Ερωτικό ωροσκόπιο 29/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο που πέρασε ήταν για σας αρκετά "στην τσίτα", αφού σας έβαλε σε διαδικασία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ή και να κλείσετε ένα κεφάλαιο στα ερωτικά σας. Τώρα είστε μεν κάπως πιο χαλαροί και σίγουροι για το πώς νιώθετε και τι θέλετε, όμως αισθάνεστε σαν μαραθωνοδρόμοι που τερματίζουν αλλά ξεψυχισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, νιώθετε ότι είναι η μέρα σας και θα μπορέσετε να πάρετε πίσω κάποια από αυτά που είτε στερηθήκατε λόγω καταστάσεων είτε δεν ήσασταν έτοιμοι να τα διεκδικήσετε. Μια ερωτική σχέση αρχίζει να παρουσιάζει καλά δείγματα και αυτό σας είναι αρκετό για να επιμείνετε ακόμα περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αποσύρεστε από το προσκήνιο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα έχετε μια πιο καθαρή εικόνα για κάποιο ερωτικό σας θέμα. Δεν είστε άνθρωποι του παρασκηνίου αλλά σήμερα νιώθετε ότι έχετε εμπλακεί πολύ συναισθηματικά και δεν μπορείτε να έχετε σαφή άποψη για το τι γίνεται γι' αυτό η απομόνωση πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει.

astrologoi-astrology-300x100

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημά σας σήμερα είναι αυτό που θα σας καθοδηγήσει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις ενώ κάποιος φίλος σας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, βοηθώντας σας ή υποστηρίζοντάς σας σε ένα θέμα που έχει σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα σας χαροποιήσει, ιδιαίτερα αφού έχετε ανάγκη τη συμπαράστασή του.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν σε ένα ερωτικό σας ζήτημα ή τη σχέση σας γι' αυτό θα φροντίσετε να είστε αρκετά συγκροτημένοι και σταθεροί σε αυτά που θα θέσετε επί τάπητος. Αρκεί να μην σας πιάσει ο φόβος ότι δεν θα τα καταφέρετε ή κάνετε πίσω εξαιτίας κάποιων εμποδίων που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έρχεται να σας δημιουργήσει τη διάθεση για το κάτι παραπάνω στα ερωτικά σας, αφού νιώθετε ότι δεν έχετε όλα όσα θα έπρεπε ή θέλετε και αυτό σας κάνει να τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας ή να γίνεστε πιο απαιτητικοί με το σύντροφό σας. Σήμερα ενδεχομένως να επιδιώξετε μια συζήτηση μαζί του γι' αυτό το θέμα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, πρέπει να είστε πιο σίγουροι και σταθεροί στο τι θέλετε τελικά στα ερωτικά σας γιατί αν αρχίσετε τα σκαμπανεβάσματα, τότε δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα. Είστε άτομα που γενικά αποφεύγετε να παίρνετε ρίσκα και ζυγιάζετε καλά τα πράγματα αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να φλερτάρετε λίγο και με τα άκρα έτσι για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η εξωστρέφεια δεν ανήκει στο λεξιλόγιό σας ούτε και η ευθεία αντιπαράθεση αλλά ώρες-ώρες καλό είναι να αναφέρετε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί ή δεν μπορείτε να το ανεχτείτε γιατί μπορεί ο σύντροφό σας να αντιληφθεί κάποια από μόνος τους αλλά δεν έχει μαντικές ικανότητες. Σήμερα πάντως είστε πιο ήπιοι στις αντιδράσεις σας και πιο συζητήσιμοι μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα δε θέλετε για κανένα και για τίποτα να χαλαστείτε. Έχετε καλή διάθεση και είστε περισσότερο εστιασμένοι στο να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε όσο μπορείτε. Ίσως κάποια στιγμή αρχίσετε να ψάχνετε στην ατζέντα του μυαλού σας έναν παλιό σας έρωτα ή μια πρόσφατη γνωριμία και να επιδιώξετε να μάθετε που χάθηκε αυτή η ψυχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως σήμερα καταφέρετε να αλλάξετε στρατηγική αντιμετώπισης για ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί και να αποφασίσετε ελιχθείτε, προκειμένου να αποφύγετε να προδοθείτε ή να ρισκάρετε συναισθηματικά. Δεν είστε σε φάση που αντέχετε πολλές απογοητεύσεις και γι' αυτό θα αποφύγετε τις κατά μέτωπο προσεγγίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θέλετε να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο και είτε θα αρχίσετε τις δουλειές είτε θα κάνετε κάποιες παρεμβάσεις για να τον κάνετε πιο λειτουργικό. Ίσως όλα αυτά να είναι μια καλή δικαιολογία να απασχολήσετε το μυαλό σας με κάτι για να μην σκέφτεστε ένα ερωτικό σας ζήτημα που έχει προκύψει και δεν είστε σε θέση αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αυτά που μαθαίνετε σήμερα για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά είναι πολύ θετικά και θα σας κάνουν να χαρείτε και να διατηρήσετε την ευδιαθεσία σας. Παρόλα αυτά θα αντισταθείτε στο να μη χάσετε έστω και αυτή την μικρή επαφή με την πραγματικότητα και δεν θα παρασυρθείτε σε όνειρα θερινής νυκτός.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved