Ερωτικό ωροσκόπιο 12/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/6

ΚΡΙΟΣ

Δεν ελπίζετε τίποτα, δεν περιμένετε τίποτα, είστε ελεύθεροι. Έτσι νιώθετε σήμερα και αυτό θα πείτε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας που έχει βαλθεί να σας αποτρελάνει. Και σαφώς σας τσούζει αλλά δεν θα το παραδεχτείτε. Είστε αποφασισμένοι να τα παίξετε όλα για όλα και να μη συμβιβαστείτε με τα ξεροκόμματα μόνο και μόνο για να μη μείνετε μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικά μηνύματα και τηλέφωνα αναστατώνουν την μέρα σας και κουνάτε το μαντήλι στην ηρεμία σας. Τι το θέλατε κι εσείς κι ανοίγατε το στόμα σας; Ορίστε τώρα τι παθαίνετε. Και να οι απειλές για χωρισμό, και να τα δακρύβρεχτα τα λόγια και να οι κατηγόριες και ανάθεμα, αν έχετε καταλάβει τι γίνεται! Μη δίνετε και πολύ σημασία, μπόρα είναι, θα περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο Άρης στο ζώδιό σας τελικά έχει κάνει τα ερωτικά σας μπάχαλο. Ήσασταν που ήσασταν, τώρα έχετε πάρει φόρα και δε σταματάτε πουθενά. Κάνετε παιχνίδι από δω, φλερτάρετε από κει και παίζει και κάτι άλλο κρυφό και απαγορευμένο. Προσέξτε όμως γιατί σήμερα μπορεί να σας σκάσει τίποτα ξαφνικό και σας πάρουν χαμπάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι ζητούσατε κι εσείς σήμερα; Μια ζεστή αγκαλιά, μια φροντίδα, μια σταλιά αγάπης και προσοχής βρε αδερφέ ένεκα της Αφροδίτης που τόσο καιρό βρίσκεται στο ζώδιό σας. Και τι παίρνετε; Γκρίνια, τσακωμούς και ένταση. Κι άντε και το πιάνετε από την αρχή κι άντε πάλι χαλάει γιατί κάτι είπατε ή δεν είπατε, κάνατε ή δεν κάνατε και φτάνετε να αναφωνήσετε «έλεος». Πάντως, με τούτα και με κείνα δε βαριέστε!

ΛΕΩΝ

Είτε είστε ερωτευμένοι με τη δουλειά σας είτε είστε ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο από τη δουλειά σας αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι πρώτοι πηγαίνετε και τελευταίοι φεύγετε αυτήν την περίοδο. Η πρώτη περίπτωση είναι καλή γιατί εργάζεστε, η δεύτερη όχι γιατί σήμερα το mixing business with pleasure (κοινώς μπλέξιμο δουλειάς και έρωτα) θα σας βγει ξινό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πώς τα μπλέξατε έτσι τα πράγματα, εσείς, που είστε υπόδειγμα λογικής και προγραμματισμού είναι ακατανόητο. Νέες συγκινήσεις ψάχνατε, ανανέωση αναζητούσατε και πέσατε πάνω σε παλιό γνωστό ή φίλο που ξαφνικά τον βλέπετε με άλλο… μάτι. Σήμερα, λοιπόν μπορεί να ζήσετε το «φίλος έδωσε στο φίλο, τριαντάφυλλο με φύλλο» και να σας αφήσει κάγκελο.

ΖΥΓΟΣ

Όχι, όχι και πάλι όχι! Δεν μπορείτε και δεν σας επιτρέπεται με τον Ουρανό απέναντι να κάνετε πλάνα και προγράμματα μακρόχρονης συμβίωσης και αιώνιας αφοσίωσης. Κι εσείς εκεί! Επιμένετε ενώ έπρεπε να συμβιβαστείτε αλλά με το ασυμβίβαστο και το απροσδόκητο. Και μάλιστα σήμερα θα σας κτυπήσουν και τα δυο την πόρτα μπας και πιάσετε το νόημα του γνωστού στίχου «δεν κάνω σχέδια ποτέ μου».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι με τον Κρόνο αλά μπρατσέτα τα μόνα που δεν σας απασχολούν είναι οι αγάπες και οι έρωτες. Έλα όμως που κάπου-κάπου κι αυτός χαλαρώνει το κράτημα και μπορείτε να δείτε και κάτι άλλο πέρα από ευθύνες και άγχος. Έτσι σήμερα μπορεί να μπει στη ζωή σας ξαφνικά ένα άτομο που θα σας ξυπνήσει το ενδιαφέρον και να αρχίσετε ένα ιδιότυπο είδος επικοινωνίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς για το παιχνίδι πηγαίνετε κι όχι για τη νίκη γι’ αυτό και ξεκινάτε πάντα φορτσάτοι και μέσα στη χαρά αλλά στο τέλος βρίσκεστε δεμένοι πισθάγκωνα. Κι αρχίζουν οι περιορισμοί και οι απαιτήσεις και ψάχνετε την έξοδο κινδύνου. Σήμερα είναι πάντως η κατάλληλη μέρα να χρησιμοποιήσετε την τακτική του αιφνιδιασμού και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικά, σήμερα, για μια ακόμα φορά θα νιώσετε να σας τραβάει κάποιος το χαλί κάτω από τα πόδια. Είναι δύσκολο για σας να αναθεωρήσετε τελείως κάποια πράγματα, και ιδιαίτερα στον έρωτα, αλλά πρέπει, αφού όλα αυτήν την περίοδο είναι ρευστά. Γι’ αυτό ή θα αναγκαστείτε να ρισκάρετε και να προχωρήσετε ενστικτωδώς ή θα κλείσετε τα μάτια και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πέσετε στο πιο κοντινό ντουβάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη και κανείς μέχρι σήμερα δεν το είχε μάθει. Ίσως λοιπόν κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις σχετικές με τα ερωτικά σας να καταφέρουν να ταρακουνήσουν ακόμα κι εσάς που είστε σαν τον λύκο με την αναμπουμπούλα. Σκεφτείτε ότι αυτό σας βολεύει κάπως γιατί δεν μπαίνετε σε καμία διαδικασία να δώσετε εξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που ό, τι και να συμβαίνει γύρω τους άμα αποφασίσουν να μπουν στο δικό τους ονειρικό κόσμο, δεν παίρνουν τίποτα χαμπάρι. Εκτός κι αν κάποιος τους ξυπνήσει απότομα και τότε το όνειρο μετατρέπεται σε εφιάλτη. Σήμερα υπάρχει περίπτωση να ζήσετε κάτι ανάλογο και άλλο να πιστεύατε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κι άλλο να δείτε μπροστά σας που θα σας ξενερώσει απίστευτα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved