Ερωτικό ωροσκόπιο 19/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο Ζυγό συνεχίζει να σας παρέχει την εύνοιά της και σας βοηθά να διατηρείτε την καλή σας διάθεση. Σήμερα το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο, καθώς θα βρεθείτε με φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο που θα σας κάνουν να γελάσετε και να διασκεδάσετε ενώ για όσους είναι μόνοι τους δεν αποκλείονται νέες και αρκετά ευχάριστες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα είστε αποφασισμένοι να μην δώσετε σημασία στο οτιδήποτε θα μπορούσε να σας χαλάσει τη διάθεση. Θέλετε την ηρεμία σας και τη γαλήνη σας γι' αυτό ακόμα κι αν ο σύντροφός σας πει ή κάνει κάτι που σε άλλη περίπτωση θα ήταν αιτία καυγά, δεν θα ασχοληθείτε καν, απλά θα τον κοιτάξετε και θα αποχωρήσετε κουνώντας το κεφάλι με συγκατάβαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά αγχωθήκατε και εκνευριστήκατε αυτές τις μέρες αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Πιο κεφάτοι και χαλαροί, αποφασίζετε να κάνετε ό, τι σας κατέβει στο κεφάλι γιατί βλέπετε ότι σιγά-σιγά το καλοκαίρι τελειώνει και οι ευκαιρίες σας λιγοστεύουν. Θα συναντήσετε ανθρώπους, θα μιλήσετε στο τηλέφωνο ή θα φλερτάρετε αλλά σίγουρα δε θα μείνετε μόνοι.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να χαρείτε τη μέρα σας, χωρίς σκοτούρες, άγχη και νεύρα. Θα είστε περισσότερο χαλαροί αλλά και ευδιάθετοι και θα προσπαθήσετε να δείτε την διασκεδαστική πλευρά των πραγμάτων ακόμα και σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί. Ο Δίας στο ζώδιό σας άλλωστε κάνει καλή δουλειά, κι αν δεν σας κάτσει το ένα πάντα ακολουθεί το επόμενο.

ΛΕΩΝ

leont

Τα μπόνους σας σήμερα από την επικοινωνιακή σας άνεση αλλά και τη δυναμική σας εμφάνιση θα είναι αρκετά και θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα σημαντικό βήμα στην κατάκτηση ενός ανθρώπου που σημαίνει αρκετά για σας. Η επίλυση ενός θέματος στη σχέση σας μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση είναι στα συν της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να κατανοήσετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας που πιο πριν δεν μπορούσατε, εξαιτίας της ορθόδοξης προσέγγισής σας. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο με το οποίο υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ σας αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση είτε από σας είτε από τη μεριά του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, είστε στα πάνω σας! Είναι η κατάλληλη μέρα να ξεφύγετε για λίγο από τα συνηθισμένα και να καταπιαστείτε με μια νέα γνωριμία που σας ενθουσιάζει και σας ωθεί στο να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Είναι επίσης μια καλή μέρα να κάνετε και κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σας ή το στυλ σας που θα αναδείξει περισσότερο τα όμορφα στοιχεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η καλή σας διάθεση σήμερα είναι σύμμαχός σας γι' αυτό θα μπορέσετε με ευκολία να αντιμετωπίσετε και ένα ερωτικό σας θέμα ή μια κατάσταση που μπορεί να αφορά στο σύντροφο ή τη σχέση σας. Ίσως οργανώσετε κάποιο δείπνο στο χώρο σας και καλέσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για να περάσετε μαζί τη βραδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν έχετε καμία διάθεση σήμερα να σκεφτείτε σοβαρά θέματα ή να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις, ακόμα κι αν ο χρόνος σας πιέζει. Θα διατηρήσετε την αισιόδοξη και ενθουσιώδη στάση σας και θα προσπαθήσετε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σας ή με κάποιο άτομο που θρέφετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον και βρίσκεται πολύ κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα κάποια θέματα που σας απασχολούσαν φαίνονται να βρίσκουν τη λύση τους ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και τα τυχερά σας στον αισθηματικό τομέα. Θα πρέπει, παρόλα αυτά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση μιας αισθηματικής κατάστασης γιατί ενδέχεται να σας συνεπάρει το θετικό κλίμα και να αρχίσετε να κάνετε όνειρα χωρίς βάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα είστε ευδιάθετοι και πιο αισιόδοξοι και αν και ξέρετε ό, τι πολλά απ' αυτά που θέλετε έχουν ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας ή δεν είναι στο χέρι σας, αυτό δεν σας εμποδίζει να τα κυνηγήσετε. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ίσως το κέρδος σας να είναι και ερωτικό αφού σήμερα το έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως βρείτε μια καλή δικαιολογία να εξαφανιστείτε για λίγο από τα εγκόσμια και να αποσυρθείτε στο χώρο σας γιατί νιώθετε εξουθενωμένοι ή βαριέστε να δείτε τον οποιοδήποτε. Παρόλα αυτά θα διατηρήσετε επαφή με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά για να μην δώσετε λάθος εντύπωση και αποξενωθεί ή σας παρεξηγήσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved