Ερωτικό ωροσκόπιο 28/6 με... Κρητικές μαντινάδες

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/6 με... Κρητικές μαντινάδες

Η Αφροδίτη θρονιάστηκε στον Λέοντα και έχει σκοπό να πυροδοτήσει τις καρδιές όχι μόνο των Λιονταριών, των Υδροχόων, των Ταύρων και των Σκορπιών αλλά και των άλλων παιδιών της Φωτιάς, Κριών και Τοξοτών. Μια αρκετή δόση λάμψης και αισθησιακών στιγμών θα απολαύσουν και οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Και εμείς όπως πάντα στις επάλξεις, θα σας πούμε τι θα φέρει στα ερωτικά κάθε ζωδίου αλλά μέσα από Κρητικές μαντινάδες γνωστών ή αγνώστων, έτσι για να πρωτοτυπήσουμε λίγο!

ΚΡΙΟΣ
«Να μη θαρρείς πως σ' αγαπώ για πάντα και ξενοιάσεις, το πώς μπορεί να σ' αρνηθώ πάντα στο νου σου να 'χεις!»
Η Αφροδίτη σάς ευνοεί στο ερωτικό παιχνίδι και γίνεστε ιδιαίτερα ελκτικοί και προκλητικοί, οπότε όλο και κάποιον ή κάποια θα βρείτε. Όμως αν δεν τροφοδοτείται ο ενθουσιασμός σας και το ενδιαφέρον σας θα φύγετε εσείς πριν από αυτήν...

ΤΑΥΡΟΣ
«Σαν αγαπιούνται δυο καρδιές, πολλές χαρές θωρούνε, τσι πίκρες και τα βάσανα με θάρρος ξεπερνούνε.»
Η Αφροδίτη από μόνη της μπορεί να σας φέρει χαρά και αισιοδοξία αλλά τα θέματα που δημιουργεί ο Κρόνος στη σχέση σας δεν μπορεί να τα καλύψει. Αν είστε αποφασισμένοι να παλέψετε για να την διατηρήσετε, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

astrologoi-astrology-300x100

«Αλλιώς τα λες αγάπη μου κι ύστερα αλλιώς τα κάνεις, θαρρώ πως έβαλες σκοπό να με ξεκουζουλάνεις»
Η εκδήλωση των συναισθημάτων σας γίνεται σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, αφού τη μια διακηρύττετε αυτό και ύστερα από λίγο λέτε κάτι άλλο με αποτέλεσμα να μη γίνεστε πιστευτοί και να αμφισβητείστε αλλά δεν πτοείστε και συνεχίζετε ακάθεκτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Δύο κορμιά που ενώθηκαν, στης θάλασσας το κύμα, έκαναν ένα την καρδιά, και χάραξαν τη μοίρα...»
Μοναδικές στιγμές υπόσχεται για σας η Αφροδίτη στον Λέοντα βοηθώντας το έργο του Δία, αφού είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι ενδέχεται να βάλει φωτιά στις νύχτες σας και τις καρδιές σας.

ΛΕΩΝ
«Ήλιε μου να μην ξαναβγείς καθόλου δεν με νοιάζει μα 'χω 'γω την αγάπη μου και όπου προβάλλει λιάζει»
Τη συγκεκριμένη μαντινάδα ενδέχεται να σας την πουν και να αισθανθείτε και πάλι την καρδιά σας να σκιρτά αφού είναι αδύνατον να μη λάμψετε με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας παρόλο που τον τελευταίο καιρό έχετε κακοπεράσει και τείνετε στη μιζέρια. Οπότε αφήστε για λίγο τον Κρόνο να πορεύεται και ζήστε την.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Χριστέ μου ήντα τα πάθη σου μπρος τα δικά μου πάθη που αγαπώ και προσπαθώ κανείς να μην το μάθει..»
Ένας κρυφός για δικούς σας λόγους ή παράνομος έρωτας φαίνεται από τη μια να σας έλκει και από την άλλη να σας κάνει να χάνετε τον ύπνο σας, προκειμένου να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ
«Εσύ μου κανείς τη ζωή όμορφη και ωραία, εσένα θέλω αγάπη μου παντοτινή παρέα»
Μέσω κάποιων γνωστών ή του φιλικού σας περιβάλλοντος θα γνωρίσετε ένα άτομο που ίσως τελικά κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Το συν στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι θα μοιράζεστε πολλά κοινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Η αγάπη είναι ποταμός και πιάσε μου το χέρι, ή θα πνιγούμενε κι οι δυο ή θα γενούμε ταίρι...»
Εσείς δεν ξέρετε να αγαπάτε λίγο ή χλιαρά, είστε για μεγάλους έρωτες. Και η Αφροδίτη στο Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε έναν τέτοιο, αρκεί να τα παίξετε όλα για όλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Λοξές τσι ρίχνεις τσι μαθιές μα κείνες πάνε ντρέτα κι έχουν ακτίνα δράσεως έξι χιλιάδες μέτρα.»
Παιχνίδι με τα μάτια, φλερτ και καυτά μηνύματα θα είναι στη φαρέτρα σας για όσο διάστημα η Αφροδίτη παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιες επιθέσεις διαρκείας;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ο βήχας και ο έρωτας είναι κοινό σε κάτι, έχουν κι δυο για γιατρικό ένα ζεστό κρεβάτι.»
Από τη μια ο Δίας στον Καρκίνο από την άλλη η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας έχουν βαλθεί να σας κάνουν να χάσετε μυαλό και καρδιά και να παραχωρήσετε ευγενικά την μισή πλευρά του κρεβατιού σας σε ένα πρόσωπο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Εγώ τη βρήκα τη χαρά μέσα στα δυο σου μάτια κι ας τους άλλους να την ψάχνουνε σε πλούτη και παλάτια..»
Καθότι το μόνο που δε σας απασχόλησε ιδιαίτερα στη μέχρι τώρα ζωή σας ήταν τα χρήματα και τα αξιώματα. Τώρα θα κάνετε την αρχή; Για σας πιο σημαντικό απ' όλα είναι να έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας, όχι όμως κρεμασμένο πάνω σας και σ' αυτό σας βοηθά η Αφροδίτη.

ΙΧΘΥΕΣ
«Αγάπη είναι ν' αγαπάς, κι όταν δεν σ' αγαπούνε, να καίγεται η καρδούλα σου γι' αυτούς που σε ξεχνούνε!»
Ο ορισμός «πλατωνικός έρωτας» στο λεξικό μάλλον έχει τη δική σας φωτογραφία κι η καρδιά σας φαίνεται να πιάνεται αιχμάλωτη σε μια αγάπη που προς το παρόν μοιάζει ανεκπλήρωτη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved