Ερωτικό ωροσκόπιο 25/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/6

ΚΡΙΟΣ

Το κυνήγι είναι το αλατοπίπερο της ζωής σας, όπως επίσης είναι γεγονός ότι ο ενθουσιασμός σας ξεφουσκώνει αρκετά γρήγορα. Σήμερα, αν και δύσκολο για σας, θα πρέπει να έχετε πιο συγκρατημένη συμπεριφορά, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με ένα φίλο σας που ξαφνικά αρχίζετε και τον βλέπετε με πονηρό μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Δε χρειάζεται να παίρνετε όλα όσα σας λένε στα σοβαρά, ιδιαίτερα αν προέρχονται από το σύντροφό σας που και δίπλα σας είναι και ξέρετε ότι σας νοιάζεται. Εκτός κι αν ισχύει αυτό με τη μύγα και τον έχοντα γιατί τότε θα πρέπει όχι μόνο να το διευκρινίσετε αλλά και να αποδεχτείτε το ενδεχόμενο ότι ίσως έχει δίκιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που ο Δίας σας κουνάει σιγά-σιγά το μαντήλι του αποχαιρετισμού και σας λέει ότι αναχωρεί για άλλο ζώδιο, εσείς δεν τον πολυπιστεύετε, αφού με μια γρήγορη ματιά γύρω σας βλέπετε ότι όλα είναι μια χαρά. Στη συμπεριφορά σας όμως αρχίζει και φαίνεται η αλλαγή γιατί ίσως ασυνείδητα είστε πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις σας απέναντι στον ερωτικό σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με καπετάνιο το μυαλό και το κορμί καράβι, καθένας το κοστούμι του μες στη ζωή του ράβει. Δεν το λέμε εμείς αλλά μια Κρητική μαντινάδα. Για σήμερα όμως σας πάει γάντι, αφού και τα δυο είναι ταυτισμένα μέσα σας και δεν μπορείτε να τα ξεχωρίσετε. Ακόμα κι αν το κεφάλι σας προς στιγμήν ξεστρατίσει, γρήγορα θα επανέρθει στις βουλές του σώματος.

ΛΕΩΝ

Μέρες σαν και τη σημερινή σάς δίνουν τη δυνατότητα να κρύβετε επιμελώς τη λύπη ή την απογοήτευση που υπάρχει στην καρδιά σας. Προς τα έξω δε φαίνεται να σας απασχολεί τίποτα, ίσα-ίσα είστε μες το χαμόγελο και τη λάμψη, τόσο που θα κατακτούσατε με ευκολία το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα Όσκαρ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σιγά-σιγά προσπαθείτε να πιάσετε τους γνώριμους ρυθμούς σας στην εργασία αλλά μια το μάτι ξεφεύγει, μια το μυαλό κι ίσως καταλήξετε, αντί να δουλεύετε, να χαζεύετε την γωνία απέναντι και να σκέφτεστε το πρόσωπο που πιθανόν να συναντήσατε κάποια από τις προηγούμενες μέρες. Αχχχχ, έρωτας…

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ή αυτή που περιμένετε δε θα έρθει από τα αστέρια αλλά από τον Ουρανό, άρα θα είναι κάποιος που δε θα περιμένετε. Αν μπερδευτήκατε, θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε. Εσείς έχετε στο μυαλό σας ένα πρότυπο συντρόφου που θεωρείτε ιδανικό, αλλά τελικά αυτό που ίσως σας τύχει, δε θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχετε στο κεφάλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για χατίρι κάποιου συγκεκριμένου ανθρώπου θα πέφτατε και στη φωτιά που λέει ο λόγος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι που και που δεν μπαίνουν στο μυαλό σας αρνητικές σκέψεις τις οποίες γεννούν κάποιες ανασφάλειές σας. Κι όσο περισσότερο το θέλετε αυτό το άτομο τόσο πιο πολύ φοβάστε μην το χάσετε. Αυτό ακριβώς βιώνετε και σήμερα και βασανίζεστε άδικα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν ξέρουμε αν το μάθατε αλλά θα το επαναλάβουμε για ακόμα μια φορά σε περίπτωση που… Η νύχτα φεύγει μαζί με την καλοτυχία σας, λέγε με Δία στους Διδύμους που πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα έχετε πια τον ασυμμάζευτο στη σχέση και τα ερωτικά σας. Ό, τι κάνετε κι ό, τι λέτε από δω και στο εξής θα βρίσκει μπρος του το «Μ’ αγαπάς; Απόδειξη».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε κι εσείς και τι δε θέλετε! Τρελές ή συγκρατημένες επιθυμίες ή απλά τα αυτονόητα για σας έχουν κατακλύσει την καρδιά σας. Για τους άλλους όμως εκλαμβάνονται ως υπερβολικές απαιτήσεις και μένετε προς το παρόν με το παράπονο. Αλλά που να το πείτε και να το ομολογήσετε που λίγοι καταλαβαίνουν ότι κάτω από το στρώμα πάγου κρύβεται το συναίσθημα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μια η συμπεριφορά «ρίχνω γροθιά στο κατεστημένο» και από την άλλη το πρωτότυπο και «πολύ μπροστά από την εποχή του» μυαλό σάς κάνουν σήμερα ακαταμάχητους. Κι αν κάποιους τους φοβίζει το ασυμβίβαστο πνεύμα σας, υπάρχουν κι αυτοί που, όχι μόνο έλκονται, αλλά θα κάνουν τα πάντα για να σας αποκτήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Και εκεί στον πηγαιμό σας για διάφορες δουλειές και εκκρεμότητες ίσως βρείτε την Κίρκη σας που και πλανεύτρα είναι, και ωραία είναι, και μυαλό κοφτερό φαίνεται ό, τι έχει. Και χάνετε ελαφρώς το μπούσουλα, αφού για άλλο ξεκινήσατε, καφέ βρίσκεστε να πίνετε. Όχι που θα αφήνατε τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved