Ερωτικό ωροσκόπιο 18/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/6

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε στα απόνερα της όψης του Άρη με τον Ουρανό και με αφορμή ενδεχομένως ένα ακόμη τυχαίο γεγονός, παραδέχεστε επιτέλους και μετά από κόπο ότι τα πράγματα για σας είναι κάπως μπλεγμένα. Πλέον δεν μπορείτε να ορκιστείτε ούτε για τον ίδιο σας τον εαυτό και τα θέλω σας τα οποία αλλάζουν μέρα με τη μέρα πώς θα σύρετε μαζί σας κάποιον άλλον;


ΤΑΥΡΟΣ

Είναι κάποιες φορές που βλέπετε ξεκάθαρα ότι κάτι δεν κυλάει ομαλά στη σχέση σας αλλά προτιμάτε να κάνετε τους ανήξερους και να ασχολείστε με άλλα πράγματα, αποφεύγοντας έτσι τις κατά μέτωπο αναμετρήσεις. Αν είναι σωστή κίνηση ή όχι, εσείς θα το κρίνετε αλλά θυμηθείτε ότι όσο κι αν καλύπτετε ένα πρόβλημα, δεν θα εξαφανιστεί.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σιγά-σιγά ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιό σας και προσφέρει στους τελευταίους από σας απλόχερα τα δώρα του. Η εύνοια είναι αρκετή για να μπορέσετε να κάνετε ακόμα και το άλμα σε μια συμβίωση, αφού νιώθετε αισιόδοξοι και έτοιμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες τέτοιες που θα πάνε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Τρέξτε λοιπόν να προλάβετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να πάτε εκεί που σας σπρώχνει η καρδιά σας και κάνετε διάφορες κινήσεις για να το καταφέρετε, μη δίνοντας όμως σημασία στις προειδοποιητικές πινακίδες. Λογικό είναι, αφού και το μυαλό σας, με τη αμέριστη συμπαράσταση του Ερμή, έχει ταυτιστεί με το συναίσθημα και έτσι η μόνη κατεύθυνση που σας μένει είναι προς τα μπρος κι όπου σας βγάλει.


ΛΕΩΝ

Δεν σας αρέσει να επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια, πολύ περισσότερο όταν προσπαθείτε να πείσετε κάποιο πρόσωπο ότι πραγματικά έχετε συναισθήματα γι' αυτό. Έχετε κι εσείς έναν εγωισμό πως να το κάνουμε; Δεν μπορείτε να κυνηγάτε τον άλλον από πίσω για να τον κάνετε να καταλάβει τι νιώθετε γιατί όλο αυτό θα αρχίσει να σας χαλάει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους απαιτεί γρήγορη δράση και κίνηση κι εσείς νιώθετε ότι σπρώχνεστε από τα πράγματα να κάνετε κάτι, είτε για τη δημιουργία μιας σχέση είτε το ένα βήμα παραπάνω στην ήδη υπάρχουσα. Παρόλο όμως που είστε έτοιμοι πια συναισθηματικά, κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες που για άλλους μπορεί να είναι χαζές, για σας όμως είναι πολύ σημαντικές.


ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτήν την περίοδο. Σήμερα, όμως, έτσι για να πάτε κόντρα σε ό, τι σας χαλάει, θα αποφασίσετε να βγάλετε στην επιφάνεια όλη τη γλυκύτητα και την καλή σας διάθεση και θα προσφέρετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στο σύντροφό σας όμορφες, ρομαντικές στιγμές που τόσο σας έχουν λείψει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυφές επιθυμίες και προσδοκίες για ένα πρόσωπο είναι καλά φυλαγμένες μέσα σας και προς το παρόν δε θέλετε να τις μοιραστείτε με κανέναν. Δεν είναι ότι είστε απαισιόδοξοι για την έκβαση αλλά ξέρετε ότι στην παρούσα φάση δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, οπότε κρατάτε το στόμα σας κλειστό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε από τους δεύτερους ευνοημένους του Δία και συνεχίζετε την νικηφόρα πορεία σας προς όλους τους τομείς. Όσον αφορά στα ερωτικά σας θέματα λειτουργείτε με αρκετό ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, αφού μέχρι τώρα έχετε καταφέρει το στόχο σας. Όμως όλο αυτό το «γιούρια» σας σπρώχνει σε υπερβολές και άντε μετά να το μαζέψετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για ένα πράγμα είστε σίγουροι: ό, τι αποφάσεις κι αν έχετε πάρει είναι προσωρινές. Νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε πράγματα και συναισθήματα με κάποιον άλλον αλλά κατά βάθος φοβάστε ότι θα απογοητευτείτε πάλι. Γι αυτό αποφασίζετε να αφήσετε την τύχη να κάνει τη δουλειά της κι αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθεί αλλιώς...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συζητήσεις και κόντρα συζητήσεις με το σύντροφο για το ποιός φταίει γι' αυτό και ποιός για το άλλο αρχίσουν να κάνουν τη μέρα σας λίγο βαρετή για τα δικά σας δεδομένα, αφού δεν μπορείτε να βρείτε κανένα νόημα σε όλα αυτά και λίγο σας απασχολούν. Για σας το ερώτημα «θέλεις ή δε θέλεις;». Απλά πράγματα...


ΙΧΘΥΕΣ

Δυσάρεστα και ευχάριστα, όμορφα και άσχημα, καινούργια και παλιά έχουν γίνει αχταρμάς μέσα σας και σεις προσπαθείτε να καταλήξετε κάπου αλλά δεν το καταφέρνετε. Αφεθείτε λοιπόν στη διαίσθησή σας και μην ψάχνετε για λογικά επιχειρήματα για να σας σπρώξουν ή να σας αποτρέψουν από το πρόσωπο που θέλετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved