Ερωτικό ωροσκόπιο 14/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/6

ΚΡΙΟΣ

Πάρτε τώρα που γυρίζει! Φροντίστε σήμερα να κερδίσετε ό, τι μπορείτε ή όποιον θέλετε γιατί από αύριο τα κεφάλια μέσα. Όχι ότι θα μείνετε μόνοι και έρημοι, χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Πιθανόν όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα στον ερωτικό τομέα γι' αυτό κάντε από τώρα τις απαραίτητες κινήσεις. Των φρονίμων τα παιδιά ξέρετε τι κάνουν....

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ακόμα, ελέω της Αφροδίτης στον Καρκίνο, την ευκαιρία σας για να πλασαριστείτε ως φαβορί στο ερωτικό παιχνίδι. Γι' αυτό ανασκουμπωθείτε και μην περιμένετε να σιγουρέψετε πρώτα τα πάντα και μετά να κινηθείτε ανάλογα γιατί θα πετάξει το πουλάκι. Με όπλο σας την ήρεμη γοητεία που διαθέτετε, ξανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες και ζήστε απολαυστικές εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρατέψτε όποιο μέσο επικοινωνίας διαθέτετε για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Όσο είναι ο Άρης στο ζώδιό σας σάς τροφοδοτεί με περίσσια ενέργεια και είναι κρίμα να μην την διοχετεύσετε και στον ερωτικό τομέα. Από την άλλη βέβαια είναι πιθανόν το άτομο που θέλετε να είναι πάνω από ένα αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλή ημέρα για σας η σημερινή και όποια συννεφάκια μαζευτούν, ίσως από την πλευρά του συντρόφου, θα καταφέρετε με επιτυχία να τα παραμερίσετε και θα σταθείτε μόνο στα θετικά σας συναισθήματα. Από το βράδυ και μετά θα αρχίσετε να γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και θα εκφράσετε αυτά που νιώθετε, χωρίς επιπλέον δράματα.

ΛΕΩΝ

Τα έχετε όλα σήμερα! Και εμφάνιση και στυλ και λάμψη και θα τα χρησιμοποιήσετε στο έπακρο, προκειμένου είτε να κερδίσετε ένα άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό είτε να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας. Από το βράδυ και μετά, το σεξουαλικό σας ένστικτο κορυφώνεται και τίποτα αλλά και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το έχετε ρίξει στην περισυλλογή και στον στοχασμό εδώ και δυο μέρες και το μυαλό σας είναι συνεχώς απασχολημένο με αμφιβολίες. Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τη συναισθηματική βεβαιότητα γι' αυτό και από το βράδυ, αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας, συνειδητοποιώντας ότι αυτά που σκέφτεστε για ένα άτομο δεν θα γίνουν ποτέ, άμα δεν πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η συζήτηση με κάποιο φίλο σας θα σας βοηθήσει ώστε να κατασταλάξετε κάπως στο πως και τι θέλετε εσείς, γενικά από ένα σύντροφο ή από την υπάρχουσα σχέση σας. Παρόλο που μπορεί να σας βάλει άγριο χέρι για την αναποφασιστικότητα ή την έλλειψη πρωτοβουλιών από τη μεριά σας, θα σας δώσει μια άλλη οπτική και θα σας ιντριγκάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινείστε σήμερα με γνώμονα να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα στο άτομο που πολιορκείτε εδώ και μέρες. Κυνήγι χωρίς έλεος, στενό μαρκάρισμα, υπονοούμενα και βλέμματα γεμάτα υποσχέσεις, όλα επιστρατεύονται στην υπηρεσία της αποπλάνησης και θα είναι απίθανο να μην τα καταφέρετε. Η νύχτα σας θα πάρει τελείως άλλο νόημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μηνύματα, τηλεφωνήματα και mails έχουν πάρει φωτιά σήμερα. Περιμένετε πως και πώς να έρθει το βράδυ για να βρεθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε και δεν κρατιέστε. Ίσως, δε, σχεδιάσετε και μια μικρή εκδρομή και σκασίλα σας το τι προμηνύει το δελτίο καιρού. Θέλετε να ξεφύγετε από όλους και όλα και να ζήσετε τον έρωτά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας έχουν πιάσει σήμερα τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα και γενικά αισθάνεστε ότι κάπου πρέπει να φτάσετε αλλά κάποιος σας έχει κλείσει το φως και δε βλέπετε. Η ανάγκη σας να δώσετε αλλά και να πάρετε αγάπη είναι μεγάλη και υπερνικά το σεξουαλικό στοιχείο. Γι αυτό και από το βράδυ και μετά θα είστε πιο γλυκιοί και προσεγγίσιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρασκευοσαββατοκύριακο ξεκινά για σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Από το απόγευμα προετοιμάζεστε για κάποιες μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σας ενώ από το βράδυ και μετά θα είστε ασυγκράτητοι. Ποιά κούραση, ποιά κρίση; Δεν υπάρχει τίποτα για σας πέρα από το πρόσωπο και θα κάνετε τα πάντα για να το ευχαριστήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδιτούλα στον Καρκίνο από τη μια και ο Άρης στους Διδύμους από την άλλη σας έχουν πάρει τα μυαλά. Θέλετε και αυτόν, καλή είναι και εκείνη και το μπλέξιμο καλά κρατεί για σας. Το καλό βέβαια είναι ότι κανείς δεν σας παίρνει είδηση, αφού δε δίνετε στόχο και έτσι σεργιανίζετε ανενόχλητοι, μεταφέροντας πότε εδώ και πότε εκεί την ευγενική παρουσία σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved