Ερωτικό ωροσκόπιο 21/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν έχετε γνωρίσει ακόμα εκείνο το άτομο που θα σας κάνει το μπαμ μέσα σας και αυτό σας χαλάει λίγο αλλά δεν το βάζετε κάτω. Κυκλοφορείτε, ψάχνετε και το ότι είστε αρκετά ελκυστικοί αυτό το διάστημα βοηθά στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Είναι γεγονός ότι ο Δίας φέρνει ποσότητα και όχι ποιότητα αλλά μέσα στο σωρό όλο και κάτι μπορεί να βρείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έτσι κι αλλιώς δεν είστε από τα άτομα που μιλάνε πολύ και θέλετε προς το παρόν να κρατήσετε για τον εαυτό σας όλα όσα νιώθετε αλλά κάτι σας εμποδίζει. Σήμερα ενδεχομένως να αισθάνεστε έτοιμοι να μοιραστείτε κάποια συναισθήματα με τον άνθρωπό σας οπότε μην το χασομερήσετε και αλλάξετε γνώμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ερωτική σας διάθεση σήμερα έχει χτυπήσει κόκκινο και είστε αποφασισμένοι να μην περάσετε μόνοι σας τη νύχτα που μοιάζει να είναι εκρηκτική. Με τον Δία στο 2ο σας οίκο έτσι κι αλλιώς έχετε αρκετές ευκαιρίες γι' αυτό και δεν κάνετε τον κόπο να ψάξετε ιδιαίτερα για το άτομο που θα σας προσφέρει αυτά που θέλετε.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε σαν να έχει ανάψει μέσα σας μια φωτιά που όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ σας καίει. Η λογική σας έχει πάει περίπατο και η υπομονή σας έχει κάνει φτερά, οπότε διατρέχετε τον κίνδυνο να σκάσετε σαν βόμβα και τα κάνετε όλα μαντάρα στα αισθηματικά σας. Η ψυχραιμία και η απόσταση ίσως είναι η μόνη σας λύση.

ΛΕΩΝ

leont

Θέλετε να μείνετε μόνοι σας σήμερα γιατί νιώθετε κουρασμένοι όμως μετά από πιέσεις φίλων και γνωστών, θα υποκύψετε στον πειρασμό να βγείτε έστω και για λίγο. Όσο περνάει η ώρα το κέφι σας αυξάνεται και είναι πολύ πιθανό να συντελέσει σε αυτό μια νέα γνωριμία που μοιάζει αρκετά υποσχόμενη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε μια ένταση σήμερα που προσπαθείτε να ελέγξετε κάνοντας διάφορα πράγματα αλλά δε φαίνεται να εκτονώνεστε. Ίσως η προσωπική σας ζωή να είναι η αιτία επειδή περιμένατε το κάτι παραπάνω ή μια άλλη εξέλιξη κι όχι αυτή που ζείτε αλλά μη στενοχωριέστε γιατί εντός ολίγου η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το δικό σας ζώδιο και σίγουρα κάτι καλό θα σας φέρει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ενδεχομένως να ξεκινήσετε τη μέρα σας με το μυαλό σας κολλημένο κάπου στο παρελθόν δημιουργώντας σας ένα αίσθημα νοσταλγίας αλλά και μελαγχολίας. Όσο περνάει η ώρα όμως πιθανόν να αρχίσετε να εκνευρίζεστε πρώτα με τον εαυτό σας που συνεχίζει να βλέπει μόνο τη θετική πλευρά όσο και από το σύντροφο που δεν δείχνει να συμμερίζεται τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εκ βαθέων εξομολογήσεις που όμως έχουν και μια συναισθηματική ένταση επιφυλάσσει για σας η ημέρα. Καλώς ή κακώς αυτά που έχετε μέσα σας και σας πιέζουν πρέπει να τα πείτε αλλά υπάρχει περίπτωση να χάσετε ελαφρώς τον έλεγχο, αν διαπιστώσετε ότι ο ερωτικός σας σύντροφος είναι τελείως αλλού και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν αλλάζουν πολύ για σας τα πράγματα σήμερα γιατί ακόμα και αν υπάρξει η όποια ένταση ή κρίση, εσείς έχετε τον τρόπο σας να τις σκαπουλάρετε. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να μεταφέρετε τις «μάχες» στο κρεβάτι σας όπου εκεί η κατάσταση θα μετατραπεί σε άκρως ερωτική και ειλικρινά δε θα σας νοιάζει ποιός θα βγει από πάνω...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πάει αρκετός καιρός από τότε που πιστεύατε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας αλλάξει ή να σας βγάλει από το δρόμο σας. Ίσως σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που ευχαρίστως και τελείως ανεμπόδιστα θα πετάξετε τα καλά σας ρούχα και την υπομονή σας στην άκρη και να γίνετε οι κακοί της υπόθεσης στην ερωτική σας σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Καλά θα κάνετε σήμερα να βρείτε τον γκουρού της ψυχραιμίας που κρύβετε μέσα σας και να μην δώσετε συνέχεια σε κάποια ενδεχόμενη διαμάχη με το σύντροφό σας γιατί ενδέχεται να βγουν κι άλλα στην επιφάνεια και τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα για σας. Αν λοιπόν δε θέλετε να νιώσετε σαν κατσαρίδα που τη στριμώχνουν στη γωνία μία είναι η λύση: «Ωμμμμ».

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ζείτε μια περίεργη περίοδο στη ζωή σας αυτόν τον καιρό αφού από τη μια είστε στα σύννεφα και από την άλλη σας παίρνει τελείως από κάτω. Νιώθετε ότι είστε πιο δυνατοί και μπορείτε να τα καταφέρετε αλλά μέχρι στιγμής διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί. Ίσως όμως σήμερα το επιχειρήσετε, άλλωστε μια ψυχή που είναι να βγει...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved