Ερωτικό ωροσκόπιο 2/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Ο χθεσινός πανικός δείχνει να εκτονώνεται και η ατμόσφαιρα παίρνει μια άκρως ερωτική χροιά που σας γεμίζει ενθουσιασμό και σας ανακαλεί στη δράση. Άλλο που δε θέλατε κι εσείς να ξεχαστείτε λίγο και είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στο φλερτ ενός ατόμου ή στην ερωτική προσφορά από το ταίρι σας ως ένδειξη παύσης των πυρών.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αν δεν παρασυρθήκατε χθες σε μια ατέρμονη κόντρα με το σύντροφό σας και κρατήσατε στάση «άστη/άστον να λέει», τότε σίγουρα σήμερα θα απολαύσετε τα ερωτικά καλούδια της Αφροδίτης που σαν κυβερνήτης σας σάς επηρεάζει άμεσα. Οι αδέσμευτοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί η μέρα σήμερα σας ευνοεί για μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όσο και να προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν σας άφησε μια πικρή γεύση η χθεσινή μέρα και το ξεπεράσατε αμέσως δεν μπορείτε να το χωνέψετε. Παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια της ημέρας οι κεραίες σας πιάνουν περίεργα ερωτικά σήματα από ένα άτομο, οπότε η προσοχή σας θα στραφεί προς τη δική του κατεύθυνση.

astrologoi-astrology-300x100

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως το χθεσινό ήταν η αφορμή για να ενεργοποιηθείτε επιτέλους και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στην ερωτική σας ζωή. Πάντως ο Άρης είναι εκεί στο πλευρό σας κι όσο κι αν σας ανακατεύει, άλλο τόσο σας δίνει κουράγιο να προχωρήσετε παρακάτω και σήμερα σε όψη με την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανό η καρδιά σας να σκιρτήσει ερωτικά για ένα άτομο.

ΛΕΩΝ

leont

Ω ναι! Αυτή είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να κατακτήσετε ή να κατακτηθείτε ερωτικά γι' αυτό αρπάξτε την από τα μαλλιά. Σήμερα δεν είναι η μέρα για να δειλιάσετε ούτε να κάνετε δεύτερες σκέψεις. Αφεθείτε στο κάλεσμα της Αφροδίτης και ζήστε όμορφες στιγμές χωρίς να κάνετε σχέδια για το αύριο. Αυτά θα έρθουν στην πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δεν πρέπει σήμερα να αφήσετε ανεκμετάλλευτη τη μέρα καθώς η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σας κάνει όψη με τον Άρη, που πρακτικά σημαίνει ότι όσοι είστε σε σχέση θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να την αναθερμάνετε έως να πάρει φωτιά ενώ οι ελεύθεροι ευνοείστε στο να βρείτε έναν ερωτικό σύντροφο. Αφήστε λοιπόν τις δουλειές και βουρ για έξω.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ταραγμένοι ακόμα από τα χθεσινά ίσως σήμερα νιώσετε ότι θέλετε να ξεφύγετε από όλους για να συνέλθετε αλλά κάτι μέσα σας σάς σπρώχνει να μην το κάνετε, οπότε αντ' αυτού μπορεί να βγείτε έξω μόνο και μόνο για να ξεδώσετε. Κι εκεί μπορεί η τύχη να σας χαμογελάσει και να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μπουχτισμένοι ή βαρεμένοι από όλα αυτά που περνάτε αποφασίζετε σήμερα να το ρίξετε έξω και ό, τι προκύψει. Κλείνετε παρέα, ντοπάρεστε ψυχολογικά, φοράτε το πιο σέξι σας χαμόγελο και ετοιμάζεστε για νέες κατακτήσεις. Αυτό από μόνο του θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης στο αντίθετο φύλο οπότε την επιτυχία την έχετε στο τσεπάκι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι απροσδόκητες και γρήγορες εξελίξεις στα αισθηματικά σας από τη μια σας αποδιοργανώνουν αλλά από την άλλη δε σας αφήνουν να βαρεθείτε. Σήμερα η μέρα είναι φουλ ερωτική οπότε ό, τι πρέπει για σας που αναζητάτε την περιπέτεια. Γι' αυτό δε θα προχωρήσετε απλά αλλά θα τρέξετε προς τα μπρος χωρίς να κοιτάξετε πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε εύνοια αυτήν την περίοδο αλλά προπάντων δεν το βάζετε εύκολα κάτω με την πρώτη στραβή που θα σας συμβεί γι' αυτό και έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε κάτι καλό στα αισθηματικά σας που τόσο σας απασχολούν. Σήμερα πάντως ο ερωτισμός βρίσκεται παντού και για μια ακόμα φορά θα προκληθείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Νιώθετε πολύ πιο απελευθερωμένοι σήμερα και πιο χαλαροί ίσως γιατί οι αλλαγές σας ανανεώνουν και σας δίνουν νέα δυναμική. Σήμερα είναι μια μέρα που θα θυμηθείτε τον παλιό σας εαυτό καθώς η σεξουαλική σας ενέργεια θα είναι στα ύψη, κάτι που πιθανόν να σας κάνει να ξεφύγετε από τα όριά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η στάση σας το προηγούμενο διήμερο ενδεχομένως να βοήθησε ώστε όλη η αρνητική ένταση να μετατραπεί σε ερωτική και με τη βοήθεια της Αφροδίτης είστε πανέτοιμοι να χαρείτε αυτήν την αλλαγή. Είτε σε σχέση είτε ελεύθεροι σήμερα είστε στα πάνω σας και θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να βγάλετε όλο το αισθησιακό σας κομμάτι προς τα έξω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved