Ερωτικό ωροσκόπιο 22/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/6

ΚΡΙΟΣ
Πάτε γι' άλλα σήμερα, καθώς εδώ και καιρό έχετε πάρει την απόφαση να μην παραμένετε σε ντεμί καταστάσεις. Είστε ξεκάθαροι στο τι θέλετε και το ίδιο απαιτείτε και από την άλλη πλευρά γι' αυτό δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από τα πάντα. Είναι πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε μια μικρή εκδρομή που θα βοηθήσει να ανοίξουν και... οι ερωτικοί σας ορίζοντες.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν μπορείτε και δεν σας επιτρέπεται λόγω Κρόνου να τα θέλετε όλα δικά σας, ιδιαίτερα σε μια ερωτική σχέση που για να διαρκέσει χρειάζεται αμοιβαιότητα. Κι αν μέχρι τώρα αρνιόσασταν να κάνετε αναβάθμιση στο εσωτερικό σας σύστημα, τότε σήμερα θα κληθείτε να κάνετε εγκατάσταση και επανεκίνηση για να μην υπολειτουργήσει η σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαν τη μέλισσα νιώθετε σήμερα που πετάτε μέσα σε ένα λιβάδι, από λουλούδι σε λουλούδι, συλλέγοντας το νέκταρ της προσοχής διάφορων υποψηφίων ερωτικών συντρόφων. Άλλωστε είστε οι μόνοι που θέλετε να βρίσκεστε παντού ενώ σπάνια έχετε την ανάγκη να εγκατασταθείτε μόνιμα σε μια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος στο ζώδιό σας έρχεται να φωτίσει την καρδιά σας και σας κάνει να αναθαρρήσετε έστω και προσωρινά. Και παρ' όλα τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και την τάση προς οπισθοχώρηση που φέρνει μαζί του, έχετε μια κρυφή ελπίδα ότι σύντομα θα ανασυνταχτείτε και κάπου, κάτι θα γίνει και η προσωπική σας ζωή θα πάρει ανοδική πορεία.

ΛΕΩΝ
Από τη μια έχετε διάθεση για ένα ερωτικό παιχνίδι, έστω για να ανεβάσετε τις μετοχές σας αλλά από την άλλη δεν νιώθετε και πολύ ικανοποιημένοι, αφού κατά βάθος ξέρετε ότι δεν είναι αρκετό για να γεμίσει η καρδιά σας. Όμως σήμερα θα προσπαθήσετε να το βγάλετε από το μυαλό σας και θα αρκεστείτε στην προσωρινή ευχαρίστηση που θα πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Λοιπόν έχουμε και λέμε! Χρειάζεστε ένα όμορφο τραπέζι στολισμένο με λουλούδια εποχής, ένα δείπνο λιτό αλλά γευστικό, ένα δροσερό γλυκό, ένα ζεστό χαμόγελο και ένα πρόθυμο ερωτικό σύντροφο. Αυτή είναι η σωστή συνταγή που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ
Πιάστε τον αγαπημένο σας από το χέρι, πάρτε το τρένο, το πλοίο, το λεωφορείο (το αυτοκίνητο δεν συμφέρει) και φύγετε έστω και για μια μέρα. Απομακρυνθείτε από όλους και από όλα και ζήστε για λίγο σαν να γνωριστήκατε μόλις χθες. Όχι μόνο θα ανανεώσετε τη σχέση σας αλλά και σας τους ίδιους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια μεγάλη αλλαγή συντελείται μέσα σας και σας ωθεί στο να επαναπροσδιορίσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να προσεγγίσετε διαφορετικά την ερωτική σας σχέση. Ενδεχομένως να αντιληφθείτε ότι η επιφυλακτικότητά σας έχει βάλει ένα αόρατο τείχος ανάμεσά σας και εμποδίζει τον άλλον να πλησιάσει και να αγγίξει πιο ευαίσθητες χορδές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επιθυμίες σας είναι πολλές και εξωπραγματικές ορισμένες φορές και γι' αυτό δεν βρίσκετε ησυχία και είστε συνέχεια στο ψάξιμο. Για σας σήμερα δεν υπάρχουν εμπόδια που θα ανακόψουν την πορεία σας και όρια που θα σας μαντρώσουν. Νιώθετε ελεύθεροι και ωραίοι και αυτό το μήνυμα θα περάσετε και στο σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τη μια έχετε βαρεθεί τη μοναξιά σας και θέλετε να είστε σε μια σχέση από την άλλη όμως δεν είστε έτοιμοι να ρίξετε τον πήχη και να συμβιβαστείτε ή να παραχωρήσετε τον έλεγχο σε κάποιον άλλον. Ο Ήλιος στον Καρκίνο όμως σας φέρνει αντιμέτωπους με ένα συναισθηματικό κύμα που θα σας παρασύρει αρκετά μακριά από αυτά που περιέχει το μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας για σας είναι πρωτίστως εγκεφαλική διαδικασία και ο Άρης στους Διδύμους εδώ και τόσο καιρό υπερτονίζει αυτό σας το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, δίνοντάς σας την ενέργεια αλλά και τον τρόπο δράσης. Σήμερα θα τολμήσετε και πιθανόν θα πετύχετε να κάνετε μια ερωτική γνωριμία αρκετά συμβατή στα δικά σας δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Θέλετε να μπείτε σε μια βάρκα, να πετάξετε τα κουπιά και να αφεθείτε να σας παρασύρει το ρεύμα χωρίς να σας νοιάζει που θα σας βγάλει. Νιώθετε να σας πλημμυρίζουν τα συναισθήματα και δε σας νοιάζουν ούτε τα λάθη, ούτε το μέλλον, ούτε το παρελθόν, παρά μόνο το παρόν και αυτό που ζείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved