Ερωτικό ωροσκόπιο 15/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ξεκινάτε τη μέρα σας χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες και μάλλον με την αίσθηση ότι τίποτα δεν πρόκειται να ταράξει τη φαινομενική ηρεμία σας. Τα γεγονότα όμως έρχονται να σας διαψεύσουν πανηγυρικά, αφού μια καινούργια γνωριμία ερωτικής φύσης, ενδεχομένως με νεότερο ηλικιακά άτομο, κάνει την εμφάνισή της ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα θα ξεσηκωθείτε και θα αρχίσετε να κάνετε πράγματα για τη σχέση σας και το σύντροφό σας, πιθανόν εξαιτίας μιας αφορμής που μπορεί να εμφανιστεί και να σας βάλει στην πρίζα. Κάποια επιπλέον έξοδα ίσως σας δημιουργήσουν μια δυσαρέσκεια αλλά σκεφτείτε ότι μια ζωή την έχετε και ότι θα ωφεληθείτε κι εσείς, όχι μόνο ο άλλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη στον Τοξότη σας ξεσηκώνει και σας φορτίζει με περίσσεια ενέργεια και περιπετειώδη διάθεση, κάτι που σας βολεύει αφάνταστα λόγω και της σημερινής αργίας. Τι καλύτερο λοιπόν για σας από το να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε μέχρι τελικής πτώσεως ή να πάρετε το ταίρι σας από το χέρι και να μην αφήσετε μέρος που να μην βρεθείτε.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που σε γενικές γραμμές είστε ήρεμοι και χαλαροί κι ενδεχομένως να απολαμβάνετε τις διακοπές σας, σήμερα η καρδιά σας ενδέχεται να πλημμυρίσει με γλυκά συναισθήματα για κάποιο άτομο που μπορεί να είχατε ξεχάσει τώρα τελευταία ότι υπήρχαν. Μερικοί από σας ίσως συναντήσετε έναν/μία πρώην σας και ξαναθυμηθείτε παλιές σας κοινές στιγμές.

ΛΕΩΝ

leont

Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, πέρα από τις ξαφνικές ειδήσεις ή τηλεφωνήματα που μπορεί να λάβετε, ίσως φέρει στο διάβα σας ένα άτομο που κυνηγάτε εδώ και καιρό αλλά οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες για να ευοδωθεί οτιδήποτε καλό μεταξύ σας. Σήμερα πάντως θα επιβεβαιώσετε την αρχή του «όλα έρχονται στην ώρα τους»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δεν είναι ημέρα για να σκέφτεστε τις δουλειές ή τα οικονομικά σας γιατί ό, τι φοβάστε μπορεί να σκάσει μπροστά σας και να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού. Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα ή τη συνηθισμένη σας ζωή σήμερα και η τύχη θα φανεί αρκετά γενναιόδωρη μαζί σας ιδιαίτερα στα ερωτικά σας, κυρίως αν ρισκάρετε έστω και λίγο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ξαφνικές αποκαλύψεις ή πληροφορίες σήμερα σας βγάζουν από μια πλάνη ή σας βάζουν να κάνετε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά στη σχέση σας ή το σύντροφό σας και να αλλάξετε τελείως τη στάση σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού εδώ και μέρες παλαντζάρετε αλλά απόφαση για κάποια θέματα δεν μπορούσατε να πάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ερωτικά αυτήν την περίοδο είστε στα πάνω σας και φροντίζετε να ανατροφοδοτείστε συνεχώς, αφού έτσι αισθάνεστε ζωντανοί και γεμάτοι ενέργεια. Η απήχησή σας στο άλλο φύλο είναι αρκετά μεγάλη και σήμερα ίσως διαπιστώσετε ότι ακόμα κι αν δεν κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι, μικροί και μεγάλοι έλκονται από τη γοητεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, η μέρα μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα και είτε να συναντήσετε αναπάντεχα ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να αρχίσετε μια επικοινωνία μαζί του είτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Όπως και να έχει πάντως το σίγουρο είναι ότι θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλά δεν περιμένετε, σε πολλά δεν ελπίζετε αλλά η σημερινή μέρα έρχεται να σας αποδείξει ότι «αλλού είναι το όνειρο και αλλού το θαύμα», αφού αυτά που θα σας προκύψουν στα αισθηματικά θα σας κάνουν όχι μόνο να αναθαρρήσετε αλλά και να εκπλαγείτε. Ίσως, δε, ένας έρωτας προς το πρόσωπό σας φανερωθεί από το πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η βραδινή σας έξοδος με την παρέα φίλων ή γνωστών μπορεί να κρύβει αρκετές εκπλήξεις και μάλιστα όμορφες, καθώς εσείς με τον Ουρανό είστε κολλητοί και ενδέχεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα αλλάξει πολύ την αισθηματική σας κατάσταση. Οι δεσμευμένοι βέβαια καλό θα ήταν να μην ενδώσετε σε «μικρούς» πειρασμούς, μη σας βγει ξινό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Συνήθως οι εκπλήξεις εσάς, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες, σας αποσυντονίζουν και γι' αυτό δε σας αρέσουν. Σήμερα όμως επειδή έχουν κι ένα ερωτικό – σεξουαλικό στοιχείο δε θα σας κακοπέσουν, ίσα – ίσα που θα σας ενθουσιάσουν κιόλας γιατί θα βεβαιωθείτε για τα συναισθήματα κάποιου προσώπου για τα οποία είχατε αρκετές αμφιβολίες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved