Ερωτικό ωροσκόπιο 17/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Επιθυμείτε την αποδοχή από ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά και γι' αυτό θα κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση, πείθοντάς το ότι όχι μόνο μπορείτε να του προσφέρετε το παραπάνω αλλά και πολλά ακόμα, αρκεί να είστε μαζί. Η είσοδος της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σας πάντως πέρα από την εύνοια στη σχέση σας ανεβάζει πολύ τις μετοχές σας στο άλλο φύλο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη από σήμερα βρίσκεται στο Ζυγό, ζώδιο των σχέσεων, έτσι θα λάβετε κι εσείς το κατιτίς σας. Σήμερα, ίσως αποφασίσετε να στριμώξετε λίγο το χρόνο σας για να μπορέσετε να συναντήσετε ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ή θα προσπαθήσετε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να περάσετε καλά, κάνοντας ταυτόχρονα και κάποια δουλειά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η εβδομάδα τελειώνει σιγά-σιγά κι εσείς κάνετε τα πλάνα σας για το πώς θα μπορούσατε να βάλετε ένα πρόγραμμα ή να χειριστείτε καλύτερα κάποια ερωτική σας υπόθεση που σας απασχολεί αρκετά. Με το Δία στο 2ο οίκο σας συνεχίζετε να έχετε κάποια εύνοια στον συγκεκριμένο τομέα αλλά χρειάζεται και η δική σας συμβολή για να πετύχετε το καλύτερο.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφασίζετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες στη σχέση σας και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλατε εδώ και καιρό. Τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν έτσι όπως εσείς επιθυμείτε και δεν αποκλείεται να τα καταφέρετε αρκετά καλά, αρκεί να φροντίσετε να είστε ειλικρινείς και έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

ΛΕΩΝ

leont

Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και αισθάνεστε ότι κινήστε στο σωστό δρόμο για να καταφέρετε να προσελκύσετε ερωτικά ένα άτομο και να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Ενδεχομένως ο Κρόνος να σας έχει κουράσει σωματικά και ψυχολογικά και να έχετε χάσει την αισιοδοξία σας αλλά αν είστε πιο συνειδητοποιημένοι στο στόχο σας στο τέλος θα ανταμειφθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιό σας, αφήνοντάς σας μια γλυκιά αίσθηση και δίνοντάς σας την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας και τα ερωτικά σας. Παρόλα αυτά, η διάθεση προσφοράς και φροντίδας προς και από το σύντροφό σας θα συνεχίσει να είναι το ζητούμενό σας και αυτό το διάστημα, απλά χωρίς το επιπλέον άγχος.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Αφροδίτη είναι από σήμερα στο ζώδιό σας και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να πανηγυρίσετε. Πέρα από την ενίσχυση της γοητείας σας και της έλξης που θα ασκείτε στο αντίθετο φύλο για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, σας δίνεται η μεγάλη ευκαιρίας είτε να περάσετε καλά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας είτε να δημιουργήσετε μια νέα, πολύ κοντά στα πρότυπά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σας σήμερα σχετικά με έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά σας χαροποιούν ιδιαίτερα και σάς βάζουν σε διαδικασία να ξαναδείτε κάποια πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Κατά κάποιο τρόπο θα νιώσετε δικαιωμένοι για την αρχική σας άποψη αλλά και για την επιμονή σας γι' αυτό το άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αντιλαμβάνεστε ότι αρχίζει και σας πιάνει η γνωστή υπερβολή σας αλλά δεν θέλετε να μπείτε σε άσκοπες ή περιττές ερωτικές περιπέτειες που θα βάλουν σε κίνδυνο το μυαλό και την καρδιά σας. Σήμερα θα είστε πολύ πιο συγκρατημένοι και δεμένοι στο κατάρτι της λογικής, προκειμένου να μη σας παρασύρουν οι διάφορες σειρήνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα είναι η μέρα σας, αφού εκτός από τη Σελήνη στο ζώδιό σας είναι και η Αφροδίτη στο Ζυγό. Η συμμαχία των δύο θα ενισχύσει για λίγο το εγώ σας και τη γοητεία σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά απ' ό, τι παλιότερα, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε κάποιους από τους ερωτικούς σας στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η ψυχολογική κούραση σας έχει ρίξει λίγο τη διάθεση τον τελευταίο καιρό αλλά από σήμερα θα έχετε μια καλή ευκαιρία όχι μόνο να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάποια πράγματα αλλά και να κάνετε κάποια καινούργια ερωτική γνωριμία που αρχικά θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, πιστεύατε ότι αν βρισκόσασταν με ορισμένους φίλους σας ή άτομα μιας ομάδας που είστε μέλος θα περνούσατε καλά και θα διασκεδάζατε αλλά κάτι δεν πάει καλά ή όπως εσείς το περιμένατε και σας κάνει να μετανιώνετε γι' αυτή σας την κίνηση. Ενδεχομένως να είχατε υψηλές προσδοκίες για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά και να διαπιστώσετε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved