Ερωτικό ωροσκόπιο 10/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Τα ερωτικά σας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για σας και σήμερα θα έχουν την τιμητική τους γιατί θα αφήσετε κατά μέρος την ξεροκεφαλιά σας και θα δείτε τη σκληρή πραγματικότητα. Ήρθε η ώρα να γίνετε πιο μεθοδικοί και να συμμαζευτείτε, αν θέλετε τελικά να δείτε προκοπή και να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει καλά. Αισθάνεστε αισιόδοξοι ίσως γιατί έχουν αρχίσει να εμφανίζονται λύσεις από το πουθενά και σας βοηθάνε να κλείσετε κάποια θέματα με το σύντροφό σας ή να πιάνετε κάποια θετικά σήματα από την πλευρά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Κάποιοι όμως γύρω σας φαίνεται ότι σας έχουν στη μπούκα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο χρόνος τρέχει κι εσείς μαζί του που προσπαθείτε να προλάβετε να κάνετε όλα όσα έχετε στο νου σας με ένα άτομο που θέλετε ερωτικά σε πολύ συμπυκνωμένο χρόνο. Χαλαρώστε λίγο και σκεφτείτε με ψυχραιμία ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης γιατί με τη φόρα που έχετε πάρει θα αρχίσετε να βγάζετε καπνούς.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καταιγίδες, τουλάχιστον για αυτήν την περίοδο, είναι παρελθόν για σας αφού απ' ό, τι φαίνεται ο Δίας στο ζώδιό σας έχει αναλάβει να καπελώσει όλους τους υπόλοιπους πλανήτες που μπορεί να απειλήσουν την ευδιαθεσία και την ηρεμία σας. Για σήμερα πάντως θα πιστέψετε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσει κάτι καλό ερωτικά για σας.

ΛΕΩΝ

leont

Εδώ και καιρό επιθυμείτε να έχετε μια σταθερή σχέση και όχι να βολοδέρνετε ανάμεσα σε περιπέτειες ή καταστάσεις που δεν έχουν μελλοντική προοπτική. Παρόλα αυτά και εφόσον βρισκόμαστε ακόμα στο καλοκαίρι όπου όλα είναι πιο χαλαρά, η Αφροδίτη στο 2ο οίκο σας σάς πείθει με ευκολία ότι και λίγο ερωτικό παιχνίδι δε βλάπτει πριν κατασταλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας και σεις θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας γιατί θα επιτύχετε σε οτιδήποτε καταπιαστείτε. Αυτό σας κάνει να φουσκώνετε σαν παγώνι και σας δίνει ένα αέρα αυτοπεποίθησης να προσεγγίσετε και ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν να ξελαμπικάρετε και αποκτάτε άλλη εικόνα, ιδιαίτερα σε ερωτικά θέματα που τον τελευταίο καιρό σας έχουν κάνει να χάνετε τον ύπνο σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε από κάποιους δικούς σας ανθρώπους να σας σταθούν ή να σας προτείνουν λύσεις προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ερωτικά, είστε στα πολύ πάνω σας αυτή την περίοδο και αυτό σας ανεβάζει σε διάθεση αλλά και μετοχές γιατί νιώθατε ότι τον τελευταίο καιρό με τον Κρόνο πλάι σας είχατε ελαφρώς στεγνώσει και τίποτα συναρπαστικό δεν γινόταν στη ζωή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να μην είστε συνέχεια κουμπωμένοι και καχύποπτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, νιώθετε σαν να φοράτε καινούργια παπούτσια που σας χτυπάνε. Το στρίμωγμα σας δημιουργεί άγχος και νεύρα κι επειδή η υπερβολή είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει, αντιδράτε κάπως σπασμωδικά και σας ξεφεύγει η ουσία. Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να αλλάζετε τακτική στην προσέγγιση του προσώπου που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εσείς θεωρείτε κάποια πράγματα αυτονόητα και δεδομένα στη σχέση σας αλλά διαπιστώνετε ότι αυτό δεν ισχύει. Αντί λοιπόν να αναρωτιέστε αν πρέπει να ανοίξετε το στοματάκι σας και να βάλετε τα πράγματα πάλι στη σωστή τους σειρά κάντε ένα τσεκάρισμα για να δείτε τι εικόνα βγάζετε προς τα έξω. Τουλάχιστον να επιβεβαιωθείτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Οι πολλές λεπτομέρειες ανέκαθεν σας κούραζαν και θεωρούσατε ότι σας αποσυντόνιζαν και χάνατε την ουσία αλλά, προκειμένου να προχωρήσετε σε μια καινούργια σχέση, θα διαπιστώσετε ότι κάποιες απ' αυτές είναι απαραίτητες. Μπορεί να μη σας αρέσει καθόλου αυτή η προοπτική αλλά σήμερα θα αναγκαστείτε να το υποστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα για σας τα τζιτζίκια ακούγονται ως μουσική στα αφτιά σας, τα λουλούδια μυρίζουν πιο έντονα από ποτέ και εσείς ζείτε κάπου μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Πιο χαλαροί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ χαίρεστε την ατμόσφαιρα γύρω σας κι αν είστε και σε διακοπές δεν κινδυνεύετε να σας εγκαλέσουν σύντομα στην τάξη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved