Ερωτικό ωροσκόπιο 20/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Εδώ και καιρό έχετε αποφασίσει να μην χαρίζεστε σε κανένα και να μην καταπιέζετε τις επιθυμίες σας. Το πιο πιθανό σήμερα είναι να μην κλειστείτε μέσα και να βγείτε να διασκεδάσετε αλλά λόγω των όψεων του κυβερνήτη σας, του Άρη, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην ξωκύλετε. Ίσως κάποιο γνωστό σας άτομο σας προσεγγίσει ερωτικά και σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οικονομικά θέματα ενδέχεται να σφυροκοπούν σήμερα ανελέητα το κεφάλι σας, ωστόσο επειδή άκρη δε θα βγάλετε σαββατιάτικα, κοιτάξτε να τα βάλετε στην άκρη γρήγορα. Ο Κρόνος μπορεί να σας περιορίζει κάπως ερωτικά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχετε και τις αναλαμπές σας όπως απόψε, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε την όλη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πιο ξένοιαστοι και ευδιάθετοι σήμερα έχετε αποφασίσει να αφήσετε για την ώρα δουλειές και εκκρεμότητες και να ριχτείτε στη διασκέδαση. Έντονα κοινωνικοί αλλά χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, θέλετε να είστε παντού και με όποιο πρόσωπο συμβάλλει τα μέγιστα για να αυξηθεί η ερωτική σας διάθεση.

euridiki smaller popup
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τουλάχιστον για σήμερα φαίνεται ότι ανακτάτε την αισιοδοξία σας και την ελπίδα ότι κάτι καλό ξεκινά για σας, ακόμα και στα ερωτικά σας θέματα κι αυτό είναι αρκετό για να πετάξετε τη μουντάδα των προηγούμενων ημερών. Δεν αποκλείεται πάντως ένα τυχαίο γεγονός να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα μελλοντικά απ' ό, τι δείχνει.

ΛΕΩΝ

leont

Η διάθεσή σας για ένα ερωτικό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα αυξημένη, μάλλον δώρο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας πριν το εγκαταλείψει οριστικά για φέτος. Μπορεί γενικά οι απαιτήσεις σας από ένα σύντροφο να είναι αρκετές αλλά σήμερα δε σας πολυνοιάζει, αφού αυτό που μετράει είναι να περάσετε όμορφα, χωρίς πολλές σκοτούρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δε χρειάζεστε πολλά σήμερα για να περάσετε μια όμορφη βραδιά. Αρκεί να έχετε καλή διάθεση, ένα πρόθυμο σύντροφο δίπλα σας και πάνω απ' όλα να μην σκέφτεστε πολύ. Αφήστε τις λεπτομέρειες και τα σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες για άλλη μέρα και επικεντρωθείτε στο να χαλαρώσετε. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πιστεύετε ότι είναι ευκαιρία όσο είστε στα πάνω σας να αποπειραθείτε να κάνετε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με το σύντροφό σας, αφού και το όλο κλίμα το επιτρέπει ή έτσι νομίζετε. Το πιθανότερο που μπορεί να συμβεί είναι ότι για άλλο θέμα να ξεκινήσετε κι άλλα να προκύψουν στην πορεία ενώ δεν αποκλείεται και να έχει αρκετή δόση συγκίνησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι αλλαγές μέσα σας αργά και σταδιακά συνεχίζουν να ωριμάζουν και σας σπρώχνουν να επαναδιαπραγματευθείτε όχι το χρέος σας αλλά τα συναισθήματά σας και τη στάση σας απέναντι σε μια ερωτική σας σχέση. Πάντως καλό θα είναι σήμερα να διατηρήσετε την επιφυλακτικότητά σας και να μην ξανοιχτείτε σε εξομολογήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ήσυχοι σίγουρα δε θα είστε σήμερα αφού ήδη έχετε καταστρώσει τα σχέδιά σας για το πώς θα περάσετε τη βραδιά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στην πορεία όμως μπορεί κάτι να στραβώσει και να σας χαλάσει τη διάθεση ή να μη σας κάτσει καθόλου, οπότε μην ξεκινάτε με υψηλές προσδοκίες και έχετε έτοιμο κι ένα plan B για κάθε ενδεχόμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μέσα σας βιώνετε ένα δίλημμα εδώ και καιρό και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα προς τα πού να κινηθείτε. Δε θέλετε να είστε μόνοι σας πια αλλά δεν θέλετε και να παραχωρήσετε γην και ύδωρ σε μια σχέση. Φοβάστε ότι θα παρασυρθείτε και ότι θα χάσετε τελείως τα αυγά και τα πασχάλια γι' αυτό. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θα τολμήσετε και πιθανόν θα πετύχετε να κάνετε μια ερωτική γνωριμία αρκετά κοντά σε αυτό που επιθυμείτε. Το θέμα είναι αν όντως είναι έτσι το συγκεκριμένο άτομο ή εσείς βλέπετε ό, τι θέλετε και βιάζεστε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα επειδή δεν δίνετε βάση στις λεπτομέρειες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Νιώθετε βουτηγμένοι στο συναίσθημα σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε ούτε για το αν η κρίση σας είναι σωστή, ούτε αν πέφτετε έξω, ούτε καν αν θα υπάρξει συνέχεια με το συγκεκριμένο άτομο. Σας αρκεί το τώρα και αυτά που νιώθετε αλλά καλό είναι να κοιτάξετε και λίγο παρακάτω, πριν πέσετε ηρωικά σε κάποια λακκούβα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved