Ερωτικό ωροσκόπιο 26/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/6

Αναμφισβήτητα, το γεγονός της ημέρας είναι το καλωσόρισμα του Δία στον Καρκίνο οπότε θα αλλάξουμε λίγο το σκηνικό.

Καταρχήν η τετράδα Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί έχουν το πλεονέκτημα της... έδρας ενώ Σκορπιοί και Ιχθύες θα λάβουν κι αυτοί τα δωράκια τους, λόγω της καλής φιλίας που τους συνδέει χρόνια με το συγκεκριμένο ζώδιο. Να μου πείτε οι άλλοι θα μείνουν με τα χέρια άδεια; Γενικά και για όλα τα ζώδια θα μάθετε από τις άλλες στήλες του astrology. Πριν δούμε όμως τι φέρνει στα ερωτικά που είναι το αντικείμενο της συγκεκριμένης στήλης να επισημάνουμε δύο πραγματάκια:

Α) Η φύση του Δία, σαν πλανήτη, είναι "άνετη". Όπερ και σημαίνει, δε θέλει ούτε να υποφέρει, ούτε να κουράζεται, ούτε να κακοπερνάει, οπότε δε φέρνει μόνο σχέσεις ή γάμους αλλά και χωρισμό, άμα το άτομο νιώσει ότι καταπιέζεται. Βέβαια, κλείνοντας μία πόρτα σχεδόν πάντα ανοίγει κάποια άλλη....

Β) Όλοι οι πλανήτες μας επηρεάζουν στο βαθμό που το επιτρέπει το ωροσκόπιο του καθενός μας, οπότε μην περιμένετε ο Δίας να κάνει θαύματα. Ευκαιρίες φέρνει αλλά ενίοτε και έχει και υπερβολές που μετά ανακαλύπτουμε ότι ήταν μια τεράστια φούσκα. Οπότε το νου σας στις επιλογές σας για να μην την πατήσετε.

Ας δούμε λοιπόν τι έχει να προσφέρει στα ερωτικά και τις σχέσεις των ζωδίων και μάλιστα... τραγουδιστά.

ΚΡΙΟΣ
«Θα περνάω καλά, αμαρτίες θα κάνω σου το ορκίζομαι, όχι δε θα πεθάνω δεν μπορώ να βασανίζομαι... δε γουστάρω σε ψεύτικες αγάπες να χαρίζομαι...» Σύνθημά σας θα γίνουν αυτοί οι στίχοι, αφού αποφασίζετε να μην χαλιέστε για κανέναν και τίποτα. Κι αν από μόνοι σας είστε της παρόρμησης και του ενθουσιασμού, ετοιμαστείτε για υπερβολικές δόσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
«Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου...» Δε θα αφήσετε δικαιολογίες, φόβους και προσχήματα να μπουν εμπόδιο στην ευτυχία σας ή να χαλάσουν τη σχέση σας. Θα κοιτάξετε με ειλικρίνεια και θα ταξιδέψετε τον άλλον στη μεγαλύτερη αλήθεια σας, τα αισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

astrologoi-astrology-300x100

«Όλα τα λεφτά μωρό μου, όλα τα λεφτά, για τα δυο σου μάτια, που μου πήραν τα μυαλά. Όλα τα λεφτά μωρό μου, όλα τα λεφτά, για δυο μάτια δολοφονικά». Είστε έτοιμοι να δωροδοκήσετε το Δία και μάλλον θα το καταφέρετε, να σας φέρει έναν έρωτα που θα σας συνεπάρει και θα σας κάνει να σταθείτε στο πλάι του παραπάνω από ένα τέρμινο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Αγάπα με στα λάθη μου, στα σφάλματα, στα πάθη μου, αγάπα με την ώρα που πονάω...
αγάπα με στη τρέλα μου, στο δάκρυ μέσα γέλα μου, αγάπα με όταν δεν σ' αγαπάω...». Αυτό ψάχνετε! Έναν άνθρωπο που θα είναι δίπλα σας στα καλά και τα άσχημά σας, το απάνεμο λιμάνι σας και ο Δίας στο ζώδιό σας θα κάνει ό, τι μπορεί να σας τον φέρει.

ΛΕΩΝ
«Λυπάμαι μα έχεις θέματα ψυχολογικά να λύσεις, στα δικά σου ψέματα δεν μπορώ να ζω... λυπάμαι μα έχεις θέματα δεν μπορείς να αγαπήσεις, της κατάστασης σου θύμα δεν θα είμαι εγώ...». Τόσο καιρό αυτό σκέφτεστε, ε τώρα ήρθε η στιγμή και να το πείτε. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι και αποχωρήστε, κλείνοντας με δύναμη την πόρτα πίσω σας γιατί ο Δίας θα σας ανοίξει άλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Είναι τώρα εδώ και καιρό κάτι μέσα μου που' χει αλλάξει σ' όσα νιώθω για σένα λοιπόν προσπαθώ μήπως βάλω μια τάξη..» Μια νέα γνωριμία που ίσως ξεκινήσει τελείως στο φιλικό ίσως μπερδέψει την καρδιά και το μυαλό σας, αφού ευκαιρίας δοθείσης εκ του Διός μπορεί να μετατραπεί σε σύντομο χρονικό διάστημα σε ερωτική.

ΖΥΓΟΣ
«Χίλιες μοίρες θα νικήσω, κι όταν θα σε συναντήσω, θα 'ναι μια στιγμή για πάντα,
αγκαλιά στο Θεό, πάντα, σ' ένα ταγκό για δυο, μαζί για πάντα...» Κι ίσως δεν αργήσει να έρθει για σας αυτή η μοναδική στιγμή γιατί με την ευγενική χορηγία του Δία ακόμα κι ο Ουρανός μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μες στο γέλιο σου, στο βλέμμα, κοιτά πως ταξίδεψα, μου χαρίζεις λίγο χρόνο μα πολύ χαρά, μ' ένα απλό καφέ μαζί σου, κοιτά πως ξεδίψασα, τώρα που έμαθα πού μένεις να έρχομαι συχνά...» Μια τυχαία γνωριμία, εκεί που τρέχετε από δω κι από κει για διάφορες υποχρεώσεις κι όλα μπορεί να συμβούν για σας. Οπότε, τα μάτια σας δεκατέσσερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μες στη σιωπή, άσε για μια στιγμή, να 'χουν τα χείλη άλλη επαφή, για λίγο, λίγο αφήσου ξανά, τον έλεγχό σου χάσε στο φιλί...» Και θα το πείτε και θα το πάθετε, αφού ο Δίας είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας και θα φροντίσει να κρατήσετε τη φωτιά στις νύχτες σας αναμμένη για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Για πρώτη φορά δεν ακούω, αυτά που μου λέει η λογική, με μάτια κλειστά προχωράω, και όπου βγει...» Έτσι ακριβώς νιώθετε κι εσείς κι αφού με το μυαλό δεν βγάλατε μέχρι τώρα άκρη, έρχεται ο Δίας να σας πάρει αγκαλιά και να σας ρίξει κατευθείαν στο συναίσθημα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βάλετε τέλος στη μοναξιά σας ή να κάνετε το μεγάλο άλμα σε μια σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Από Δευτέρα θα πάψω να καπνίζω, θα σταματήσω να πίνω και να βρίζω, χωρίς εσένα θα πάω παραπέρα...» Ο Δίας έρχεται να συνεπικουρήσει τον Κρόνο στο Σκορπιό και σας προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να κόψετε όλες τις «κακές συνήθειες» αλλά επειδή το 'χει, θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό το άτομο που θα σας κάνει να ξεκινήσετε νέες....

ΙΧΘΥΕΣ
«Παραμυθιάζομαι, ξέρω πολύ καλά τι θα συμβεί κι ούτε που νοιάζομαι θέλω μαζί να μας βρει το πρωί..» Με το Δία στον πέμπτο σας οίκο στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας κάνει να νιώσετε αυτούς τους στίχους. Αν πάλι είστε σε σχέση, με τόσα νερά, ετοιμαστείτε για πολλές αισθηματικές πλημμύρες.

Μη χάσετε την Τετάρτη 26/6 το 6ο αστρολογικό magazino με θέμα τον Δία στον Καρκίνο!

Διαβάστε επίσης

-Ο Δίας στον Καρκίνο: Ποιό τομέα της ζωής σας θα επηρεάσει;

-Ο γενναιόδωρος Δίας στον Καρκίνο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved