Ερωτικό ωροσκόπιο 27/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια ήρεμη ημέρα, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά με όψη τον «κακό» του ζωδιακού, Πλούτωνα και θέλοντας και μη θα μαζευτείτε αρκετά. Ο ενθουσιασμός μάλλον θα σας κοπεί μαχαίρι και τα ερωτικά σας θα πάρουν πιο σκούρα απόχρωση από ό, τι περιμένατε, εκτός αν δολοπλοκήσετε προκειμένου να κερδίσετε ένα πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η διεκδίκηση όσων θεωρείτε εσείς ότι σας αξίζουν από την ερωτική σας σχέση ενδεχομένως να σας φέρει σε πλήρη αντιπαράθεση με το σύντροφό σας, που όχι μόνο δε συμμερίζεται την άποψή σας αλλά ενδέχεται να σας κατηγορήσει και για αχαριστία. Αυτό μπορεί να σας κάνει έξαλλους αλλά το δίκιο σας δε θα το βρείτε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν είστε από τα άτομα που διακατέχονται από το στοιχείο του αυτομαστιγώματος αλλά σήμερα ίσως η διάθεσή σας να είναι τέτοια που θα τα βάλετε με τον εαυτό σας και τις μάλλον κακές ερωτικές σας επιλογές. Γενικά πάντως οφείλετε όσο κι αν ακούγεται κάπως να είστε προσεκτικοί στα αισθηματικά σας και να χρησιμοποιήσετε, αν χρειαστεί, εγκαίρως τα φρένα σας.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να είναι Σάββατο και τέλη καλοκαιριού αλλά με τον Άρη στο ζώδιό σας να κάνει όψη με τον Πλούτωνα το μόνο που δεν θα υπάρχει σήμερα είναι η διασκέδαση. Αυτά που έχετε μαζέψει μέσα σας τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά και πολύ πιθανό να βρουν διέξοδο, προκαλώντας κάποια σοβαρή κρίση στη σχέση σας. Και μαζί και μόνος ίδιος είν' ο πόνος...

ΛΕΩΝ

leont

Ενώ εξωτερικά δείχνετε μια χαρά σήμερα, μέσα σας βράζετε. Ενδεχομένως να επηρεαστείτε από τη συμπεριφορά ή το θάψιμο που πληροφορείστε ότι έχει πέσει για το άτομό σας από έναν άνθρωπο με τον παλιότερα είχατε ερωτική σχέση. Δεδομένου ότι τα ξεκατινιάσματα δεν είναι για σας, φροντίστε να διοχετεύσετε πλαγίως κάποιες λεπτομέρειες γι' αυτόν που δεν τον κάνουν ιδιαίτερα περήφανο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα μάλλον διακρίνεστε από μια έλλειψη ανοχής και υπομονής γι' αυτό ίσως χρησιμοποιήσετε μια μάλλον αυστηρή γλώσσα σε ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά, υποκινούμενοι είτε από ζήλια είτε γιατί δεν εγκρίνετε τη συμπεριφορά του απέναντί σας. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε και πείτε κάτι παραπάνω γιατί μετά θα το μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πιέζεστε από όλες τις πλευρές σήμερα να ξεδιαλύνετε μια κατάσταση στη σχέση σας ή να δώσετε κάποιες απαντήσεις σαφείς και ξεκάθαρες για τα συναισθήματά σας αλλά εσείς για μια ακόμα φορά θα διστάσετε να πάρετε θέση. Αφήνετε να πλανάται γύρω σας η αμφιβολία, κάτι που μπορεί να επιφέρει αρκετή ένταση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Καλό θα ήταν σήμερα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε στο ταίρι σας γιατί δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μια κουβέντα για κάτι απλό και να καταλήξει σε χοντρή παρεξήγηση και αλληλοκατηγορίες ή ζήλιες. Θα χρειαστεί να καταβάλετε τεράστια προσπάθεια να μην ξεφύγετε τελείως, οπότε πηγαίνετε μια βόλτα μήπως ξεθυμάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τα πράγματα είναι κάπως πιο σοβαρά για τα δικά σας δεδομένα σήμερα και γι' αυτό θα πρέπει να συγκρατήσετε με νύχια και δόντια τη φωτιά που έχει ανάψει μέσα σας ένα άτομο και να χαλιναγωγήσετε το πάθος σας. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε γι' αυτό προετοιμαστείτε για απόλυτες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με την υπομονή που φτάνει στα όρια του μαζοχισμού σήμερα θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε ένα ερωτικό σας θέμα αλλά θα διαπιστώσετε στην πορεία ότι ο Πλούτωνας που είναι στο ζώδιό σας θα σας τσιγκλήσει αρκετά. Όσο προσπαθείτε να δώσετε τόπο στην οργή τόσο σας παίρνει φαλάγγι, οπότε η καλή σας πρόθεση θα πετάξει από το παράθυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Επειδή δεν είστε στα καλύτερά σας σήμερα ίσως θα ήταν πιο σοφό να κρατήσετε μια στάση πιο εκλογικευμένη ή να αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε από μια διαμάχη ή αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, αν δε θέλετε να βρεθείτε το μάτι του κυκλώνα και να σας πάρει κι εσάς η μπάλα ή να έρθουν στην επιφάνεια παλιές σας αμαρτίες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα μηνύματα που λαμβάνετε διαισθητικά σήμερα είναι αρκετά αρνητικά ή τουλάχιστον αποθαρρυντικά και σας βάζουν σε διαδικασία να αναδιπλωθείτε και να μην κάνετε ακόμα καμία κίνηση σε ένα ερωτικό θέμα. Μην σας πάρει από κάτω όμως γιατί είναι προσωρινό, οπότε πάρτε το χρόνο σας και επανέρχεστε σύντομα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved