Ερωτικό ωροσκόπιο 13/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Ανάμεικτα συναισθήματα και έντονες σεξουαλικές ανάγκες φτιάχνουν ένα επικίνδυνο μείγμα μέσα σας σήμερα, με αποτέλεσμα να νιώθετε σαν πύραυλοι έτοιμοι προς εκτόξευση. Σίγουρα το πρώτο σας μέλημα είναι να τις καλύψετε όσο μπορείτε δημιουργώντας όμως σειρά «θυμάτων», αφού ο Ουρανός στο ζώδιό σας δεν τα πάει καλά με τις δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ένα θέμα του συντρόφου σας ή η ίδια η σχέση σας σήμερα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και ενδέχεται να ξοδέψετε αρκετό από το χρόνο σας είτε για να το αντιμετωπίσετε είτε για να κάνετε κάποια πράγματα που θέλατε εδώ και μέρες. Θέλετε να προσφέρετε στον άνθρωπο που αγαπάτε τα καλύτερα εξασφαλίζοντας έτσι την ηρεμία και την όμορφη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κάποια εργασιακά κυρίως θέματα φαίνεται να διεκδικούν αρκετό από το χρόνο σας ή τη φαιά ουσία σας σήμερα και δε σας αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθείτε με ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά και προσπαθείτε να το προσεγγίσετε. Αν είστε ήδη σε διακοπές όμως έχετε αρκετές πιθανότητες να κάνετε μια γνωριμία όλο μυστήριο.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ερωτικά σας παρουσιάζουν αρκετά δείγματα βελτίωσης το τελευταίο χρονικό διάστημα και παρόλο που δεν είναι θεαματικά είναι αρκετά για να σας γεμίζουν με ελπίδες και όνειρα για κάτι πιο καλό στο άμεσο μέλλον. Σήμερα υπάρχει διάχυτος ένας ερωτισμός γι' αυτό εκμεταλλευτείτε τον, χωρίς όμως όλα τα παρελκόμενα όπως ζήλειες ή κτητικότητα.

ΛΕΩΝ

leont

Ο Ερμής έχει περάσει ήδη στο ζώδιό σας αλλά μετά τη συνάντησή του με τον Κρόνο ενδέχεται να σας άφησε μια μάλλον άσχημη γεύση, αφού πολλά από αυτά που περιμένατε ίσως στράβωσαν. Μην το βάζετε κάτω όμως γιατί έχετε ακόμα το χρονικό περιθώριο τουλάχιστον στα ερωτικά σας να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε και σήμερα θα φανεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποια τυχαία συνάντηση σήμερα ή μια συζήτηση για ένα άσχετο θέμα θα πάρει μια εντελώς διαφορετική τροπή από αυτή που περιμένατε, αφού θα διαφανεί ένα έντονο ερωτικό στοιχείο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να τα χάσετε λίγο μιας και δεν ήσασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο αλλά μετά το αρχικό ξάφνιασμα θα αρχίσετε να το διασκεδάζετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είτε είστε σε διακοπές είτε όχι σήμερα θα χαρείτε αρκετά τη μέρα σας αλλά πολύ περισσότερο τη νύχτα σας, αφού η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Σαν το φως που τραβάει τις πεταλούδες της νύχτας έτσι κι εσείς έλκετε διάφορα πρόσωπα κι είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας σάς τροφοδοτεί με έξτρα μαγνητισμό και σεξουαλικότητα και γι' αυτό, ακόμα κι αν θα θέλατε να μην ασχοληθείτε μαζί της, δε θα σας κάνει το χατίρι. Ίσως γίνετε πιο τολμηροί ή πιο διεκδικητικοί απέναντι στο άλλο φύλο, ενώ αν έχετε σχέση η έντονη ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει θα λειτουργήσει ως μαγικό φίλτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να ελαττώσετε λίγο την ταχύτητα με την οποία κινείστε στα ερωτικά σας θέματα και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή ή σημασία σε κάποια πράγματα. Τα σήματα που λαμβάνετε από ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ίσως να μην είναι ευδιάκριτα και να χρειαστεί από τη μεριά σας να πάρετε θέση να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δε θα μείνετε τελείως ασυγκίνητοι σήμερα από κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ένα φλερτ και παρόλο που δεν το περιμένετε η ανταπόκρισή σας ενδέχεται να είναι αρκετά ζεστή. Είστε βέβαια από φύση συγκρατημένοι, αλλά κάτι η ατμόσφαιρα κάτι το κλίμα χαλάρωσης θα σας κάνουν να μπείτε σε φάση να κάνετε και σεις το παιχνίδι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Προσπαθείτε να παρουσιάσετε το καλύτερό σας πρόσωπο σήμερα και κατά κάποιο τρόπο, εξαιτίας μιας δικής σας εσωτερικής αναστροφής, να αλλάξετε στάση απέναντι στο σύντροφό σας και να γίνετε πιο θερμοί ή εκδηλωτικοί απ' ό, τι συνηθίζετε. Το ενδιαφέρον σας πάντως για ένα συγκεκριμένο άτομο υπάρχει και δε θα αργήσετε να το φανερώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το να πλάθετε ένα ονειρικό κόσμο για ένα πρόσωπο που επιθυμείτε ή το σύντροφός σας και να αφήνεστε να πιστεύετε το καλύτερο και πιο όμορφο γι' αυτόν είναι κομμάτι της φύσης σας και ακόμα και αν θέλετε να το αλλάξετε, δεν μπορείτε. Και για να είμαστε ειλικρινείς πολλοί θα ζήλευαν αυτή σας τη στάση, αφού όλοι θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι μας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved