Ερωτικό ωροσκόπιο 5/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σας σήμερα αναβαθμίζεται γιατί κι εσείς δείχνετε πιο πρόθυμοι τουλάχιστον να ακούσετε τι προσπαθεί τόσο καιρό να σας πει ο σύντροφός σας αλλά με την φόρα που είχατε πάρει μόνο κάτι μουρμουρητά έφταναν στα αφτιά σας. Μην απορήσετε, αν κάποιος/α πρώην σας θυμηθεί ξαφνικά. Συμβαίνουν κι αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Συχνά νιώθετε σαν ένα αυτοκίνητο που έχει κολλήσει σε μια λακκούβα με λάσπη. Πρέπει να αποβάλετε τις φοβίες σας και αν δε σας καλύπτει η ερωτική σας σχέση να προχωρήσετε παραπέρα. Μην παραμένετε ακούνητοι και στενοχωρημένοι. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στην Παρθένο γιατί όλη η εύνοια των ημερών θα είναι δώρο άδωρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μπορεί να πήζετε σήμερα στη δουλειά αλλά παρόλα αυτά θα αντεπεξέλθετε με ιδιαίτερη ευκολία γιατί και η διάθεσή σας είναι καλή και το χιούμορ σας βοηθάει να μην πάρετε κατάκαρδα κάποιες καθυστερήσεις. Επαφές που έχουν να κάνουν με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε αλλά δεν περιμένατε να γίνει κάτι σάς κάνουν να πετάτε τη σκούφια σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι καλό στα ερωτικά σας αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα και προχωρά με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς για να σας συναντήσει. Εσείς όμως, ως κυκλοθυμικά όντα, μια είστε στα πάνω σας και μια στα κάτω σας γιατί θεωρείτε ότι περιμένετε πολύ καιρό μέχρι να 'ρθει η άσπρη μέρα. Ψυχραιμία! Όπου να 'ναι πλησιάζει.

ΛΕΩΝ

leont

Επαφές και τηλεφωνήματα με κολλητούς ή γνωστούς σας ανοίγουν τα μάτια και σας φέρνουν πιο κοντά στο να ανακαλύψετε τι φταίει και δεν παίρνετε αυτά που σας αξίζουν στον ερωτικό τομέα. Εσείς όμως ακούτε ό, τι σας συμφέρει γιατί δεν μπορείτε εύκολα να αποδεχτείτε ότι ενδέχεται και να κινήστε λάθος σε κάποια θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Θέλετε να τα βρείτε για λίγο με τον εαυτό σας σήμερα γιατί από το άγχος σας συχνά παρουσιάζετε διάφορα ψυχοσωματικά θέματα, πράγμα που σας εκνευρίζει. Χαλαρώστε λίγο και προσπαθήστε να τα δείτε από την πλευρά της Αφροδίτης. Ο σύντροφός σας πάντως είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτό που σας απασχολεί.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το λαμπερό σας χαμόγελο, σαν διαφήμιση γνωστής οδοντόκρεμας, σας κάνει πιο προσιτούς και γοητευτικούς με αποτέλεσμα να έχετε και τα τυχερά σας στα ερωτικά που συνήθως σας απασχολούν και σας επηρεάζουν αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο. Σήμερα πάντως έχετε αποφασίσει να εμφανίσετε ένα πρόσωπο γεμάτο αυτοπεποίθηση και σας πάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις σας φτιάχνουν τη μέρα και διοχετεύεστε αρκετές πληροφορίες για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ ερωτικά. Νιώθετε πάντως ότι αρχίζετε και ξεσκουριάζετε γι' αυτό και δυναμικά βγαίνετε πάλι στη γύρα. Κάποια, δε, συνάντηση ή μετακίνησή σας θα σας γεμίσει με πολύ θετική ενέργεια και θα χαρείτε ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρόλο που τα πράγματα στα ερωτικά σας φαίνεται να προχωράνε πολύ καλά, μάλλον δεν είστε και πολύ ικανοποιημένοι ή -ως συνήθως- περιμένατε κάτι περισσότερο. Προσπαθείτε να δείτε τι φταίει αλλά μετά από λίγο τα μυαλά σας παίρνουν αέρα και ξαναγυρνάτε στην πρότερη κατάσταση. Μην το παρακάνετε όμως γιατί στο τέλος θα χάσετε ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Δίας στον Καρκίνο σας έχει ανοίξει την όρεξη για να αποκτήσετε αυτά που τόσο καιρό επιθυμείτε. Νιώθετε ότι ήσασταν οι ριγμένοι και ότι κατά κάποιο τρόπο σας χρωστούν αλλά δυστυχώς κανείς δε χρωστάει σε κανέναν. Υπάρχουν ευκαιρίες ιδιαίτερα στα ερωτικά σας αλλά η πλήρης ανάκαμψη δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, οπότε υπομονή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η μανία σας να αποσταθεροποιείτε το οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας για να προκύψουν νέα δεδομένα είναι πολύ εκνευριστική για κάποια άτομα γύρω σας που νομίζουν ότι βρίσκονται στο τρενάκι του τρόμου. Μέσα σας βέβαια ευχαριστιέστε με όλη αυτή την αναμπουμπούλα αλλά ιδίως στα ερωτικά σας μην το παρακάνετε γιατί δε θα σας βγει σε καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Περιέρχεστε σε μια αδράνεια και προτιμάτε το δικό σας φανταστικό κόσμο με τη λιγότερη φθορά, όμως συσσωρεύονται γύρω σας αρκετά που, όταν αποφασίζετε να «ξυπνήσετε», δεν ξέρετε από πού να πρωταρχίσετε. Ξεκινήστε βάζοντας κάποιες προτεραιότητες για να λύσετε κάποια θέματα, ιδιαίτερα στη σχέση σας, που συνεχώς αναβάλλετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved