Ερωτικό ωροσκόπιο 18/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Μέσα σας γίνεται ένας αγώνας συναισθημάτων σήμερα και προς το παρόν φαίνεται ισόπαλος, αφού από τη μια προσπαθεί να επικρατήσει η λογική και από την άλλη η καρδιά. Και οι δύο πλευρές, βασιζόμενες στο πρόσφατο παρελθόν σας, έχουν πολύ δυνατά επιχειρήματα για να σας πείσουν, τελικά όμως θα νικήσει η καρδιά σας έστω και στον πόντο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η επιμονή σας σε κάποιες θέσεις που φαίνονται απόλυτες μαζί με την έλλειψη διπλωματίας ίσως σήμερα δημιουργήσουν μια ας πούμε άβολη κατάσταση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Επειδή όμως δε θέλετε να τσακωθείτε ή να ψυχρανθείτε θα προσπαθήσετε έστω και αργότερα να εξετάσετε και τη δική του γνώμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε επωμιστεί διάφορα τον τελευταίο καιρό και δεν μπορείτε καν να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κουραστεί ή να δυσανασχετήσει. Γι' αυτό και κάνετε ό, τι μπορείτε για να απασχολείτε το μυαλό σας με κάτι άλλο πέραν της δουλειάς, όπως για παράδειγμα να φλερτάρετε, να αστειεύεστε και να μοιράζετε κομπλιμέντα.

euridiki smaller popup
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το Δία στο ζώδιό σας, ιδιαίτερα σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε την... προίκα σας, αν δεν πέσετε με τα μούτρα στο πολύ συναίσθημα και δώσετε βάση στη διαίσθησή σας και σε αυτά που εκπέμπει ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί και να μην βλέπετε ό, τι θέλετε αλλά ό, τι υπάρχει.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα αισθάνεστε ότι έχετε ξανακερδίσει την αυτοπεποίθησή σας και πιστεύετε περισσότερο στις δυνάμεις σας και όχι στην τύχη. Παρόλα αυτά, κι αυτή δε σας αφήνει παραπονούμενους, καθώς φροντίζει με τον τρόπο της έστω και την ύστατη στιγμή είτε να σας γλυτώνει από διάφορους ερωτομπελάδες είτε να φέρνει στο διάβα σας άτομα που αξίζουν το κάτι παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε αρκετά μπερδεμένοι με αυτά που ακούτε. Όμορφα λόγια, γεμάτα αγάπη και ενδιαφέρον σας βάζουν σε ένα συγκεκριμένο τριπάκι και σας φτιάχνουν τη διάθεση, όμως αρνείστε να τα πάρετε στα σοβαρά, σίγουροι ότι όλα αυτά είναι φούμαρα ή τουλάχιστον μεγάλα λόγια.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποια ζήλια που μπορεί να βγάλετε σήμερα στα καλά του καθουμένου ενδέχεται να χαλάσει προσωρινά την ερωτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί. Μην αφήνετε τις όποιες αμφιβολίες να τρυπώνουν στο μυαλό σας και δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά γιατί μπορεί να χαλάσετε σε μια στιγμή ό, τι κτίζετε με πολύ κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού μαζί με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα θα σας επηρεάσει αρκετά, δημιουργώντας σας μια έντονη συναισθηματική ανάγκη και φόρτιση να ζήσετε, να γευτείτε τον έρωτα. Δεν είστε και από τους «εύκολους πελάτες» τέτοιων καταστάσεων γι' αυτό και η πίεση που ίσως νιώσετε θα είναι μεγαλύτερη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν χάνετε την χαλαρή πλευρά σας αλλά είστε κατά τι πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί σήμερα σε ό, τι κάνετε ή λέτε, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με τα προσωπικά σας και ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, όχι γιατί φοβάστε αλλά γιατί δε θέλετε να δημιουργείτε ιστορίες που μπορεί αργότερα να διαστρευλωθούν και να γυρίσουν εναντίον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα το όλο κλίμα θα σας αγγίξει και θα σας κάνει πιο ευσυγκίνητους, ιδιαίτερα αν σας τύχει κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ένα φλερτ. Εντούτοις δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, αφού πρώτο σας μέλημα είναι να τον προστατέψετε από κάθε λογής ερωτικούς επιτήδειους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θα δώσετε ό, τι καλύτερο διαθέτετε στη σχέση σας τουλάχιστον από συναισθηματικής άποψης και θα αποδείξετε έμπρακτα ότι είστε αποφασισμένοι να παραμείνετε σε αυτήν. Οι αδέσμευτοι θα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε ένα άτομο που σας άρεσε και παλιότερα αλλά δε σας είχε δοθεί κάποια ευκαιρία να το προσεγγίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πολλά νερά έχουν αυτές οι μέρες και ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας που είναι ο ένας από τους τρεις πλανήτες που μετέχουν στο σχήμα φροντίζει να σας φορτίζει τη μπαταρία σας με θετική ενέργεια, αγάπη για όλους και ειδικά για ένα πρόσωπο που επιθυμείτε ή το σύντροφός σας και αλλά και καλοπιστία που προσεύχεστε να μην πάει χαμένη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved