Ερωτικό ωροσκόπιο 28/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Μια παγωμάρα θα την έχετε σήμερα επηρεασμένοι από χθες αλλά όσο περνάει η μέρα η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας ξαναφέρει στα ίσα σας. Δεν σας αφήνει να το βάλετε κάτω και σας δίνει ώθηση και θάρρος να ξαναπιάσετε το νήμα των ερωτικών σας σχέσεων από την αρχή ή τουλάχιστον από το σημείο που εσείς πιστεύετε ότι χρειάζεται ξέμπλεγμα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αν και κατακαλόκαιρο, τα σύννεφα πάνω από τη σχέση σας έχουν αρχίσει και πυκνώνουν, πράγμα που σημαίνει ότι, αν θέλετε να τη διατηρήσετε, πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια σας και να αρχίσετε τη δουλειά. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο συμβιβαστικοί ή τουλάχιστον συζητήσιμοι και μην εμμένετε σε μια συμπεριφορά που βλέπετε ότι δεν βγάζει πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μπορεί να ταραχτήκατε κάπως χθες ή να σας πήρε λίγο από κάτω αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Το ότι είστε ευλύγιστοι σας βοηθάει να μη σπάτε εύκολα και έτσι μπορείτε γρήγορα να επανέρχεστε στην προηγούμενη θέση σας πριν την καταιγίδα. Σήμερα πάντως το πρόγραμμα έχει πολύ αγάπη, πολύ φροντίδα, πολλά γενικά, από και προς το ταίρι σας.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ακόμα συναισθηματικά ευάλωτοι και δεν έχετε συνέλθει τελείως, αφού έχετε το γνώριμο κόμπο στο στομάχι σας. Επειδή όμως ο Δίας σας σπρώχνει να μη μείνετε κλεισμένοι στο καβούκι σας σύντομα θα ανακάμψετε και θα αρχίσετε να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων σε σχέση με τα ερωτικά σας, άλλωστε πάντα χάνουμε κάτι αλλά κερδίζουμε κάτι άλλο.

ΛΕΩΝ

leont

Η φράση της ημέρας για σας είναι «τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι». Το στρίμωγμά σας είναι εμφανές σήμερα ενώ μπορεί να κληθείτε από τις συνθήκες να περιορίσετε τις απαιτήσεις ή τις επιθυμίες σας στα αισθηματικά σας ή τη σχέση σας, αφού ο Κρόνος δε φημίζεται για την γαλαντομία του και την απλοχεριά του. Λίγα και καλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εσείς από την άλλη είστε αρκετά ντοπαρισμένοι σήμερα και έτοιμοι να δεχτείτε τα πρώτα δώρα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Χαλαροί, κεφάτοι και πάνω από όλα μέσα στην αυτοπεποίθηση και τη θετική σκέψη πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο στα ερωτικά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ήταν λίγο πιο δύσκολο για σας το χθεσινό και μακριά από την ευγενική σας φύση, αφού δε σας αρέσει να παίρνετε αποφάσεις για τη σχέση σας με το μαχαίρι στο λαιμό ή να απαντάτε με ένα «ναι» ή ένα «όχι». Από την άλλη αν δεν πιεστείτε κάπως, είστε ικανοί να τραβάτε μια κατάσταση για μέρες ή καλύτερα για μήνες παλεύοντας με τα «αν».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο έλεγχος και η αυτοσυγκράτηση είναι στοιχεία που τα έχετε στο αίμα σας, οπότε για σας η όψη Ήλιου – Κρόνου δε σας πέφτει τόσο βαριά στο στομάχι. Παρόλα αυτά, σας αφήνει μια δυσάρεστη γεύση στο στόμα γιατί σας υπενθυμίζει ότι μόνοι σας είναι πιο εύκολο να παλέψετε το οτιδήποτε αλλά σε μια ερωτική σχέση όλα έχουν το διπλάσιο βάρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όσο κι αν δείχνετε αλλού για αλλού, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είστε γεννημένοι για να αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα ή να στριμώχνεστε και να μιζεριάζετε. Γι' αυτό την πρώτη ευκαιρία που βρίσκετε να παίξετε ερωτικά ή να μπείτε σε μια νέα περιπέτεια την αρπάζετε από τα μαλλιά και σήμερα η μέρα σας την προσφέρει απλόχερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αυθεντικά παιδιά του Κρόνου εσείς έχετε μάθει να αντέχετε πολλά και να τραβάτε με δύναμη το κουπί αλλά στο τέλος ανταμείβεστε για την αφοσίωση και τον έλεγχο που δείχνετε. Η ελπίδα σας αναπτερώνεται σήμερα με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε όψη με το Δία, αφού μια ευκαιρία στα ερωτικά σας φαίνεται να έρχεται προς το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε από αυτούς που θα αναγκαστείτε να κάνετε περικοπές ή να περιοριστείτε στα απολύτως αναγκαία στην ερωτική σας σχέση και φυσικά δε μιλάμε μόνο για υλικά αλλά και συναισθηματικά. Ίσως ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν παίρνετε ή δεν προσφέρετε συναισθηματικά όσα θα θέλατε και έχετε μείνει πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε και σεις από κείνους που η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει σαν παυσίπονο ή αν θέλετε σαν γιατρικό που στη σχέση σας, αφού η θετική ενέργεια συμβάλει στο να είστε πιο ευδιάθετοι και πρόθυμοι να ξαναρχίσετε το συναισθηματικό σας πάρε – δώσε ή να προσφέρετε το κάτι παραπάνω στο σύντροφό σας σαν απόδειξη της αγάπης σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved