Ερωτικό ωροσκόπιο 30/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Παρότι μάθατε εδώ και κάτι χρόνια να μην έχετε υψηλές προσδοκίες και να συγκρατείτε την αισιοδοξία σας, κάπου βαθιά μέσα σας ελπίζετε ότι κάτι καλό θα προκύψει στα ερωτικά σας. Και επειδή το ρίσκο το έχετε στο αίμα σας είστε αποφασισμένοι να τα παίξετε όλα για όλα και να μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και η ερωτική σας σχέση και τα αισθηματικά σας το διήμερο αυτό βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας είτε με θετικό είτε αρνητικό τρόπο. Πάντως σήμερα θα επικρατήσει μόνο η έντονη επιθυμία σας για ένα συγκεκριμένο άτομο και δε θα μπορέσετε να μείνετε ούτε στιγμή μακριά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε σε μια φάση σήμερα όπου πολλά θα γυρίσουν σαν μπούμερανγκ πάνω σας και θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να δείτε τη σχέση σας λίγο πιο σοβαρά από ό, τι κάνατε μέχρι τώρα. Αφορμή γι' αυτό ίσως είναι κάποια κρίση ζήλιας ή απόπειρα ελέγχου από το σύντροφό σας που έμμεσα σας δηλώνει ότι το παιχνίδι μόλις τελείωσε.

astrologoi-astrology-300x100

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας ανομολόγητος έρωτας ο οποίος θα βγει στην επιφάνεια σήμερα ενδέχεται, πέρα από το να σας κολακέψει, να σας βάλει σε τριπάκι να αρχίσετε να ψάχνετε το όλο θέμα παραπάνω. Σίγουρα θα σας μπουν ιδέες για το συγκεκριμένο άτομο και επειδή είστε ήδη συναισθηματικά ευάλωτοι θα σας επηρεάσει αρκετά.

ΛΕΩΝ

leont

Η νύχτα θέλει έρωτα και πράγματα αφανέρωτα λέει το τραγούδι και σεις σήμερα καλείστε να το κάνετε πράξη αφού η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας σάς φέρνει τύχη εκτός από τα οικονομικά και στα σεξουαλικά σας. Ενδέχεται λοιπόν το βράδυ σας να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας και να σας ανταμείψει με το παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η όψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Πλούτωνα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι ό, τι και αν σκέφτεστε ή οργανώνετε στα ερωτικά σας δεν μπορεί να πετύχει, αν δεν συνοδεύεται από την ανάλογη φλόγα και ένταση που προσφέρεται αφειδώς σήμερα. Αλλιώς η όποια σχέση σας καταλήγει να πεθάνει από τη ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποια συναισθήματα που με κόπο κρατούσατε κρυφά μέχρι σήμερα θα ξεχυθούν από μέσα σας σαν χείμαρρος και θα σας παρασύρουν σε μια κατάθεση ψυχής. Όσο κι αν παλεύετε να κρατήσετε την ισορροπία σας, η ένταση θεριεύει γι' αυτό και δεν πρόκειται να σταματήσετε αν δεν βγάλετε στην επιφάνεια αυτά που πραγματικά νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο έρωτας που νιώθετε για ένα άτομο είναι τόσο έντονος που δεν μπορείτε να του αντισταθείτε ακόμα κι αν βάλετε όλους πλανήτες απέναντί σας για να σας κρατήσουν. Δεν θέλετε όμως να τον βγάλετε και φόρα παρτίδα, αν δεν βεβαιωθείτε πλήρως ότι και το άλλο άτομο έχει για σας τα ανάλογα αισθήματα και σήμερα έχετε βαλθεί να το ανακαλύψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όλες οι σχέσεις σας ξεκινούν σαν ένα προσωπικό σας στοίχημα, ένα παιχνίδι που παίζετε μόνο για τη χαρά του και όχι ντε και καλά να νικήσετε. Σήμερα όμως θα διαπιστώστε ότι κάποια από αυτά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για την ιδιοσυγκρασία σας και δεν πρέπει να παίζετε με τα σπίρτα, αν δεν είστε προετοιμασμένοι να καείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Γενικά δεν είστε άτομα που παρασύρονται συναισθηματικά αλλά σήμερα με την όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στη δίνη τους. Σαφώς και είναι αρκετά δύσκολο για σας αλλά κάποιες στιγμές πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να ρισκάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η ψυχραιμία και η αποστασιοποίηση που συνήθως παίζετε στα δάχτυλα σήμερα έχουν πάρει την άγουσα, καθώς νιώθετε έρμαια ενός πάθους που έχει καταφέρει να σας ταρακουνήσει για τα καλά. Μην προσπαθήσετε να το επεξηγήσετε ούτε να δικαιολογηθείτε για αυτά που νιώθετε γιατί έτσι δεν θα τα χαρείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας έχει βοηθήσει μέχρι τώρα στο να χτίσετε ένα δικό σας τοίχο ανάμεσα στον έρωτά σας και στους άλλους και να μην αφήνετε κανέναν να στο χαλάσει. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ και σαφώς πιο αποφασισμένοι σήμερα θα βγάλετε στην επιφάνεια όλο το συναισθηματικό σας πλούτο σκλαβώνοντας τον σύντροφό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved