Ερωτικό ωροσκόπιο 3/7

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/7

ΚΡΙΟΣ
Δεν είστε και στο τσακίρ κέφι σήμερα αλλά είναι απόλυτα κατανοητό, αφού αρκετοί από σας νιώθετε ότι τίποτα δεν πάει καλά στη ζωή σας και ιδιαίτερα στα ερωτικά σας που θυμίζουν περισσότερο κέντρο διερχομένων ή υποψηφίων για μια θέση στην καρδιά σας. Πολλοί περνούν να αφήσουν τα βιογραφικά τους, κανείς όμως δεν είναι ο κατάλληλος.

ΤΑΥΡΟΣ
Το βαρύ κλίμα συνεχίζεται και σήμερα στις σχέσεις σας, αν και κατά βάθος θέλετε να πιστεύετε ότι η καταιγίδα πέρασε, απλά άφησε πίσω της κάποια σαβούρα που πρέπει τώρα να συμμαζέψετε. Πάντως, αν δε θέλετε να ξαναζήσετε την ίδια κατάσταση, εκμεταλλευτείτε τη Σελήνη στο ζώδιό σας να ψάξετε την αιτία που την προκάλεσε και μην το αφήσετε στην τύχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

astrologoi-astrology-300x100

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε σήμερα να νιώσετε ευτυχείς για ό, τι συνέβη αλλά σίγουρα αισθάνεστε σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω σας και ανασαίνετε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, ίσως νιώθετε και πιο απελευθερωμένοι, ώστε με το κεφάλι σας ήσυχο πλέον να προετοιμάσετε τις επόμενες ερωτικές σας κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναρωτιέστε αν υπάρχει «ύστερα» μετά τα χθεσινά. Η όψη αντίθεσης του Ήλιου σας με τον Πλούτωνα ίσως σας άφησε πικρή γεύση στο στόμα και ένα τεράστιο κενό στην ψυχή όσον αφορά στη σχέση σας, όμως ως διαισθητικά όντα παραμένετε σε κατάσταση συναγερμού, αναμένοντας το ενδεχόμενο τσουνάμι που συνήθως ακολουθεί έναν ισχυρότατο σεισμό.

ΛΕΩΝ
Τα πράγματα έχουν κατά κάποιο τρόπο βελτιωθεί για σας σήμερα και έτσι μπορείτε να ξεφυσήξετε, όχι τόσο από ανακούφιση, αλλά μάλλον γιατί κρατούσατε την ανάσα σας από άγχος, περιμένοντας να δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια. Απ' ό, τι φαίνεται πάντως οι πρωτοβουλίες σας σχετικά με τη σχέση σας έπιασαν τόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ψύλλοι που έχουν μπει στα αφτιά σας μετά από κάποιες πληροφορίες, όχι μόνο σας έκαναν ιδιαίτερα προσεκτικούς σε σχέση με το άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά σας έβαλαν και σε μια διαδικασία στο να επικεντρωθείτε σε κάποιες λεπτομέρειες που ίσως δεν είχατε δώσει πολύ βάση τις προηγούμενες ημέρες.

ΖΥΓΟΣ
Το μόνο που κυριαρχεί στην καρδιά σας σήμερα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Πόσο ακόμα; Θα υποφέρετε; Θα αντέξετε; Θα σας τύχουν; Οι εσώτερες ερωτήσεις σας μοιάζουν να μην έχουν απάντηση και σεις μένετε με την απορία και την έλλειψη οποιασδήποτε διάθεσης για να το παλέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χωρίς πόνο, κέρδος δεν υπάρχει! Τώρα όσον αφορά σε εσάς, το να δίνετε πόνο σαφώς είναι προτιμότερο από το να τον βιώνετε και σήμερα είστε αρκετά ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις γιατί αρπάξατε την ευκαιρία να δείξετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει και ποιοί είστε και το τι θέλετε απ' αυτό ώστε να πορευτεί ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καταθλιπτική ή στενόχωρη ατμόσφαιρα δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεσή σας και σήμερα ίσως ψάξετε τρόπους να την ελαφρύνετε λίγο. Δε σας αρέσει να στριμώχνεστε ή να μη μιλιέστε με τον άνθρωπο που είστε μαζί και θέλετε να βρείτε τρόπους να τον καλοπιάσετε και να τον κάνετε να χαμογελάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε αρκετά εκλογικευμένα άτομα για να πιστεύετε σε θαύματα και όλα θεωρείτε ότι βασίζονται στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στο στόχο. Αφού λοιπόν έχετε συνηθίσει στα δύσκολα πια, ανασηκώνετε τα μανίκια της καρδιάς σας και αποφασίζετε να μην το βάλετε κάτω εύκολα και να προσπαθήσετε να κάνετε ό, τι μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πάει κι αυτό! Ήρθε, σας αναστάτωσε και τώρα θα έπρεπε να είστε χαρούμενοι που πέρασε. Αμ δε! Προβληματισμένοι είστε και με το παραπάνω, καθότι εσείς δε συνηθίζετε τις εκδηλώσεις αγάπης και χάνετε το ενδιαφέρον σας παντελώς, όταν ο σύντροφός σας σάς πιέζει να λειτουργήσετε σαν τον οποιαδήποτε συνηθισμένο άνθρωπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Πληγώνεστε εύκολα αλλά άλλο τόσο εύκολα το ξεχνάτε και επιστρέφετε στην αρχική σας κατάσταση, κάπου μεταξύ της πίστης και της προσδοκίας κι ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, αρκεί που υπάρχει η αγάπη που τα γιατρεύει όλα. Με αυτό το σκεπτικό προσπαθείτε σήμερα να προσεγγίσετε το σύντροφό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved