Ερωτικό ωροσκόπιο 17/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/6

ΚΡΙΟΣ

Μόλις αποφασίσατε να παραμείνετε ήρεμοι και να περιμένετε να δείτε τι γίνεται με τη σχέση σας, ο Ουρανός στο ζώδιό σας από τη μια και ο κυβερνήτης σας ο Άρης, από την άλλη, σάς βγάζουν κοροϊδευτικά τη γλώσσα. Με περίσσεια ειλικρίνεια και ίσως με την τακτική του αιφνιδιασμού, θα ανοίξετε σήμερα τα χαρτιά σας και θα ζητήσετε απαντήσεις και αλήθειες.


ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα σας δεν αρχίζει όπως την περιμένατε κι αυτό γιατί, ενώ οι προηγούμενες μέρες όλα κύλησαν όμορφα και σας επέτρεψαν να διατηρήσετε την καλή σας κατάσταση, ξαφνικά κι από το πουθενά σκέψεις ή συναισθήματα αμφιβολίας προς το σύντροφό σας σάς ρίχνουν ψυχολογικά και σας επαναφέρουν απότομα στην τάξη (λέγε με Κρόνο).


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να δεχτείτε μεταβολές ή αναταράξεις στα ερωτικά σας θέματα, αφού έχετε μάθει να «κοιμάστε» με την πόρτα της καρδιάς σας ανοικτή ή τουλάχιστον μισάνοικτη και να μην περιορίζεστε. Με τον Άρη να συνεχίζει την επέλασή του στο ζώδιό σας οι εξελίξεις είναι αρκετά γρήγορες γι' αυτό κι σεις δεν θα εκπλαγείτε με ό, τι κι αν συμβεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σας βαράει το καμπανάκι και σας επαναφέρει σε αυτό που διαισθάνεστε εδώ και αρκετό καιρό και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό. Κι αυτό είναι ότι η επιλογή του ερωτικού σας συντρόφου είναι απολύτως βασισμένη στο συναίσθημα αλλά δυστυχώς για να κρατήσει μια σχέση απαιτούνται πολλά περισσότερα.


ΛΕΩΝ

Τα 'πατε και τα συμφωνήσατε και τώρα πάλι αλλάζουν; Τελικά δεν είναι να βασίζεστε σε τίποτα σήμερα, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη το πρόγραμμά σας αλλάζει. Εκεί που περιμένατε να βρεθείτε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας κάποια εμπόδια κάνουν την εμφάνισή τους και σας χαλάνε διάθεση και πλάνο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν κι ορισμένες από αυτές, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας θέματα, σας ξεπερνούν. Η μέρα σήμερα έρχεται να σας αποδείξει ότι δεν μπορείτε να υπολογίσετε τίποτα, αν δεν λάβετε υπόψη σας τον αστάθμητο παράγοντα ή αλλιώς Ουρανό που λατρεύει να ανατρέπει και να προβοκάρει, πρωτίστως όλα αυτά που θεωρούνται σιγουράκια.


ΖΥΓΟΣ

Είναι προσωπικό σας στοίχημα να προσπαθείτε να συμβιβάσετε δύο εντελώς διαφορετικές πλευρές και να βρείτε την ισορροπία σας. Σήμερα όμως θα διαπιστώσετε ότι όσο κι αν θέλετε να κάνετε γαργάρα κάποια πράγματα στη σχέση σας και να συνεχίσετε να συνυπάρχετε, δεν μπορείτε, ενώ η διπλωματική σας ικανότητα φαίνεται να σας εγκαταλείπει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρατε ότι τα θαύματα τελείωσαν, γι' αυτό ήσασταν προδιατεθειμένοι από την αρχή της χρονιάς σας να δουλέψετε σκληρά για την προσωπική σας σχέση, παρέα με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Απλά σήμερα είναι μια από κείνες τις ημέρες που νιώθετε ότι ίσως ο κόπος σας πάει στράφι και το μόνο που σας δίνει κουράγιο είναι η επιμονή σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτσι κι αλλιώς δεν είστε θαυμαστές της σιγουριάς και της σταθερότητας γιατί από ένα σημείο και μετά βαριέστε απίστευτα και ιδιαίτερα όταν επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα λοιπόν θα επιβεβαιωθείτε πανηγυρικά γι' αυτό θέλετε να ανακατέψετε λίγο την τράπουλα στη σχέση σας για να αρχίσει το παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλλο περιμένετε, άλλο σας κάθεται. Ό, τι ξεγράφετε οριστικά ή δεν περιμένετε με τίποτα να γίνει, σας χαμογελά από απέναντι κι εσείς μένετε κάγκελο. Και αυτό ισχύει και στις ερωτικές σας σχέσεις. Οπότε, μη βιαστείτε να κάνετε δηλώσεις ή να απελπιστείτε, αφού ο Ουρανός έχει τον τελευταίο λόγο σε οτιδήποτε σας συμβαίνει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα είναι ακριβώς στα μέτρα σας, αφού σαν τον λύκο χαίρεστε και σεις στην αναμπουμπούλα και ξαφνικά το σκηνικό αποκτά ενδιαφέρον. Για να μην το βρείτε λοιπόν από αλλού και αναστατωθείτε, κάνετε εσείς την θετική ή την αρνητική έκπληξη (ανάλογα με το πώς νιώθετε) και αφήνετε τον αγαπημένο σας ή το σύντροφό σας στήλη άλατος!


ΙΧΘΥΕΣ

Μη σας πάρει από κάτω, άμα δείτε ότι άλλα πιστεύατε για τον καλό ή την καλή σας κι άλλα είναι. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα, όμως το ποιόν του άλλου δεν το αντιλαμβανόμαστε, όταν όλα πάνε καλά αλλά στην πρώτη δύσκολη στιγμή που ενδεχόμενα θα αντιμετωπίσουμε. Γι' αυτό μην τα βάζετε με τον εαυτό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved