Ερωτικό ωροσκόπιο 21/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/6

Πρώτη ημέρα του καλοκαιριού σήμερα!

ΚΡΙΟΣ

Μηνύματα αγάπης και λόγια μέσα στα μέλια και τη γλύκα σήμερα φαίνεται να σας λυγίζουν και να σας γεμίζουν με αισθήματα που εξαιτίας της ταχύτητας που κινήστε σχεδόν τα έχετε ξεχάσει. Με το χαμόγελο ως τα αφτιά και διάθεση αρκετά ανεβασμένη, περιμένετε πώς και πώς να έρθει το βράδυ.


ΤΑΥΡΟΣ

Μη φοβού τους Δαναούς σήμερα γιατί θα σας φέρουν δώρα αγάπης και φροντίδας, οπότε καλό είναι να απλώσετε και τα δυο σας χέρια και να τα αγκαλιάσετε. Και κάθε τέτοια προσφορά θέλει και το ανάλογο αντίτιμο για αυτό προσέξτε να μην φερθείτε εγωιστικά και να δώσετε και σεις το κάτι παραπάνω.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Πότε ήταν Δευτέρα, πότε ήρθε η Παρασκευή ούτε που το καταλάβατε με όλα αυτά που κάνατε και που ζήσατε. Σήμερα πάντως έχετε διάθεση να κυκλοφορήσετε είτε μαζί με το ταίρι σας είτε με κάποιο δικό σας άτομο, αφού κάτι μέσα σας σάς λέει ότι ακόμα σας παίρνει να καταφέρετε κάτι καλό στα ερωτικά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς ο Ήλιος που είναι πλέον στο ζώδιό σας συν η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτη σάς αναγκάζουν να κάνετε ακόμα μια βουτιά στο παρελθόν και σας δημιουργούν την ανάγκη να ξαναζήσετε στιγμές, γεμάτες αγάπη και έρωτα! Αν είστε σε σχέση ίσως θυμηθείτε πως νιώσατε την πρώτη φορά που βρεθήκατε με το ταίρι σας.


ΛΕΩΝ

Φίλοι, φλερτ και έρωτες κάνουν τη μέρα σας συναρπαστική και σας τροφοδοτούν με ενθουσιασμό και διάθεση απόδρασης από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Με το κέφι σας και την ιδιαίτερα προσεγγίσιμη στάση σας από τους άλλους ενδέχεται να γίνετε πόλος έλξης για πολλούς ενδιαφερόμενους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα είστε κάπως από την υπερβολική δόση Δία που λάβατε τις προηγούμενες ημέρες (για τα δικά σας δεδομένα πάντα) και θέλετε να πάτε στο σπιτάκι σας και στην ησυχία σας. Αλλά όσο περνάει η ώρα, η ερωτική σας επιθυμία ξαναγυρνά. Ξεχνάτε λοιπόν την κούραση και αποφασίζετε να αναβάλετε το... cocooningγια κάποια άλλη στιγμή.


ΖΥΓΟΣ

Με ρομαντική διάθεση και καρδιά γεμάτη συναισθήματα αποφασίζετε σήμερα να πρωτοτυπήσετε και να κάνετε εσείς μια κίνηση όλο νόημα που θα δείχνει στο πρόσωπο που ενδιαφέρεστε πως νιώθετε. Και παρότι δειλιάζετε και περιμένετε συνήθως από τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα, θα τα πάτε μια περίφημα, δημιουργώντας μια ευχάριστη έκπληξη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε συνήθως δύσπιστοι στα ωραία λόγια και τις υπερβολικές εκδηλώσει αγάπης, αφού για σας η πράξη είναι αυτή που μετράει κι όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι. Παρόλα αυτά σήμερα επειδή συναισθηματικά είστε κάπως ευάλωτοι και έχετε ανάγκη να νιώσετε ότι σας νοιάζονται, δε θα αντιδράσετε ως συνήθως και θα τα δεχτείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και μάλιστα εν όψει τριημέρου τίποτα δε φαίνεται ικανό να ανατρέψει την τρελή σας κούρσα προς το κέφι και τη διασκέδαση. Παρόλα αυτά, επειδή υπάρχει και ο Άρης στους Διδύμους ο φόβος να ξωκύλετε τελείως και να μη μαζεύεστε με τίποτα είναι αρκετά πιθανός, ιδιαίτερα στα ερωτικά παιχνίδια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νοσταλγία για κάποιες παλιές αγάπες σας ρίχνει λίγο τη διάθεση, αφού πιστεύατε ότι ο καιρός είχε περάσει και ότι πλέον δε σας απασχολεί το τότε. Παρόλα αυτά ξέρετε ότι όλα αυτά τα νιώθετε ίσως γιατί δεν υπάρχει κάτι πολύ δυνατό στο παρόν, ικανό να σας κάνει να ξεπεράσετε το παρελθόν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φλερτάρισμα σήμερα καλά κρατεί αφού νιώθετε την ερωτική σας διάθεση ώρα με την ώρα να αυξάνεται και είστε διατεθειμένοι να μην το βάλετε κάτω, ακόμα κι αν οι αρνήσεις ή τα κρατήματα από την άλλη πλευρά σας αποθαρρύνουν προς στιγμή. Άλλωστε για το δικό σας ζώδιο το «όχι» λειτουργεί μάλλον αφροδισιακά.


ΙΧΘΥΕΣ

Για σας η Αφροδίτη με τον Ερμή στον Καρκίνο είναι η ευκαιρία που περιμένετε για να ζήσετε και να ξαναζήσετε στιγμές γεμάτες αγάπη, στοργή και γαλήνη. Επηρεασμένοι από το όλο κλίμα, δεν θέλετε με τίποτα να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη γι' αυτό και θα είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι σε όποια προσέγγιση σας γίνει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved