Ερωτικό ωροσκόπιο 4/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είστε αποφασισμένοι να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας ή με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες είτε κάνοντας κάτι για να αναθερμάνετε τα συναισθήματά σας είτε για να εκφράσετε το πώς νιώθετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ίσως μια συμπεριφορά ή κάτι που ειπώθηκε να σας στενοχώρησε και δεν δώσατε συνέχεια αλλά τώρα που το σκέφτεστε μετανιώνετε που δεν είπατε τίποτα και αυτό σας τρώει. Δεν είστε σε φάση να τσακώνεστε με το σύντροφό σας αλλά δε θέλετε να αφήνετε και λανθασμένες εντυπώσεις γι αυτό θα απομακρυνθείτε λίγο για να το σκεφτείτε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μια καλή μέρα για σας είναι η σημερινή, αφού γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για δράση θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στα ερωτικά σας ενδεχομένως μέσω κάποιου φίλου ή γνωστού που σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει νέα προοπτική. Γενικά έχετε πάρει φόρα οπότε φροντίστε να περάσετε καλά και μην δίνετε σημασία σε τίποτα άλλο.

astrologoi-astrology-300x100

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ένταση ή φορτισμένη ατμόσφαιρα που ίσως υπάρχει στη σχέση σας σχετικά με ένα θέμα που έχει προκύψει ξαφνικά δε σας αφήνει περιθώρια να χρονοτριβείτε ούτε να αδρανείτε, αφού γνωρίζετε ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα χειροτερεύουν. Μιλήστε για αυτό που σας προβληματίζει και μην επικαλείστε διάφορες δικαιολογίες.

ΛΕΩΝ

leont

Υπάρχουν κάποια κενά ή μια ασάφεια που σας μπερδεύει σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και δεν σας αφήνει ούτε να χαρείτε ούτε και να αναλάβετε δράση, πριν ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Επειδή έχει μαζευτεί μέσα σας σήμερα θα εκμεταλλευτείτε την όψη του Ήλιου σας με τον Ουρανό για να πείτε χωρίς περιστροφές ό, τι σας ενοχλεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρότι Κυριακή και θα έπρεπε να είστε λίγο πιο χαλαροί και ξένοιαστοι εσείς έχετε μια μικρή νευρικότητα ή ανυπομονησία που δεν ξέρετε ακριβώς από πού πηγάζει. Ωστόσο, εδώ και κάτι μέρες έπρεπε να είχατε αντιληφθεί ότι το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ σας και κάτι νέο και σίγουρα θετικό ετοιμάζει η Αφροδίτη στα ερωτικά σας, οπότε ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί, προσπαθώντας να συμβιβάσετε τα δικά σας θέλω με αυτά του ατόμου που έχετε σχέση. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες σήμερα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μπορέσετε να εκφράσετε ακριβώς αυτά που νιώθετε χωρίς να προκαλέσετε στα ξαφνικά ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το μυαλό σας δεν αναπαύεται μαζί με το σώμα σας γιατί είναι εστιασμένο σε κάποια συναισθηματικά σας θέματα που αδυνατείτε να ξεκαθαρίσετε ή να βρείτε λύση για να ξενοιάσετε μια και καλή. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν όποια αισθήματα δυσαρέσκειας γιατί μόνο ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα θα τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Καλά θα κάνετε, σήμερα τουλάχιστον, να πάρετε πρωτοβουλίες ή να αναλάβετε δράση να προσεγγίσετε το άτομο που θέλετε και να μην το αναβάλλετε γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο. Εκεί που δεν το περιμένει κάντε την έκπληξη και πείτε του τι αισθάνεστε γιατί άμα περιμένετε ίσως χάσετε την ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν προσδοκάτε τίποτα κι αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο ατού σας για αυτή τη μέρα γιατί μπορεί να συμβεί ξαφνικά κάτι που να σας αλλάξει τελείως την ερωτική σας ζωή. Ο Ουρανός που σας έχει κάψει αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα ίσως τελικά είναι ο μόνος που μπορεί και να σας θεραπεύσει στην παρούσα φάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Η έκπληξη σας χτυπάει την πόρτα στα ερωτικά σας και σεις γεννημένοι έτοιμοι θα την αγκαλιάσετε με το που θα σας ζυγώσει. Κάποιοι από σας ίσως εντελώς συμπτωματικά βρείτε αυτό που τόσο καιρό αναζητάτε στο πρόσωπο ενός ατόμου που ούτε καν σας περνούσε από το μυαλό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η διαχείριση κάποιων ευαίσθητων θεμάτων που απαιτούν λιγότερο συναίσθημα και περισσότερη λογική δεν είναι το φόρτε σας οπότε ίσως σήμερα τα βρείτε λίγο σκούρα με ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σας. Παρόλα αυτά επειδή η τύχη είναι με το μέρος σας η άκρη θα βρεθεί από κει που δεν το περιμένετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved