Ερωτικό ωροσκόπιο 26/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Είστε πιο ξεκούραστοι και ήρεμοι σήμερα αλλά κάτι απασχολεί συνεχώς το μυαλό σας. Έχετε την αίσθηση ότι κάτι σας διαφεύγει και δεν μπορείτε να είστε σίγουροι. Ένα ψέμα ή μυστικό που θα σας αποκαλυφθεί για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ενδέχεται να σας χαλάσει αρκετά και να χάσετε πάσα ιδέα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Καλά θα κάνετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένας φίλος μπορεί να προσπαθήσει να σας ανοίξει τα μάτια ή να σας πείσει να δείτε την κατάσταση στις πραγματικές της διαστάσεις αλλά εσείς θα επιμείνετε στη δική σας άποψη που είναι τελείως αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν είστε σίγουροι, αν πρέπει να μείνετε ή να φύγετε από μια κατάσταση και διατηρείτε τις αμφιβολίες σας. Τα πράγματα σήμερα είναι αρκετά μπλεγμένα και δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Ό, τι κι αν γίνει στη σχέση σας πάντως να ξέρετε ότι ακόμα κι αν αποπειραθείτε να τα ξεκαθαρίσετε τώρα, δεν θα το καταφέρετε.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζείτε στο δικό σας κόσμο κολλώντας μόνο στα θετικά μιας κατάστασης κι αγνοώντας επιδεικτικά τις επιπτώσεις που μπορεί να επέλθουν από κάποιες κινήσεις σας. Όσο κι αν είστε επηρεασμένοι συναισθηματικά, γνωρίζετε κατά βάθος ότι όταν μπαίνετε σε μια ερωτική περιπέτεια, οι πιθανότητες επιτυχίας πέφτουν στο μισό.

ΛΕΩΝ

leont

Ένα ερωτικό παιχνίδι δίνει στη μέρα σας και ιδιαίτερα στη νύχτα σας πολλές υποσχέσεις για κάτι καλό και σας τροφοδοτεί με προσδοκίες. Το θέμα να μην χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Χαλαρώστε, διασκεδάστε αλλά με μέτρο και σύνεση όμως κρατήστε μια πισινή και μην βιαστείτε να του αποδώσετε παραπάνω αξία από αυτή που δεν έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σε κάποια θέματα που ενδέχεται να προκύψουν με τη σχέση σας ή το σύντροφό σας. Η Αφροδίτης που είναι στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ποσειδώνα το μόνο που δεν μπορεί να σας προσφέρει είναι πραγματικά δεδομένα και ξεκάθαρες καταστάσεις. Όσο και να προβληματίζεστε, περιμένετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μην προτρέχετε να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα σε ό, τι ακούτε ή μαθαίνετε για ένα πρόσωπο που έχετε αισθήματα γιατί ενδέχεται πολλά από αυτά να είναι ανακριβή και να πλανηθείτε. Αντί να κινείστε με γνώμονα τη μοναξιά σας και πως θα την καλύψετε, σταματήστε και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί ή δώστε του χρόνο να αμφιβάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είστε από τα άτομα που παρασύρονται από λόγια και υποσχέσεις, ιδίως όσον αφορά στα ερωτικά σας, αφού αναζητάτε αποδείξεις και πράξεις από το άλλο άτομο για να επιβεβαιωθείτε για τις προθέσεις του. Σήμερα όμως ίσως αφεθείτε συναισθηματικά να ελπίσετε, ακόμα κι αν ξέρετε κατά βάθος ότι είναι λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε πιο συγκρατημένοι σήμερα από ό, τι τις προηγούμενες μέρες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι επιθυμίες σας δεν είναι κάπως τραβηγμένες ή εξωπραγματικές. Μπορεί να βρεθείτε με ένα άτομο που ενδιαφέρεστε πολύ αλλά εξαιτίας της υπεραισιόδοξης οπτικής σας ίσως καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα ή να διαψευστείτε πανηγυρικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν είστε τελείως αντικειμενικοί σήμερα και φοβάστε μην υποπέσετε σε λάθη ή εξαπατήσεις. Η Αφροδίτη που συναντά σε όψη τον κυβερνήτη σας Κρόνο σας βοηθά να αποτραβηχτείτε τελείως και να περιμένετε πριν κάνετε οποιαδήποτε ερωτική κίνηση. Τα μεγάλα λόγια έτσι κι αλλιώς δε σας έπειθαν ποτέ οπότε είστε προφυλαγμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καταστρώνοντας σχέδια για το μέλλον. Παρόλο που τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο σήμερα και ιδιαίτερα στα ερωτικά σας νομιμοποιείστε να ονειρεύεστε κάτι καινούργιο και συναρπαστικό στη ζωή σας. Στο κάτω-κάτω η φαντασία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σήμερα είστε στο στοιχείο σας. Η φαντασία σας η πλανεύτρα θα μεγαλουργήσει πάλι και θα σας να φτιάξετε το δικό σας παραμύθι με εσάς στον πρωταγωνιστικό ρόλο και φυσικά ευτυχισμένο τέλος όπου ζήσανε αυτοί καλά και σεις με τον σύντροφό σας καλύτερα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved