Ερωτικό ωροσκόπιο 12/7

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Με τίποτα και κανέναν δεν είστε ευχαριστημένοι αυτή την περίοδο και όλα σας φαίνονται βαρετά και ανούσια. Για τα ερωτικά σας βέβαια ούτε κουβέντα, αφού άμα ξεκινήσετε να απαριθμείτε πόσα πάνω και κάτω έχετε βιώσει αυτόν τον καιρό, δεν θα ξέρετε από πού να αρχίσετε και που να τελειώσετε..

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τα ερωτικά σας, σήμερα, είναι το σημαντικότερο θέμα για σας γιατί ψάχνετε την καλυτέρευση και είστε πρόθυμοι να πάρετε πρωτοβουλίες, χαράσσοντας έτσι νέο δρόμο. Ο εγωισμός σας αυτή την περίοδο δεν κατέχει την πρώτη θέση κι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να βρείτε κάποιο άτομο που μπορεί να σας προσφέρει την ασφάλεια που ζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η διάθεσή σας είναι καλή και το χιούμορ σας βοηθάει να μην πάρετε κατάκαρδα κάποιες καθυστερήσεις ή έξτρα δουλειές που μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα. Ένα νέο πρόσωπο ενδέχεται σήμερα να σας ξεσηκώσει και είστε έτοιμοι να ρίξετε όλη την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας εκεί. Αν μη τι άλλο, θα ξεχαστείτε από τα υπόλοιπα.

euridiki smaller popup
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για μια ακόμα φορά σήμερα διαπιστώνετε ότι τα πράγματα αλλιώς δείχνουν κι αλλιώς είναι στην πραγματικότητα. Όχι ότι δεν είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα το ένα μετά το άλλο ανατρέπεται, ελέω Ουρανού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σας στενοχωρήσει, ιδίως άμα αφορά σε ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα είστε στα καλύτερά σας και όχι μόνο θα ξεκουραστείτε αλλά θα φροντίσετε να το ευχαριστηθείτε κιόλας. Στο μυαλό σας τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα απ' ό, τι άλλες φορές και είστε έτοιμοι να κάνετε και κάποια κίνηση ματ στα ερωτικά σας, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας τα πράγματα θυμίζουν βόλτα στην εξοχή. Χωρίς υπερβολές και βεγγαλικά, πολλά μικρά στη σχέση σας σάς φτιάχνουν τη διάθεση και το σαββατοκύριακο αρχίζει να φαντάζει ιδανικό. Αρκεί να μη βρείτε καμιά αφορμή και αρχίσετε να καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες γιατί σίγουρα η κατάσταση δε θα εξελιχθεί όπως θα θέλατε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Παρόλο που τα πράγματα φαίνεται να προχωράνε καλά στα ερωτικά σας, εσείς νιώθετε τον τελευταίο καιρό σαν σε ηρεμία πριν την καταιγίδα. Φοβάστε να ελπίσετε στο καλύτερο και δεν αφήνετε τα μυαλά σας να πάρουν αέρα. Η επιφύλαξη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, όμως μην το παρακάνετε και αγνοήσετε τα καλά σημάδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Νιώθετε ότι ένας αέρας ερωτισμού σας διαπερνά και σας γεμίζει ενέργεια αλλά δεν μπορείτε να τον απολαύσετε. Επειδή το ανικανοποίητο είναι στη φύση σας και δεν μένετε εύκολα ευχαριστημένοι ίσως πρέπει να ρίξετε λίγο τον πήχη των απαιτήσεών σας και τουλάχιστον για την ώρα να μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα και να απολαύσετε τη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία με το Δία στον Καρκίνο και στο 2ο σας οίκο νιώθετε ότι έχετε πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα με αποτέλεσμα να θεωρείτε ότι ό, τι σας έρθει στο κεφάλι μπορείτε να το αποκτήσετε, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας. Αυτή σας όμως η στάση μπορεί να σας βάλει σε αρκετές περιπέτειες που δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Γενικά δεν είστε πολύ του μπλα-μπλα και των υπερβολικών εκδηλώσεων, πολύ περισσότερο όταν έχουν να κάνουν με ερωτικά θέματα. Παρόλα αυτά σήμερα δεν έχετε και πολύ διάθεση να αντιδράσετε σε ό, τι σας λένε και ενώ φαινομενικά είστε εκεί και κοιτάτε το άλλο άτομο ήδη έχετε φύγει μίλια μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αισθάνεστε λίγο έξω από τα νερά σας σήμερα αλλά αυτό δε σας προβληματίζει ούτε σας κάνει να δυσανασχετείτε. Ίσα-ίσα είχατε αρκετό καιρό να νιώσετε γαλήνια, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ή συγκεκριμένο αντικείμενο. Αυτή η καλή διάθεση ίσως εκφραστεί και ερωτικά μέσω μιας νέας γνωριμίας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Καλώς ή κακώς αυτό το διήμερο θέλετε να είστε και να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Είστε δραστήριοι και γεμάτη θετική ενέργεια και θέλετε να την αναλώσετε όσο μπορείτε στον εαυτό σας και στον άνθρωπο που αγαπάτε γι αυτό φροντίζετε να του αφιερώσετε χρόνο και να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved