Πανσέληνος στον Καρκίνο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;

Πανσέληνος στον Καρκίνο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σου δημιουργεί έντονη φόρτιση και μιας και το συναίσθημα είναι κυρίαρχο στοιχείο της, λόγω και της συμμετοχής του Ποσειδώνα, θα σου βγάλει τη διάθεση να ψάξεις να βρεις τον άνθρωπό σου και να μην βολοδέρνεις από δω και από κει. Επειδή, ωστόσο, η αντίληψή σου όσον αφορά σε χαρακτήρες και πρόσωπα θα είναι λίγο θολή, είναι πιθανό να μπλεχτείς, είτε εν γνώσει σου είτε όχι, με ένα άτομο που δε θα είναι ελεύθερο ή ο έρωτάς σου για κάποιον/α να μην ευοδωθεί και να παραμείνει πλατωνικός.

Αν είσαι σε σχέση, διάφορα γεγονότα που αφορούν σε οικογενειακά σας θέματα ή σχετικά με το σπίτι θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και θα αναλώσετε αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σας για να τα διευθετήσετε. Ίσως μάλιστα μάθετε κάτι που θα αλλάξει και την εικόνα σας για ένα μέλος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά ευνοϊκή δείχνει αυτή η Πανσέληνος για σένα και με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, θα είναι γεμάτη ρομαντισμό και ερωτισμό. Ενδεχομένως να σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις μέσω του κύκλου σου ή σε ένα ταξίδι ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει πολύ και θα ξυπνήσει πολλά συναισθήματα μέσα σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει μια επικοινωνία, σιγά-σιγά η επαφή σας να γίνει στενότερη και να καταλήξει σε σχέση, αν κι εφ’ όσον βέβαια δεις ότι ανταποκρίνεται στα στάνταρ σου.

Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετήσετε γραφειοκρατικά ή άλλα θέματά σας που είχατε αφήσει στην άκρη ή αναβάλατε συνεχώς. Ίσως μάλιστα ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον σας βοηθήσει πολύ ή σας βρει άκρες για να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον 2ο οίκο σου, τον Καρκίνο, σε καλεί να κάνεις σωστή διάκριση και να διαχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλαστές ανάγκες σου. Ωστόσο εύκολο το έργο σου δε θα είναι εξ αιτίας από τη μια της συναισθηματικής σου φόρτισης και από την άλλη της ενεργής παρουσίας του Ποσειδώνα. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα που θα ήθελες που όμως θα αγγίζουν τη σφαίρα του ανέφικτου. Πιθανόν πάντως να βάλεις στο μάτι ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, με το οποίο θα δημιουργηθεί μια έντονη έλξη.

Αν είσαι σε σχέση, ο οικονομικός τομέας θα επηρεαστεί αρκετά και είναι πολύ πιθανό τα έξοδά σας να αυξηθούν εξ αιτίας κάποιων αγορών που θα κάνετε. Προσπαθήστε να κρατήσετε σφιχτό το χέρι σας, ώστε να αντεπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου ρίχνει όλο το φως της πάνω σου, δίνοντάς σου πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά και την ευκαιρία να διαχειριστείς την ενέργειά της για να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή. Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να θέσεις σε έλεγχο τις τάσεις κυκλοθυμίας σου και τον υπερβολικό συναισθηματισμό σου, που μπορεί να χαλάσει την εικόνα σου. Μια καινούργια γνωριμία πάντως, μέσω του περιβάλλοντός σου, θα σε κάνει να αισθανθείς ότι ίσως βρήκες τον άνθρωπο που αναζητούσες καιρό, οπότε το να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης είναι πολύ πιθανό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα αναγκαστείς να χαράξεις μια καινούργια πορεία, μακριά από έξωθεν παρεμβάσεις, αλλά και επιδράσεις τρίτων που ενδεχομένως να είναι πηγή εντάσεων στη σχέση σου, προκειμένου όχι μόνο να επέλθει η ηρεμία μεταξύ σας, αλλά και εξελιχθεί.

ΛΕΩΝ

Έντονη θα είναι η ψυχολογική φόρτιση που θα σου δημιουργήσει αυτή η Πανσέληνος και ίσως θα ήταν καλό να μην αφεθείς να σε παρασύρει σε μονοπάτια γκρίνιας ή μιζέριας. Παρά το ότι θα έχεις την πρόθεση να απομονωθείς για λίγο από το περιβάλλον σου για να βάλεις τα συναισθήματά σου σε τάξη, τελικά θα ασχολείσαι με τα του παρελθόντος και αυτό μάλλον θα σου κάνει κακό. Γι’ αυτό προσπάθησε να βγαίνεις συχνότερα, να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους και να μιλάς για ό,τι αισθάνεσαι. Πάντως ίσως γνωρίσεις σύντομα κάποιο άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά και θα σε κάνει να δεις τα πάντα αλλιώς.

Αν είσαι σε σχέση, τώρα που πέρασαν κι οι γιορτές είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή σας, να κάνετε εξετάσεις ή ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης, για ευεξία και καλύτερη φυσική κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος σε φέρνει κοντά στους φίλους σου, οι οποίοι θα αποτελέσουν το καταφύγιό σου σε διάφορα προσωπικά σου θέματα αλλά και θα καλύψουν το κενό της μοναξιάς που θα νιώσεις κάποιες στιγμές. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση θα είναι προσωρινή, αφού η πιθανότητα να βρεις ένα πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα κοντά στα στάνταρ σου. Το ζητούμενο είναι βέβαια να συνεχίσεις να έχεις επαφή με την πραγματικότητα, ώστε να μην επηρεαστεί η κρίση σου και πέσεις στο λάθος άτομο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα αυξηθεί η κοινωνική σας ζωή κι οι βραδινές σας έξοδοι κι είτε θα βγαίνετε μόνοι ή με φίλους. Επίσης, θα έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ή να σας φέρουν σε επαφή με άλλα ισχυρά ή που έχουν τα κατάλληλα κονέ.

Μάθε τα πάντα γύρω από τις Σχέσεις, τον Έρωτα και την Απιστία.
Κάλεσε τώρα τους Κορυφαίους Αστρολόγους στο 901 500 7006

ΖΥΓΟΣ

Με αυτήν την Πανσέληνο μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην ερωτική σου κατάσταση και να κάνεις μια γνωριμία που θα έχει και μελλοντικές προοπτικές. Δεν αποκλείεται να γίνεις το αντικείμενο του πόθου ενός σημαντικού ανθρώπου ή που κινείται στον επαγγελματικό σου χώρο και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε κατακτήσει. Το ενδιαφέρον του θα σε κολακέψει κι ενδεχομένως να ενδώσεις στον πειρασμό, όμως στη δεύτερη περίπτωση για ένα χρονικό διάστημα θα αναγκαστείς να κρατήσεις την επαφή σας κρυφή, καθώς θα θέλεις να αποφύγεις κουτσομπολιά σε βάρος σου.

Αν είσαι σε σχέση, μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ίσως σας βάλει σε δίλημμα, γιατί, προκειμένου να την αποδεχτείτε, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις που δε θα είναι εύκολες. Ωστόσο το κίνητρο είναι ισχυρό γι’ αυτό θα προσπαθήσετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον 9ο οίκο σου δεν αποκλείεται σε ένα ταξίδι, σεμινάριο ή από μέσο κοινωνικής δικτύωσης να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει αρκετά και θα έχετε αρκετά κοινά. Θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου να δημιουργήσεις μια επικοινωνία μαζί του, ώστε να το έχεις από κοντά και σταδιακά να δεθείτε περισσότερο. Όμως επειδή είναι στη φύση σου να είσαι δύσπιστος/η θα προσπαθείς να διασταυρώνεις ό,τι συζητάτε και θα ψειρίζεις τα πάντα, πριν κάνεις κίνηση να προχωρήσεις στο ερωτικό στάδιο.

Αν είσαι σε σχέση, σκέψεις και συναισθήματα, ευχάριστα ή δυσάρεστα, που δεν μπορούσες να εκφράσεις μέχρι σήμερα η Πανσέληνος σε βοηθά να τα πεις στο ταίρι σου και να αποβάλεις ένα μέρος της έντασής σου. Ωστόσο, κάποιες παρανοήσεις και ενοχλήσεις δε θα τις αποφύγεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σου η σεξουαλική σου διάθεση αλλά τα δυνατά συναισθήματα θα σε ξεσηκώσουν και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να μην χάσεις τον έλεγχο, καθώς οι πειρασμοί και οι προκλήσεις θα είναι συχνές, διεγείροντάς σε. Ωστόσο, ελέω Ποσειδώνα, οφείλει να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου γιατί δεν αποκλείεται ό,τι φαίνεται να μην ισχύει, να την πατήσεις με το λάθος άτομο και μετά να μην μπορείς να ξεμπερδέψεις μαζί του. Άφησε την καρδιά σου ελεύθερη, αλλά έχε και επαφή με το μυαλό σου.

Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες με συμφέρουσες για σας προϋποθέσεις, να διευθετήσετε χρέη προς τρίτους, αλλά και να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βάλετε προτεραιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σε φτάσει σε σημείο αγανάκτησης, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι επειδή είσαι άνθρωπος της υπομονής, υποτιμάσαι γι’ αυτό θα θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να μην αποπειραθεί κάποιος/α να τα καταπατήσει. Η πέρασή σου πάντως θα είναι μεγάλη, οπότε πολλά μπορούν να συμβούν αυτήν την περίοδο, από μια καινούργια γνωριμία, μέχρι το να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης, αλλά θα προσπαθήσεις να μην αποκαλύψεις όλα τα... συναισθηματικά σου φύλλα.

Αν είσαι σε σχέση, οι επιθυμίες σου θα αυξηθούν κατακόρυφα γι’ αυτό θα γίνεις και πιο απαιτητικός/η απέναντι στο σύντροφό σου. Ίσως νιώθεις ευάλωτος/η και επιδιώκεις περισσότερο την προσοχή του, τη φροντίδα και την αγάπη του, κάτι που θα τον εκπλήξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος έχει επίδραση πάνω σου, καθώς συμμετέχει κι ο Ποσειδώνας που επηρεάζει τον ερωτικό σου τομέα. Κρυφά ειδύλλια, πόθοι και έντονα συναισθήματα δε θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις και κάποια από αυτά ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσουν αρκετά. Δεν αποκλείεται να γίνεις και το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης άθελά σου ή ηθελημένα, αλλά καλό θα ήταν να κρατηθείς μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις, εκτός αν η πρόθεσή σου είναι να απολαύσεις ό,τι σου προσφέρεται, χωρίς δεσμεύσεις ή απαιτήσεις και μετά να φύγεις.

Αν είσαι σε σχέση, εργασιακά θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, ενώ υπάρχει περίπτωση για ένα διάστημα να φορτωθείς με επιπλέον ευθύνες ή υποχρεώσεις, οπότε θα μειωθεί αισθητά ο ελεύθερος χρόνος σου, κάτι που φυσικά δε θα αρέσει στο ταίρι σου και θα γίνει αίτια αρκετών εντάσεων μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι από τα πρόσωπα που επηρεάζονται αρκετά από αυτή την Πανσέληνο, εξ αιτίας της συμμετοχής του κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα. Το πρώτο πράγμα που καλείσαι να κάνεις είναι να αποβάλλεις εξαρτήσεις και να κάνεις απόπειρες ώστε να δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση στα ερωτικά σου. Έτσι κι αλλιώς, θα βγάζεις έντονο ερωτισμό και αισθησιασμό που κάνει πολύ εύκολο το έργο σου αφού οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν και κατ’ επέκταση οι επιλογές σου. Αν κάποιο πρόσωπο δε σου προσφέρει αυτά που ζητάς ή δε σε ανεβάζει, τότε θα φεύγεις.

Αν είσαι σε σχέση, θα πληθύνουν οι βραδινές σας έξοδοι με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, αν και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος διασκέδασής σας και να επιζητάτε μέρη πιο χαλαρά, «οικογενειακά» που είναι ζεστά και φιλόξενα ή να μαζεύεστε σε φιλικά σπίτια που θα σας προσφέρουν άνεση και ηρεμία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved