Ερωτικό ωροσκόπιο 14/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Οι ανάγκες ή τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το άτομο που θέλετε ή έχετε σχέση είναι πολύ πιθανόν να σας επηρεάσουν σήμερα και να σας χαλάσει προς στιγμή η διάθεση. Από το βράδυ και μετά όμως θα αρχίσει να μεταστρέφεται το κλίμα, κάτι που θα σας επιτρέψει να ξεχαστείτε και να παρασυρθείτε σε ένα άκρως σεξουαλικό πρελούδιο μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ο Κρόνος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον τομέα των σχέσεων σας και γι' αυτό κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορα προβλήματα που χρειάζονται την άμεση παρέμβασή σας για να επιλυθούν. Παρόλα αυτά υπάρχουν μέρες όπως η σημερινή που κατά κάποιο τρόπο έρχεστε στα ίσα σας και ζείτε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αν και είστε αρκετά καταπονημένοι σωματικά από τις πολλές «αμαρτίες» που έχετε επιδοθεί ή τα όσα έχετε καταπιαστεί τον τελευταίο καιρό το ηθικό σας είναι ακμαιότατο. Αεράτοι και ευδιάθετοι ίσως αρχίσετε να φλερτάρετε ασύστολα ενώ οι δεσμευμένοι πιθανόν να ακούσετε κάποιες εκ βαθέων εξομολογήσεις του συντρόφου σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη μείνετε μέσα ή μόνοι σήμερα γιατί ενδέχεται να χάσετε αρκετές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει μέσα από μια κοινή παρέα ή γνωστό. Στο κάτω-κάτω της γραφής η μέρα είναι τέτοια που να έχετε και πολλά να κάνετε, οπότε ντυθείτε, στολιστείτε, βάλτε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και έξω από την πόρτα...

ΛΕΩΝ

leont

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σας βοηθά να σκέφτεστε θετικά και να μη χάνετε την καλή σας διάθεση από τις δυσκολίες που εμφανίζονται που και που στο δρόμο σας. Σήμερα και με τη Σελήνη στο Σκορπιό πάντως εκπέμπετε έντονα μια ερωτική έλξη και έχετε μεγάλη πέραση στο αντίθετο φύλο, κάτι που σας φτιάχνει και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μην καταπιάνεστε με λεπτομέρειες και ψειρίζετε τα πράγματα, μόνο και μόνο επειδή αδυνατείτε να κατανοήσετε τα συναισθήματα ενός ατόμου που έχει για σας και πιστεύετε πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα ντε και καλά. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας βοηθά να αρέσετε και να αγαπιέστε και αυτό είναι όλο, οπότε μην ψάχνεστε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Απολαύστε μια βραδιά γεμάτη έρωτα και έντονα συναισθήματα χωρίς να σκέφτεστε το αύριο ή να έχετε αρνητικές σκέψεις, αφού έτσι κι αλλιώς αυτές οι στιγμές είναι λίγες στην καθημερινή σας ζωή και γι' αυτό ιδιαίτερα πολύτιμες. Αύριο μπορεί να παρουσιαστεί κάτι άλλο, οπότε αφουγκραστείτε τις επιταγές του Ουρανού και ζήστε για το σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, ερωτικά σας βγαίνει ό, τι κάνετε κι ό, τι βάλετε στο νου σας. Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι πολύ έντονος και είτε είστε μόνοι σας είστε σε σχέση το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές. Έχετε το πακέτο και η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς βοηθά όχι μόνο να το εκφράσετε αλλά και να κατακτήσετε αμαχητί όποιο πρόσωπο επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τα ερωτικά τυχερά δε λείπουν ούτε σήμερα, αφού έχετε σύμμαχο το Δία και μπορεί να προκύψουν οπουδήποτε κινείστε, ζείτε ή αναπνέετε. Ακόμα και αν το ξεχνάτε καμιά φορά και σας παίρνει λίγο από κάτω, έχετε τις ευκαιρίες σας και το ξαναθυμάστε. Προσέξτε όμως γιατί σήμερα ίσως βιώσετε την παροιμία «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά»...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μπορεί να μην ξεκινήσατε με κέφια αλλά σήμερα αλλά όσο περνάει η ώρα και ίσως με τη συνδρομή ενός φίλου αρχίζετε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές. Εξαιτίας της καλής σας διάθεσης και της θετικής ενέργειας που εκπέμπετε ίσως γίνετε πόλος έλξης και αρχίσετε να καλοβλέπετε την προοπτική να ξεκινήσετε ένα ερωτικό γαϊτανάκι ακόμα και για τη διασκέδασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το σπίτι σας ή ο προσωπικός σας χώρος ίσως γίνει σήμερα το άντρο του έρωτά σας κι επειδή ο έρωτας περνάει και από το στομάχι ένα δείπνο μαζί με όλα όσα συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα θα είναι τα όπλα που πιθανόν να χρησιμοποιήσετε για να ικανοποιήσετε το σύντροφό σας ή να προσελκύσετε το πρόσωπο που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένας κομπλιμέντο σήμερα ή μια κίνηση όλο νόημα θα σας ανεβάσει στα ύψη, ίσως γιατί προέρχεται από το άτομο που σας ενδιαφέρει και δεν είχατε καταλάβει τι νιώθει για σας. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε πάντως και να μην εκδηλώσετε το τι αισθάνεστε για να μην διαψευστείτε, το χαμόγελο και το γλυκό βλέμμα σας θα σας προδώσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved