την επιστροφή σας, αδράξτε την ευκαιρία για μια βόλτα ή μια μονοήμερη εκδρομή όχι μόνο γιατί θα συνέλθετε αλλά και θα ανοίξετε νέους ερωτικούς ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Ήλιος από σήμερα είναι στο ζώδιό σας πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγο το καλοκαίρι θα τερματιστεί πανηγυρικά και μαζί του η όποια χαλαρότητα επικρατεί εξαιτίας του. Γι' αυτό μην κάθεστε να αγχώνεστε με μικρά καθημερινά θέματα που προκύπτουν και στρέψτε την προσοχή σας στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και αν δεν έχετε, ξεκινήστε να ψάχνετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Από τις καλύτερες μέρες είναι η σημερινή για σας τόσο για να κυκλοφορήσετε και να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες όσο και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, αν είστε ήδη σε σχέση. Έχετε το νου σας πάντως γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υποβόσκει μια ένταση που καλό θα ήταν να μεταφερθεί στην κρεβατοκάμαρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μην αφήνετε να χαλάσει η διάθεσή σας σήμερα επειδή κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζατε ή επιθυμείτε! Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε χάσει το ερωτικό σας ταλέντο ή ότι είστε πιο ανασφαλείς στο συγκεκριμένο τομέα αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και υπάρχει μόνο στο μυαλό σας. Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι το άτομο που θα σας ξαναβάλει στο τριπάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Επιτέλους σήμερα ξαναβρίσκετε τον αισιόδοξο και ενθουσιώδη εαυτό σας και μάλιστα σε μια μέρα που επιτρέπει τη διασκέδαση και χαλαρότητα. Ανυπομονείτε να έρθει το βράδυ και προετοιμάζεστε ψυχολογικά για μεγάλες ερωτικές στιγμές, είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τη λαχτάρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς αφού ακόμα κι αν προκύπτουν διάφορα προβλήματα όχι μόνο τα ξεπερνάτε γρήγορα αλλά τα ρίχνετε πίσω σας και τα ξεχνάτε. Σήμερα πάντως αναμένεται να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ξεχνώντας για λίγο τον λογικό και συγκρατημένο εαυτό σας ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε τα τυχερά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ωραία ημέρα και για σας σήμερα αφού πιθανόν να συναντηθείτε με κάποιο άτομο που προσπαθείτε μέρες να καταφέρετε να το πάτε με τα νερά σας και επιθυμείτε να έχει ενεργό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Όποια κι αν είναι η έκβαση τελικά εσείς θα χαρείτε την παρέα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσετε ένα μεγάλο κομμάτι των συναισθημάτων που τρέφετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα έντονα συναισθήματα που έχετε για τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας είναι ικανά σήμερα να μετατρέψουν τη διάθεσή σας και ακόμα κι αν προβληματίζεστε για κάτι σύντομα να το ξεχάσετε στην αγκαλιά του. Ακόμα όμως κι αν είστε μόνοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved