Ερωτικό ωροσκόπιο 23/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/6

Απ' τη μία η Πανσέληνος από την άλλη η καλοκαιρινή αύρα, πώς να μην έχουμε ερωτική διάθεση σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Δηλώνετε ευθαρσώς ότι δεν θέλετε σχέση. Κυκλοφορείτε από δω και από κει, φλερτάρετε, αποχωρείτε και επανέρχεστε δριμύτεροι και με περισσότερη φόρα κι όλα αυτά γιατί; Επειδή γνωρίζετε ότι δεν έχετε βρει ακόμα αυτό που θα σας κάνει να χάσετε το μπούσουλα. Σήμερα πάντως είστε στη φάση του «βγαίνω να κάνω παιχνίδι γιατί δε θέλω να στενοχωρηθώ».

ΤΑΥΡΟΣ
Θέλετε να κρατήσετε μέσα σας όλα όσα νιώθετε αλλά κάτι η Πανσέληνος, κάτι η Αφροδίτη που είναι η κυβερνήτης σας, σάς κάνουν να πνίγεστε. Έτσι κι αλλιώς δεν είστε πολυλογάδες ούτε αεριτζήδες, οπότε τι φοβάστε; μήπως παρεξηγηθείτε; Πάρτε το θάρρος και εκφραστείτε και μην καταπιέζετε άλλο τα αισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική σας διάθεση έχει χτυπήσει κόκκινο και είστε αποφασισμένοι να μην περάσετε μόνοι σας τη νύχτα. Με τον Άρη στο ζώδιό σας αναλαμβάνετε δράση, χωρίς να χάνετε χρόνο, χρησιμοποιώντας όλα τα επικοινωνιακά σας τρικ, ώστε να πάρετε την ποθούμενη αποδοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς με τον Ήλιο στο ζώδιό σας και σεις θα μένατε ασυγκίνητοι; Η νύχτα θέλει έρωτα και βράδια αξημέρωτα με σας να κρατάτε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αφεθείτε λοιπόν στο κάλεσμα του ουρανού και ζήστε το, ακόμα και αν δεν έχετε καμία εγγύηση για το αύριο. Άλλωστε τίποτα στη ζωή δεν είναι σίγουρο.

ΛΕΩΝ
Δεν θέλετε να μείνετε μέσα σήμερα ούτε και μόνοι σας και παρόλο που νιώθετε κουρασμένοι, θα υποκύψετε στον πειρασμό να βγείτε και να διασκεδάσετε. Μέσα στα μισοσκόταδα και τη βαβούρα ίσως βρείτε κάποιον ή κάποιαν που θα είναι πρόθυμος να φύγει μαζί σας και να πάτε κάπου ήσυχα, ώστε να απολαύσετε το θέαμα κι ό,τι άλλο προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σίγουρα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι κι όχι μόνο από την κατάσταση της χώρας αλλά από όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή! Πιάνετε φίλους και γνωστούς και τους λέτε ότι προτιμάτε να είστε μόνοι και να έχετε ένα καημό αλλά μετά από λίγο τους εξομολογείστε ότι νιώθετε πράγματα και για ένα άτομο. Είναι να μη σας κοιτάζουν με απορία;

ΖΥΓΟΣ
Το μυαλό σας σήμερα παίζει παράξενα παιχνίδια και σας μεταφέρει κάπου στα παλιά, δημιουργώντας σας ένα αίσθημα νοσταλγίας αλλά και μελαγχολίας. Ίσως νιώθετε έντονα την έλλειψη κάποιων ερωτικών στιγμών αλλά είστε στο τσακ να παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια καλυτέρευσης, αφού πιστεύετε (λανθασμένα) ότι δεν έχετε το κουράγιο να παλέψετε πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκ βαθέων εξομολογήσεις, αρκετά φορτισμένες συναισθηματικά, επιφυλάσσει για σας η ημέρα και σας φέρνουν σε μια κατάσταση αμηχανίας. Δεν είστε σίγουροι, αν αυτά που ακούτε έχουν μια δόση υπερβολής λόγω της όλης ατμόσφαιρας ή όντως ισχύουν γι' αυτό και η ανταπόκρισή σας στην αρχή θα είναι μάλλον χλιαρή αλλά μετά το σοκ, όλα θα είναι καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας η σημερινή μέρα θα κινηθεί μάλλον στα ίδια πλαίσια με τις προηγούμενες. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι έχετε περισσότερες ευκαιρίες να καταλήξετε σε κάποια αγκαλιά, αφού όλο και κάποιες ψυχές μόνες θα κυκλοφορούν και θα βαριαναστενάζουν, ψάχνοντας να βρουν αυτόν ή αυτήν που θα τους χαρίσει ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος τρυπώνει κρυφά από την κερκόπορτά σας και απειλεί την μέχρι τώρα σταθερή αυτοκρατορία σας. Δεν θα μείνετε αλώβητοι από τις διάφορες συναισθηματικές επελάσεις γι' αυτό και στο τέλος θα αναγκαστείτε να συνθηκολογήσετε. Και πιθανόν να μην αποδεχτείτε αρχικά τους όρους αλλά σίγουρα θα αναθεωρήσετε στη συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αρχίσετε τις θεωρίες περί αρχετύπων σήμερα για να καταλήξετε στα αισθήματά σας. Τα λόγια είναι φτώχεια γι' αυτό πάρτε το ταίρι σας αγκαλιά και απολαύστε το θέαμα σε μια αμμουδιά, σε ένα παγκάκι ή από το μπαλκόνι του σπιτιού σας. Έτσι ήρεμα, απλά και απέριττα. Γιατί πολλές φορές οι άνθρωποι με τη σιωπή τους λένε πολλά περισσότερα...

ΙΧΘΥΕΣ
Τι περιμένετε κι εσείς σήμερα; Να σας πάρει κάποιος από το χέρι και να σας πάει όπως λέει το τραγούδι στο φεγγάρι. Ένας λόγος, μία κίνηση, μια χειρονομία θα είναι αρκετή για να σας απογειώσει. Άλλωστε μέρες σαν τη σημερινή ίσως είστε οι μόνοι που μπορείτε να τις ζήσετε σε όλο τους το μεγαλείο, αφού είναι μέσα στη φύση σας.

Κι ένα τραγούδι για σας, έτσι... λόγω ημέρας!

Πέταξέ με ως τη Σελήνη και άσε με να παίξω ανάμεσα στα αστέρια....

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved