Ερωτικό ωροσκόπιο 3/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε τη μέρα σας γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση. Κάποιες δουλειές του σπιτιού ή αναδιοργάνωση του χώρου σας θα σας φάνε τη μισή μέρα αλλά από το βραδάκι και μετά θα ρίξετε το βάρος σας στο σύντροφό σας και θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές ή θα βρεθείτε με κάποιο άτομο που κάτι πάει να γίνει ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το σαββατοκύριακο προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση και κυρίως για θάλασσα αφού είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τελείως το μυαλό σας. Γι' αυτό πάρτε το ταίρι σας και πηγαίνετε στην πιο κοντινή παραλία αφήνοντας όλα τα άλλα πίσω σας. Αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας από σήμερα, ακόμα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε αρχίσει και ανεβάζετε ταχύτητα στα ερωτικά σας από χθες, αποφασισμένοι να πάρετε ό, τι η Αφροδίτη μπορεί να σας δώσει. Οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας σάς βγαίνει με τη μία αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε κανένα πλάνο πάλι η μπίλια είναι με το μέρος σας. Είναι λοιπόν δυνατόν να μην είστε μες την καλή χαρά;

astrologoi-astrology-300x100

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη την κυβερνήτη σας στο ζώδιό σας η μέρα είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε σας. Η αγαπησιάρικη διάθεση σας κατακλύζει και θέλετε να δώσετε και να πάρετε συναίσθημα από το σύντροφό σας. Όσοι είστε ελεύθεροι αυτή την περίοδο έχετε καλές πιθανότητες για μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε ανακτήσει την αισιοδοξία σας και πιστεύετε ότι αργά ή γρήγορα η τύχη σας θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Σταδιακά κλείνετε την πόρτα σε παλιές αγάπες και τις αφήνετε να μείνουν εκεί που ανήκουν, στο παρελθόν. Μόνο απελευθερωμένοι από όλα τα βάρη θα μπορέσετε να ανακτήσετε τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε μαλακώσει ή τουλάχιστον γλυκάνει αρκετά και αυτό σας βοηθά αρκετά στη σχέση σας. Η θετική σας προσέγγιση αλλά και η φροντίδα που παρέχετε στο σύντροφό σας είναι από τα μεγάλα σας ατού αυτήν την περίοδο για να εγκατασταθείτε μόνιμα στην καρδιά του. Οι ελεύθεροι σήμερα καλό θα ήταν να κυκλοφορήσετε γιατί η μέρα ευνοεί γνωριμίες, ιδίως μέσα από παρέες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο ρομαντισμός που περιβάλλει τη σημερινή ημέρα σας κάνει να ξεχνάτε τα προβλήματα στη σχέση σας ή τουλάχιστον να τα απωθείτε από το μυαλό σας και να ζείτε ξανά από την αρχή. Όλα τα βλέπετε όμορφα και στέκεστε μόνο σε αυτά που αισθάνεστε εσείς γι' αυτό και είστε έτοιμοι να προσφέρετε μοναδικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μηνύματα, τηλέφωνα και ό, τι μέσο επικοινωνίας διαθέτετε θα το χρησιμοποιήσετε σήμερα για να έρθετε πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η μέρα θέλει συναίσθημα και εσείς το έχετε άφθονο οπότε το μόνο που σας λείπει είναι να βρείτε τον τρόπο να το εκδηλώσετε, ώστε να φέρετε τον άλλον πιο κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ήδη από χθες έχετε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να μη σας βρει χαλαρούς το σαββατοκύριακο. Με τον ενθουσιασμό σας και το φλογερό σας ταμπεραμέντο σίγουρα η μέρα αλλά ιδίως η νύχτα σας ανήκει είτε για αναζήτηση νέων συγκινήσεων είτε για να ζήσετε άκρως ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα είστε ευδιάθετοι και πάνω από όλα αισιόδοξοι γιατί έχετε αρχίσει να πιστεύετε ότι κάτι θα αρχίσει να παίζει στα ερωτικά σας και μάλιστα πολύ σύντομα. Αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και θάρρος να κινηθείτε προς τα μπρος, αφήνοντας πίσω σας τις άσχημες σκέψεις και τα συναισθήματα απογοήτευσης των τελευταίων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και αποφασίζετε να οργανώσετε λίγο τη δράση σας ώστε να ξεκαθαρίσετε κάπως τα πράγματα ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας ή να επιχειρήσετε κάποια προσέγγιση σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Όχι ότι θα κινηθείτε βάσει σχεδίου, απλά θα γίνετε πιο συγκεκριμένοι στο τι θέλετε από αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο η μέρα σας είναι από τις καλύτερες της εβδομάδας. Συναίσθημα και εκδηλώσεις αγάπης επικρατούν παντού και σεις είστε στο στοιχείο σας. Μια βραδινή έξοδος με το σύντροφό σας σε ένα ρομαντικό και ήσυχο μέρος θα ήταν η καλύτερη επιλογή σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved