Ερωτικό ωροσκόπιο 24/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Σιγά-σιγά αποκτάτε την καλή σας διάθεση και βρίσκετε πάλι τον παλιό, καλό, γνώριμο και παρορμητικό εαυτό σας. Σήμερα θα συναντήσετε κάποιους φίλους σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο που θα σας κάνουν να γελάσετε και να διασκεδάσετε ενώ για όσους είναι μόνοι τους δεν αποκλείονται νέες και αρκετά ευχάριστες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Αφροδίτη και κυβερνήτης σας μπορεί να μπήκε στην Παρθένο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κι εσείς πρέπει να κολλάτε σε λεπτομέρειες που αφορούν στην ερωτική σας σχέση. Ίσως δε συμφωνείτε σε όλα με το σύντροφό σας αλλά δε χρειάζεται ούτε να θυμώνετε ούτε και να χαλιέστε και να πιστεύετε ότι μάλλον δεν ταιριάζετε. Δείτε το λίγο πιο ανάλαφρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά αγχωθήκατε και εκνευριστήκατε αυτές τις μέρες και αποφασίζετε τουλάχιστον για σήμερα να κάνετε ό, τι σας έρθει. Θα συναντήσετε ανθρώπους, θα μιλήσετε στο τηλέφωνο ή θα βολτάρετε ασύστολα με το σύντροφό σας αλλά σίγουρα δε θα μείνετε μόνοι και άπραγοι. Άλλωστε στα ερωτικά είστε από τους πιο ευνοημένους αυτήν την περίοδο.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν και με τον Ερμή ορθόδρομο πια ξέρετε ότι αν δεν τις διευθετήσετε, δεν πρόκειται να ηρεμήσετε. Ένα θέμα από αυτά είναι και κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σας σχέση που απαιτεί μεν σοβαρότητα και υπευθυνότητα από σας αλλά δε χρειάζεται να βιαστείτε να κινηθείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, η άνεση στην επικοινωνία και η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα σημαντικό βήμα τόσο στην καριέρα σας όσο και στα ερωτικά σας. Μια σχέση που μπορεί να κόλλαγε κάπου έρχεται σιγά-σιγά και φτιάχνει ενώ ένα άτομο δείχνει αρκετά γοητευμένο από σας και ίσως κάνει την κίνησή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας αρχίζετε και αντιλαμβάνεστε ότι τελικά για να πετύχετε κάποια πράγματα στον ερωτικό στίβο δεν θέλετε κόπο αλλά τρόπο. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε παραπάνω κάποιες ανάγκες του συντρόφου σας ενώ μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο με το οποίο πρόσφατα είχατε σχέση και δεν προχώρησε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να ξεφύγετε για λίγο από τα καθιερωμένα και να ασχοληθείτε με μια νέα γνωριμία που σας ανανεώσει και σας κάνει να βγαίνετε από τη ρουτίνα σας. Δεν θέλετε να σκαλίσετε ούτε να ασχοληθείτε με τα του παρελθόντος κι είστε διατεθειμένοι να διατηρήσετε για όσο μπορείτε την αισιοδοξία και την ευθυμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Για σήμερα, τουλάχιστον, θα έχετε αισιοδοξία και καλή διάθεση στο πλευρό σας και θα μπορέσετε με ευκολία και θετικό πνεύμα να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που μπορεί να αφορά στη σχέση σας ή ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε. Έτσι κι αλλιώς εσείς όσο πιο πολύ τα σκέφτεστε τα πράγματα τόσο πιο δύσκολα τα κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σας αρέσει να φλερτάρετε με την υπερβολή και σαν πληθωρικές προσωπικότητες το μέτρο το ξέρετε μόνο από τα βιβλία. Θέλετε να ρουφήξετε τη ζωή γι' αυτό σήμερα θα γελάσετε, θα κάνετε πλάκες, θα διασκεδάσετε και δε θα σας νοιάζει αν εκτεθείτε, έστω και λίγο σε ένα άτομο που ενδιαφέρεστε, αφού με την ειλικρίνειά σας γρήγορα θα το κερδίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Όσον αφορά στα οικονομικά σας τα πράγματα συνεχίζουν να τσουλάνε -για την ώρα- ομαλά χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι έχετε ξεπεράσει όλα σας τα προβλήματα. Εκεί που φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση είναι τα αισθηματικά σας, αφού από προθέσεις και υποσχέσεις έχετε χορτάσει αλλά ουσία δε βλέπετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα είστε στα καλύτερά σας, αφού για αρκετές μέρες είχατε κάποιο εκνευρισμό ή άγχος. Είστε ευδιάθετοι και πιο αισιόδοξοι και ξέρετε ότι αν και είναι δύσκολο να γίνουν τώρα πολλά απ' αυτά που θέλετε από ένα άτομο ή τη σχέση σας, είστε πεπεισμένοι ότι αν το βάλετε ως στόχο θα τα καταφέρετε. Κι αυτό για σας είναι δέσμευση...

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε οι μάστερ των ελιγμών και της αποφυγής οποιασδήποτε κατάστασης αρχίζει και σας στριμώχνει και ενδεχομένως να είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για σας και τη σχέση σας σήμερα, αφού έτσι διαφυλάττετε την ηρεμία και τη γαλήνη μέσα σ' αυτήν. Παρόλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved