Ερωτικό ωροσκόπιο 13/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/6

ΚΡΙΟΣ

Μετά το τρενάκι του τρόμου που ζήσατε το προηγούμενο διήμερο σήμερα, απλά δεν κρατιέστε. Με τον Άρη σύμμαχό σας αποφασίζετε να πάρετε τα ρίσκα σας κι όπου σας βγάλει. Ενδεχομένως να υπάρχουν και πάνω από ένα υποψήφια θύματα που στοχεύετε να κατακτήσετε, έτσι το αίσθημα του κυνηγού μέσα σας έχει χτυπήσει κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ήρεμη δύναμη. Αργά και σταθερά βλέπετε ότι καταφέρνετε αυτό που άλλοι ακόμα ταλαιπωρούνται, έστω και να το πλησιάσουν, χωρίς να κουνήσετε καν το δαχτυλάκι σας. Όσοι είστε σε σχέση, σήμερα θα ρεφάρετε για όλες τις προηγούμενες μέρες, ενώ οι αδέσμευτοι έλκετε και τις πιο δύσπιστες και δύσκολες υπάρξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις λεκτικές ντρίπλες είστε αυτοί που μπορείτε να κάνε σεμινάριο και σήμερα μπορείτε να καταφέρετε να πουλήσετε ακόμα και πάγο στην Ανταρκτική. Πόσο μάλλον να πείσετε τον υποψήφιο που σας αρέσει και να τον πάτε με τα νερά σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και πιάστε του την κουβέντα. Θα δείτε να γίνεται το «όχι», «ναι», και το «ίσως», «βέβαια».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, είπατε να ρίξετε την προσοχή σας αλλού και να καταπιαστείτε με τα οικονομικά σας που τα κατέχετε καλύτερα μπας και ξεχαστείτε αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνετε. Κάτι μέσα σας είναι ακόμα συναισθηματικά ευάλωτο και σας σέρνει από τη μύτη γι' αυτό και το μυαλό σας είναι θολό. Μην αφήνετε τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας να σας κολλάει στο παρελθόν γιατί γίνεστε χειρότερα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, λάμπετε και από τη χαρά σας και από την ανάγκη σας να περάσετε τη μέρα σας με τον άνθρωπό σας. Τώρα, αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στη ζωή σας, μην νομίζετε ότι τέλος, αυτό ήταν. Βγείτε και φλερτάρετε, αφού η μέρα σάς ευνοεί και μη σκέφτεστε τίποτα. Ανοίξτε την πόρτα στην τύχη σας γρήγορα για να μη βαρεθεί και φύγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει επειγόντως να αποτραβηχτείτε όλους και να βάλετε σε τάξη κάποια συναισθήματά σας, ιδιαίτερα για κάποιο πρόσωπο που είτε θέλετε και το κρατάτε μυστικό είτε σας έχει εξομολογηθεί το πώς νιώθει για σας και δεν έχετε καταλήξει αν θα πείτε «ναι» ή «όχι». Αφήστε το ξεψείρισμα και πάρτε μια απόφαση σύντομα, πριν το χάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε αυτό που λέει το ζώδιό σας σήμερα. Δηλαδή βάλτε κάτω ό, τι νιώθετε και ζυγιάστε τα υπέρ και τα κατά. Που γέρνει η πλάστιγγα; Σε μια κατάσταση που σας μιζεριάζει και σας στερεί βασικά πράγματα ή στην ανάγκη σας να έχετε συναισθηματική στήριξη και αγάπη; Μήπως μένετε σε μια σχέση για χάρη του παρελθόντος; Δικό σας είναι το ζόρι κι εσείς πρέπει σύντομα να αποφασίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεχάστε σήμερα τα στριμώγματα και τις υποχρεώσεις και ζήστε πιο προσωπικές στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ένα ρομαντικό και πολλά υποσχόμενο δείπνο στο σπίτι σας ίσως είναι ό, τι πρέπει. Αν πάλι δεν παίζει τέτοιο σενάριο, μην ανησυχείτε! Σύντομα θα γυρίσει ο τροχός. Βγείτε στη βεράντα του σπιτιού σας κι απολαύστε μια γλυκιά βραδιά παρέα με όμορφη μουσική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε χαρούμενοι, είστε αισιόδοξοι, είστε στα πάνω σας. Θέλετε να πάρετε από το χέρι το ταίρι σας και κυκλοφορήσετε. Να πάτε μια βόλτα στη θάλασσα ή σε μια μικρή ταβέρνα σε κάποια πλατεία. Αν δεν βρέχει (ως συνήθως, τώρα τελευταία) κάντε το. Και τον αέρα σας θα αλλάξετε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε ό, τι νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Αφροδίτη στον Καρκίνο νιώθετε ότι σας έχει κάνει άνω κάτω. Μια χαρά ήσασταν εκλογικευμένοι και αποστασιοποιημένοι και τώρα σας πιάνουν οι καημοί και τα παράπονα. Καλά θα κάνετε όμως να κυκλοφορήσετε λίγο και να μη μένετε σπίτι γιατί ακόμα κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, είστε πιο ανθρώπινοι και γι' αυτό περισσότερο ερωτικοί από πριν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε μια καλή ευκαιρία να επανορθώσετε για τις προηγούμενες μέρες και να εκπλήξετε με όμορφο τρόπο το σύντροφό σας. Δώστε του και το έναυσμα να σας πει τα δικά του και μην αναλύετε συνέχεια την κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας. Οι αδέσμευτοι ίσως πάτε σε μια γιορτή ή συγκέντρωση και εκεί να βρείτε κάποιον ή κάποια που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βαριέστε λίγο και δεν έχετε διάθεση για πολλά γι' αυτό και πιθανόν το μυαλό σας να είναι σε άλλη γη σε άλλα μέρη και σεις, κρατώντας το χέρι της ή του αγαπημένου σας, να βαδίζετε προς το ηλιοβασίλεμα. Καλά θα κάνετε να συνέρθετε σύντομα γιατί έχετε πάρει ύφος γλυκανάλατο που φαίνεται σαν να ζαχαρώνετε τον/την συνάδελφο απέναντι στη δουλειά σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved