Ερωτικό ωροσκόπιο 7/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα, σας προτρέπει σε μια άκρως ριψοκίνδυνη συμπεριφορά και θέλετε να τα παίξετε όλα για όλα σε ένα ερωτικό θέμα που έχει θρονιαστεί στο μυαλό και την καρδιά σας. Επειδή αυτόν τον καιρό όλα είναι ρευστά στη ζωή σας δεν είναι απίθανο να κερδίσετε αυτό που επιδιώκετε, αρκεί να μπορείτε να το διαχειριστείτε στην πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι αρχές και οι αξίες σας ίσως μπουν σήμερα στο μικροσκόπιο, καθώς θα βρεθείτε στη δυσάρεστη κατάσταση να εξηγήσετε στο άτομο με το οποίο έχετε σχέση τις κινήσεις ή την στάση σας τον τελευταίο καιρό. Η εμμονή σας σε κάποια θέματα και οι αμετακίνητες θέσεις σας τείνουν να δημιουργήσουν εστίες εντάσεων γι' αυτό δείξτε κάποια ευλυγισία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έντονη ημέρα είναι για σας σήμερα αλλά κατά κάποιο τρόπο θα την ευχαριστηθείτε γιατί θα έχετε αρκετές συζητήσεις και επαφές με άτομα που συμπαθείτε και ίσως μάθετε πράγματα για ένα άτομο που θέλετε και ψάχνετε τρόπους για να πλησιάσετε. Το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τρόπο να τις χρησιμοποιήσετε στο έπακρο.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αισθηματικά σας θέματα μπορεί να μην παρουσιάζουν θεαματικές αλλαγές αλλά τουλάχιστον ο Δίας στο ζώδιό σας τα έχει βάλει σε ένα καλό δρόμο. Κάποιες προτάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν σε αυτόν το τομέα ενδέχεται να αποδειχθούν άνθρακες ο θησαυρός γι' αυτό προσέξτε μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίσετε τα όνειρα.

ΛΕΩΝ

leont

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας, κάτι που σας χρειάζεται, προκειμένου να διεκδικήσετε ερωτικά αυτά που νομίζετε ότι σας ανήκουν δικαιωματικά. Ωστόσο, επειδή η περίοδος είναι λίγο περίεργη για σας, προσπαθήστε να μην προκαλείτε αρνητικά συναισθήματα εξαιτίας ίσως μιας εγωκεντρικής στάσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το μυαλό σας αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εγρήγορση και σας βοηθά να καταγράφετε ό, τι πέφτει στην αντίληψή σας, ιδιαίτερα στον ερωτικό χώρο, οπότε νιώθετε κάπως προετοιμασμένοι για ό, τι τύχει. Παρόλα αυτά νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή έχετε βαρεθεί να περιμένετε το καλό που δε βλέπετε να 'ρχεται γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ίσως μια νέα γνωριμία κάνει την εμφάνισή της σήμερα που μπορεί να ξεκινήσει ως φιλική αλλά να πάρει άλλη τροπή. Αυτό το διάστημα χρειάζεστε νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας ανανεώσουν αλλά και για να νιώσετε πιο ερωτεύσιμοι, οπότε μην αρνείστε καμία ευκαιρία για εξόδους και συνευρέσεις από φίλους ή γνωστούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Παρόλο που παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες στα ερωτικά σας, ακόμα κι αν είναι με το σταγονόμετρο, εσείς σκέφτεστε μόνιμα ότι θέλετε το κάτι περισσότερο για να είστε ευχαριστημένοι και αυτό δε σας αφήνει να χαρείτε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια αργοπορία αλλά κι εσείς με τον Κρόνο έπρεπε να έχετε μάθει στην καρτερία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, ίσως βρεθείτε με κάποιους συγγενείς ή γνωστούς για να συζητήσετε ένα κοινό σας θέμα που σας απασχολεί. Στην πορεία βέβαια ενδέχεται να μάθετε και κάποια κουτσομπολιά ή φήμες για ένα άτομο που από καιρό θέλετε να πλησιάσετε ερωτικά και τελικά η συζήτηση να ξεστρατίσει τελείως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Συνήθως ανησυχείτε γενικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αιτία, μόνο και μόνο επειδή καταβάλλεστε από άγχος. Ωστόσο, κάποια δεδομένα σήμερα θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι κάτι πάει να γίνει στα αισθηματικά σας, οπότε δε δικαιούστε να νιώθετε έτσι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η γοητεία σας αυτόν τον καιρό είναι στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Νέα Σελήνη σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα της σχέσης σας γιατί διακρίνετε ένα είδος χαλαρότητας ή μια τάση για αδιαφορία είτε από την πλευρά σας είτε από το άλλο μέλος. Όχι ότι βασίζεστε και πολύ στο συναίσθημα αλλά κάποια πράγματα σας ενοχλούν και σας βγάζουν από την άτακτη κατά τ' άλλα καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα ως επί τω πλείστων έχουν να κάνουν με την εργασία σας και είναι πιθανόν να παραμελήσετε κάπως το σύντροφό σας και να αρχίσει τα παράπονα. Επειδή είστε κάπως πιο ευαισθητοποιημένοι στα αισθηματικά σας αυτόν τον καιρό, ενδέχεται να του κάνετε το χατίρι και να τα παρατήσετε όλα για αύριο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved