Ερωτικό ωροσκόπιο 12/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό η σχέση σας, σήμερα, είναι το σημαντικότερο για σας θέμα γιατί ψάχνετε την καλυτέρευση και είστε πρόθυμοι να πάρετε πρωτοβουλίες, χαράσσοντας έτσι νέο δρόμο. Ο εγωισμός σας αυτή την περίοδο δεν κυριαρχεί κι αυτό που σας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να έχετε ένα πραγματικό σύντροφο κι όχι κάποιον που θα σας κολακεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ορισμένες φορές νιώθετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση και δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής. Στην σχέση σας η ατμόσφαιρα είναι κάπως ηλεκτρισμένη αλλά δεν υπάρχει κάποιο ξέσπασμα, ώστε όλο αυτό να εκτονωθεί κι αυτό σας γεμίζει ανασφάλεια. Το καλύτερο θα ήταν να αφοσιωθείτε σε κάτι άλλο μέχρι να δείτε τι παίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ένα νέο πρόσωπο ίσως κάνει σήμερα την εμφάνισή τους στη ζωή σας και ενδέχεται να σας ενθουσιάσει. Έτσι κι αλλιώς είστε πάντα σε κατάσταση ετοιμότητας για κάτι καινούργιο που θα σας διεγείρει τον εγκέφαλο και θα σας βάλει στη νοητική πρίζα αλλά τώρα τελευταία με τα πολλά σας τρεξίματα δεν δίνατε και πολύ προσοχή.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα προχωρούν αργά αλλά σταθερά και, παρόλο που υπάρχει μια ελαφρά ανυπομονησία από την πλευρά σας εξαιτίας του Άρη, βλέπετε ήδη τις διαφορές του πριν και του μετά. Είστε αποφασισμένοι να πάρετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής στα χέρια σας, έστω και όχι τόσο άμεσα και μετά από ένα σημείο ξέρετε ότι τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο.

ΛΕΩΝ

leont

Επαφές, συζητήσεις και φλερτ με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά φτιάχνουν τη μέρα σας και διοχετεύεστε με αρκετό ενθουσιασμό και θετική ενέργεια ενώ κάποια εξομολόγηση που δεν περιμένατε σας γεμίζει χαρά. Νιώθετε πάντως ότι έχετε πάρει τα πάνω σας και αρκετά γεγονότα από δω και στο εξής θα σας το επιβεβαιώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τόσο καιρό κάνετε υπομονή και γαργάρες και φροντίζετε να είστε εντάξει σε ό, τι έχετε αναλάβει αλλά όχι με το αζημίωτο. Θέλετε τα ανταλλάγματα που σας έχει υποσχεθεί η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Υπάρχουν σαφώς ευκαιρίες στα ερωτικά σας αλλά οφείλετε και σεις να μην είστε τόσο απαιτητικοί.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το λαμπερό σας παρουσιαστικό και η καλή σας διάθεση σας κάνει πιο προσιτούς και γοητευτικούς, με αποτέλεσμα να έχετε μεγάλη ανταπόκριση στο αντίθετο φύλο. Η σχέση σας που συνήθως σας απασχολεί και σας επηρεάζει αρκετά και εσωτερικά και εξωτερικά παρουσιάζει δείγματα βελτίωσης, κάτι που σήμερα σας γεμίζει χαρά και ελπίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Από όλα αυτά που βάζετε με το μυαλό σας ιδίως για τα ερωτικά σας ζητήματα συχνά πέφτετε σε διάθεση και δεν μπορείτε να ησυχάσετε. Χαλαρώστε λίγο και προσπαθήστε ξεκολλήσετε όσο δύσκολο κι αν σας είναι από τις αρνητικές σκέψεις γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να σας έρθουν τα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κάποιες συζητήσεις με κολλητούς ή γνωστούς σας ανοίγουν τα μάτια και σας φέρνουν πιο κοντά στο να ανακαλύψετε τι φταίει και δεν πάνε τα πράγματα στα ερωτικά σας όπως τα περιμένατε. Εσείς βέβαια που τα ξέρετε όλα δείχνετε ανένδοτοι να αλλάξετε κάποια κακώς κείμενα και δεν αποδέχεστε το γεγονός ότι κάπου κάνετε λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Παρόλο που τα πράγματα φαίνεται να προχωράνε καλά, σήμερα νιώθετε παράξενα και δεν έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στα λόγια ή τις πράξεις ενός ατόμου που προσπαθεί να σας προσεγγίσει ερωτικά. Καλό είναι να μην παρασύρεστε και να κρατάτε πισινή σε ό, τι γίνεται, φροντίστε όμως να το κρατάτε για τον εαυτό σας και να μην το δείχνετε φόρα παρτίδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε πάντα προετοιμασμένοι τουλάχιστον ψυχικά για τα καινούργια δεδομένα που μπορεί να προκύψουν στα ερωτικά σας. Σαφώς και δεν είστε από τα άτομα που θα ακολουθήσουν συγκεκριμένα πλάνα σε αυτά τα ζητήματα αλλά δεν μπορείτε συνεχώς να είστε και στον αέρα. Η νέα πρόκληση που καλείστε μάλλον να αντιμετωπίσετε είναι να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το μυαλό σας σήμερα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας. Βάζετε με το νου σας διάφορα που δεν ισχύουν και που πιθανόν να αφορούν στο σύντροφό σας ενώ κάποια που ίσως συμβαίνουν δεν τα έχετε πάρει καν είδηση. Αφού καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά καλύτερα να το συζητήσετε μαζί του αντί να κάνετε τα δικά σας σενάρια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved