Ερωτικό ωροσκόπιο 18/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Ζορίζεστε, ιδιαίτερα σήμερα, να κάνετε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θέλετε κι αυτό σας χαλάει. Παρόλο που δεν είστε μαθημένοι να λειτουργείτε βάσει προγράμματος καταλαβαίνετε κι εσείς ότι χρειάζεται, συν το ότι για να γίνουν πράγματα, ιδιαίτερα στη σχέση σας, οφείλετε να αφήσετε στην άκρη κάποια θέλω σας και να δείτε το κοινό καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, από τη μια επικρατεί ένα κλίμα χαλαρότητας στους ουρανούς και πολλά λέγονται και γίνονται που όμως δε χρειάζεται να τα δέσετε κόμπο, από τη άλλη όμως είναι πολύ πιθανόν να σας ζητηθούν οι ευθύνες, κυρίως από το σύντροφό σας για κάποια υποχρέωση ή υπόσχεση που είχατε αναλάβει και δεν τηρήσατε. Φροντίστε λοιπόν να είστε συνεπείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πέρα από τα κέφια σας σήμερα έχετε και αρκετή εύνοια γι' αυτό ξεκινήστε το κυνήγι γιατί θα έχετε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Μην χρονοτριβείτε σε χαζές υποθέσεις άλλων και μην αναλώνεστε με πράγματα που σας βγάζουν από τους στόχους σας γιατί θα χάσετε αρκετές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στα ερωτικά θέματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν και ξέρετε μέσα σας ότι πρέπει οπωσδήποτε να τις διευθετήσετε αλλά όλο υπεκφεύγετε. Τα θέματα όμως που έχουν να κάνουν και με άλλους, όπως π.χ. η σχέση σας και απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα από σας καλά θα κάνετε να τα προσέξετε αρκετά και να μην τα αναβάλλετε άλλο.

ΛΕΩΝ

leont

Αισθάνεστε ότι πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να μπορέσετε να διευθετήσετε ένα θέμα που αφορά στα αισθηματικά σας ή σε μια σχέση σας και παρόλο που νιώθετε ότι καταπιέζεστε, ξέρετε ότι είναι το πιο σωστό στην παρούσα φάση. Καλά θα κάνετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας σε όποια απόφαση πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ούτως ή άλλως λειτουργείτε οργανωμένα και συστηματικά, οπότε σήμερα η μέρα για σας δε θα διαφέρει και πολύ με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Ίσα-ίσα που μπορεί να έχετε και κάποια εύνοια ή να συμβεί κάτι όμορφο ερωτικά που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας φτιάξει τη διάθεση αλλά προς το παρόν θα το κρατήσετε κρυφό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Νιώθετε ότι η στάση σας και η οπτική σας σχετικά με τα ερωτικά και τις σχέσεις σας έχει αλλάξει κατά πολύ με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Είστε πολύ πιο χαλαροί και ήρεμοι ενώ σήμερα εκπέμπετε μια γλυκύτητα που βοηθάει να μειωθούν οι εντάσεις και οι διαφωνίες και να αντιμετωπίσετε έτσι πιο εύκολα προβλήματα που πιθανόν να παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τα λόγια σήμερα βγαίνουν αβίαστα από το στόμα σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και δε σας πολυνοιάζει μην παρεξηγηθείτε ή να εκτεθείτε. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη κι απλά εκμεταλλεύεστε την ημέρα που απαιτεί να δείξετε υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, ώστε αυτά που είχατε κατά νου να τα κάνετε πράξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αισθάνεστε περιορισμένοι ή στριμωγμένοι σήμερα και προσπαθείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να απεγκλωβιστείτε σύντομα από μια κατάσταση ερωτικής φύσεως που θεωρείτε ότι σας καταπιέζει. Ο Δίας που θα συνεχίσει για πολύ να βρίσκεται στον 8ο οίκο σας μπορεί να σας φέρνει εύνοια αλλά δεν έχει καμία σχέση με δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε και τον τρόπο και το χρόνο σήμερα και θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τις καταστάσεις, ώστε να καταφέρετε να αποδείξετε ότι το καλό πράγμα, ακόμα και στα ερωτικά, αργεί να γίνει και αυτοί που έχουν υπομονή ανταμείβονται. Η διάθεσή σας είναι καλή και σεις δείχνετε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας, κάτι που σας ανοίγει διάπλατα πόρτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, ίσως θα έπρεπε να μην παρασυρθείτε από την ευδιαθεσία που νιώθετε, απόρροια της Αφροδίτης στον Ζυγό, και να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και συγκροτημένοι γιατί μεν θα περάσετε καλά με ένα πρόσωπο που έχετε βαλθεί να κατακτήσετε αλλά, αν δεν επιδείξετε την ανάλογη υπευθυνότητα και συνέπεια, θα σας βγει ξινό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η τάξη και η οργάνωση κάποιων θεμάτων θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημά σας σήμερα αλλά εσείς δεν έχετε καμία διάθεση να χάσετε την ημέρα σας με πράγματα ή καταστάσεις που θα σας καταπιέσουν ή θα σας αγχώσουν. Αντί αυτού, αποφασίζετε να βγείτε με το σύντροφό σας ή να ρίξετε βάρος στο πως θα προσεγγίσετε έναν καινούργιο σας έρωτα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved