Ερωτικό ωροσκόπιο 17/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθείτε κάπως να κατανοήσετε τις ανάγκες του άλλου ατόμου στη ζωή σας αλλά μάλλον, όταν κάνετε τη σούμα, οι δικές σας προηγούνται. Σήμερα θα νιώσετε ότι πολλές από αυτές και περισσότερο σεξουαλικής φύσεως δεν ικανοποιούνται πλήρως κι αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο ριγμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η μέρα σήμερα σας δίνει εύνοια και απαιτεί να την πάρετε απλόχερα. Μην διστάσετε να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τον άνθρωπό σας και αν μπορείτε αφιερώστε του χρόνο, ώστε να κάνετε πράγματα μαζί που διασκεδάσουν και τους δύο, αφήνοντας τις πολλές σκέψεις και τα κωλύματα για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Παρότι το κλίμα είναι κάπως πιο βαρύ για τα δικά σας δεδομένα εσείς συνεχίζετε να διατηρείτε την καλή διάθεση και την αισιοδοξία σας, μεταφέροντάς την και στη δουλειά σας. Δεν αποκλείεται, δε, να εκμεταλλευτείτε κάπως την κατάσταση και να αρχίσετε τα υπονοούμενα και τις λοξές ματιές σε ένα άτομο μέσα από το χώρο.

euridiki smaller popup
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα κυριαρχεί σήμερα σε ό, τι κι αν κάνετε πόσο μάλλον αν πρόκειται να βρεθείτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αρκετά. Είναι λογικό να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να του εκδηλώσετε την πληθώρα όλων αυτών που αισθάνεστε αλλά το αποτέλεσμα παίζει, επειδή μπορεί να μην είναι ακόμα σε φάση να τα αποδεχτεί.

ΛΕΩΝ

leont

Η Αφροδίτη διανύει τα τελευταία της χιλιόμετρα στο ζώδιό σας και γι' αυτό πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζει στα ερωτικά όσο είναι ακόμα καιρός. Γι' αυτό μην καταβάλλεστε από τις όποιες δυσκολίες, σηκώστε το κεφάλι ψηλά και προχωρήστε, αφού ήδη έχετε τεστάρει τόσο τις αντοχές όσο και τις δυνατότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Βάζετε με το νου σας διάφορα σήμερα και αυτό δεν είναι δίκαιο ούτε για σας ούτε για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μόνο και μόνο επειδή τα υπολογίσατε με το μυαλό σας, κάνατε την προσθαφαίρεση και καταλήξατε σε ένα συμπέρασμα δε σημαίνει ότι είναι και σωστό. Συζητήστε μαζί του και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λένε οι ειδικοί αλλά σήμερα μπαίνετε στον πειρασμό να το σερβίρετε σε ένα άτομο φρέσκο και αχνιστό ενώ στο μυαλό σας παίζουν διάφορα σενάρια που θα έκαναν τον Χίτσκοκ να το ρίξει στις κωμωδίες. Μην παρασύρεστε όμως από τα συναισθήματά σας και περιμένετε γιατί ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα είναι λογικό να αισθάνεστε ότι υπερέχετε ξεκάθαρα και να θέλετε να το αποδείξετε και στον ερωτικό στίβο. Ακόμα κι αν δεν το αποδέχεστε έχετε όλο το πακέτο που μπορεί να τους άλλους να παραμιλάνε για ώρες, οπότε δε μένει τίποτα άλλο από το να εκμεταλλευτείτε τη μέρα και να το πλασάρετε καταλλήλως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε για σας να έχει τον τίτλο «ίντριγκες και δολοπλοκίες», αφού ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εξαιτίας κάποιων πληροφοριών ή σχολίων που ορισμένοι καλοθελητές φρόντισαν να του προφτάσουν. Προσέξτε πως θα χειριστείτε την κατάσταση για να μην τους κάνετε τη χάρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν είστε καλά σήμερα γιατί σας απασχολεί ένα άτομο που σας έλκυε αλλά τελικά άλλα περιμένατε κι αλλιώς συμπεριφέρθηκε. Πριν το ρίξετε στο δράμα του Πλούτωνα και γίνετε πάλι απόλυτοι σκεφτείτε ότι πρώτον σας έχει ξανασυμβεί στο πρόσφατο παρελθόν και δεύτερον ότι κάτι σας έκοψε πριν τα πράγματα γίνουν σοβαρότερα και πιο δύσκολα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Όσο είναι ακόμα η Αφροδίτη στο Λέοντα προλαβαίνετε να κακομάθετε τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Μη διστάσετε να σας χαρίσετε απλόχερα όμορφες, συναισθηματικά γεμάτες, στιγμές, συνοδευόμενες από μικρές πολυτέλειες της καθημερινότητάς σας όπως π.χ. ένα δείπνο μετά μουσικής. Θα εκπλαγείτε με την ανταπόκριση που θα τύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το ψωμί τρώγεται με το μέλι και όχι το δηλητήριο λένε κι αν υπάρχουν κάποιοι που είναι όχι μόνο οπαδοί αυτής της παροιμίας αλλά και την κάνουν πράξη είστε εσείς. Ένας καλός λόγος θα είναι αρκετός σήμερα για να μετατρέψει ως διά μαγείας μια άβολη κατάσταση που μπορεί να προκύψει και να φτιάξει τη διάθεση του συντρόφου σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved